Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
a múkodését nem fojásójja be, a többi smafu !
-
-
pn4hvq
senior tag
-
efemm
tag
Athlon XP 2800+ gép 125e Ft-ért valakinek 1 napos usertől, csak személyes átvétellel?
HA-n megtaláljátok.
-
myckey
veterán
eztet eztet !
-
myckey
veterán
nem voltatok még szerelmetesek...
-
myckey
veterán
még egész szép az olvashatósága...korrekt ! már ez a kapcsolatos akármi.
Az első, az ige ! az már valami !
-
homerhamm
addikt
-
cidalain
veterán
válasz
KROK640 #119775 üzenetére
A harmadikat nem kell értelmezni. Valamin felhúzta magát kiírta a bánatát.
Sose tudjuk meg hogy min pörgött be, kire fúj. A sztori általában nem is az online térben történt vele, de semmiképp sem nagy plánum előtt. A reakció egy embernek szól, aki valszeg sosem fogja olvasni.
Itt inkább az a cél, hogy együttérző "na mi történt" kommenteket gyűjtsön, amire tovább lehet bánatozni, de konkrétabb abból sem fog kiderülni.
Extrémebb verziója norvég-magyar káromkodós nyelvezettel íródik: sok b+, f@opó, rák egye ki, átok, stb. -
myckey
veterán
nem víz folyik a vezetékekben...ő kell ide !
-
-
-
válasz
KROK640 #119770 üzenetére
Videó van ezer, cucc kell, amin próbálkozol, és nincs tétje, meg eszközök
Amúgy a középső, ami brutál macera. Olyan, ami javítható, és tudod is, mi a baja, de ha elrontod, nincs semmi. (Esetleg venni pár régi telefont, ami még bekapcsol, és proci, RAM le, vissza.)
Kézzel 1-2 kisebb cserén már túl vagyok, de zabszem mindig a s3ggbenMost lenne egy Dell XPS 13"-os gép, amin a platform management chip halt meg, de azt pl. nem merem, pedig szép pénz lenne.
-
homerhamm
addikt
-
-
KROK640
nagyúr
A legtöbb ilyen csak azért Biosig tesztelt, mert sok esetben nem könnyű már felhajtani hozzá a korabeli hardvereket, meg ami fontosabb (mert Biosig tesztelésnél már ugye csak össze kell álljon egy félkonfig minimum) mert amennyit ezekért lehet kérni, azért nem éri meg órákig tesztelgetni.
-
-
gban
veterán
Igen, vannak horror árak (vagy csak azok vannak
) az aprón.
Agyhugykövet tudok kapni a 'biosig tesztelt' horror árú P1 és társai AT alaplapoktól, amikhez ráadásul nulla kivezetés jár, vagy mert gőzük sincs hogy az is elég hasznos tud lenni ha van hozzá, vagy mert lexarják a dolgot, egy a lényeg hogy jöjjön a sok pénz de azonnal... -
KROK640
nagyúr
válasz
Csupingo #119748 üzenetére
Igen, amikor még lehetett VRamot bővíteni a kártyákon. Ezt a jó szokást megtarthatták volna manapság is.
A GTX950-emet pl ha lehetett volna a 2GB VRam felé bővíteni minimum 4-re vagy inkább 8GB-ra, akkor ma is az lenne a gépemben.
És eme bővítés hiánya miatt döntöttem az RTX3060 12GB mellett is, pedig nagyobb kártyára is lett volna pénzem, csakhát HD4850 512MB óta az összes VGAmat nem azért cseréltem le mert lassú, hanem mert kevés rajta a VRAM. Ezért most túlbiztosításra mentem. Pedig pl a HD4890 1GB egy remek kártya volt, csak éppen 2015-re már túrót nem ért az 1GB VRam. -
-
koby11h
őstag
Nálunk az e-hulladékból kimentettek néznek ki így... ott is le kell szedni a fém hátlapot, illetve régebben a "kocka IC-k" külön többet értek, mint a kártya kg ára, így sokan azt is kiszedték és külön adták el... csak mondom, minden célzás nélkül
Sok szakember lakik a környékünkön. -
Csupingo
veterán
Szerintem sok trio-ba utólag lehetett bővíteni. Én is a boltban kértem még bele memóriát rögtön a vásárláskor. Ide a barna foglalatba.
-
gban
veterán
Újszerű állapotú retró hardverek, eladók!
Trident TVGA8900CL-B 1MB 5000Ft hátlap nincs meg
3Com Corporation 8bit modem from USA - 5000Ft
S3trio64V2/DX memória chipek nélkül 3000FtOlcsók is, tényleg újszerűek is, annyira újszerűek hogy a gyártás végső fázisa előtti állapotúak.
Még nincs rajta a hátlapi lemez a tridenten, illetve még nem került bele a ram a trioba... -
-
válasz
KROK640 #119743 üzenetére
meg ha bitcoint vettél/bányásztál volna időben...
20-25 évvel ezelőtt nagyszüleim padlásán volt egy atari 1040st (biztosan atari volt, emlékszem a jellegzetes funkciógombjaira, a beépített floppiban nem vagyok már biztos) dobozzal, egérrel. aztán apum egy szép napon kitette lomtalanításra.
-
-
-
gban
veterán
válasz
efemm #119733 üzenetére
A kutyát nem érdekli az ebay-es ár itthon, ha venne valamit.
Pláne nem ha talál tized áron itthon, vagy olcsóbban.
Ebay-es árra hivatkozást kizárólag magyarázkodásként látni, hogy milyen olcsón adom (nem, horror áron adod így is) vagy hogy miért próbálom 30-szoros áron eladni a többiekhez képest.
Arról nem beszélve hogy amit találnak az ebay-en példákat azokat azért találják meg mert még fent vannak, vagyis ott se viszi el senki annyiért.
De látom bekommentelted a madarászt -
gban
veterán
Hirtelen megnőtt az elgurult gyógyszerek és / vagy a madarászok száma a hirdetéseknél.
De mondjátok ha tévedek és kell valakinek egy 5ali61 30-ért, a képek, leírás alapján sanszosan kivezetések nélkül, vagy egy Trident 8900D 40-ért (ugyanitt ISA I/O 10k, ISA hálókártyák 10 és 20k, mástól kettőt alig vittek el összesen 3-ért a drágábbik fajtából, utp + bnc)...
Siessetek, biztos elviszik mindet... -
totron
addikt
Billentyűzet: Világítós US magyar kiosztású billentyűzet, ajándék magyar billentyű matricával amit kérésre fel is ragasztok ( hosszú í betűt a bal alt-ra, vagy a jobb ctrl-ra be tudom állítani ha kéri ( rendelésnél a megjegyzés rovatban tudja jelezni)
Rohadjál már meg légy szíves. További önellentmondó szókapcsolatokat várunk a szerkesztőseggbe.Kisebb karcok, előfordulhatnak - ne. Vagy van vagy nincs. Elő hát, mert használja az ember. De ez itt nem erre vonatkozik, ne maszatoljuk a tényálladékokat, mint olyanokat. Akkor se, ha elterjedt a kifejezés ott van, ha kell, ha nem.
Akkumulátor: Jó állapotban kb 2-3 órát bír.
Príma. Jó állapotban világbajnokságot is lehet nyerni. #tudta-e
#119707koby11h, lehetetlent kérel, uram. Egyik kedvenc típusom a rádióamatőr. Vannak ilyen isten tudja miként megalakult, de feltétlenül kiirthatatlan kapcsolódások: elektronikás/vellanyszerelő alternatív magyart beszél, írásban meg ne is akard látni, a amatőr sziggorúan dzsunka monitorral él. Jó ég tudja honnan szedik elő, de nagyon erős a tapadás ember és eszköze között: olyan almárkák és modellek, mintha csak ők tudnák életre hívni ezeket a világban, sehol máshol nem látc olyat.
Van tehát olyan technika- és monitorkultúra mit nem tudsz átütni, semmivel, az egész embert kellne újraépítni, új sejtekből, hogy másként komponázzon meg egy hirdetést vagy mást árulyon. Emelt szint: milyen lehet már olvadt monitort adni valakinek karácsonyra, ajándékba? Gondolván-mondván szegény az, jó lesz neki. -
-
cidalain
veterán
válasz
morcosharcos #119728 üzenetére
adná, ha vennék. de nem veszik, így árulja. kitartóan. biztos sok a helye tárolgatni.
-
[link] NyunyiPC húszér'adja
-
-
homerhamm
addikt
-
Cs1csó
titán
válasz
morcosharcos #119723 üzenetére
így egy 16:9-es praktikusabb is
-
Tim82
félisten
válasz
morcosharcos #119713 üzenetére
Igaz, Bp., de ennyiért vettem a közelmúltban egy jó állapotú Dell 2001FP-t (amúgy leginkább azért, mert Dosbox/Batocera kisgéphez szeretném majd dedikáltan használni). Nem is értem, hogy miért nem vitték el előttem, vagy három héttel a hirdetésfeladás után csaptam le rá.
-
-
válasz
Cs1csó #119715 üzenetére
Aztán a kettőt együtt vitték
Lefingott TV-t is autószerelő műhelybe vettek meg, fékpad kijelzőnek
Amúgy nem is egy olyan szakember használ 16:9 monitort állítva, aki sok szöveggel dolgozik. Fejlesztők, sokat gépelők. És akkor van pl. a Rawtherapee, ami meg 1280-as felbontáson használhatatlan, de lassan 1600-on is, mert nem férnek ki a kezelőelemek
-
válasz
morcosharcos #119719 üzenetére
bővebben: nincs pixelhiba, nincs letörölhetetlen dzsuva rajta, nincsen zaj (van új monitorom, ami coilwhine-ol, mint valami húzott vidikártya
) jelzaj se nagyon, mert csak analóg kimenete van, DE-15, és jó kábellel semmi baj a képminőséggel még mindig. Ha lenne fényerősségmérőm (régebben volt), kíváncsiságból rámérnék, hogy hozza-e a gyári értékeket, bent van az irodában szal hozzáférek egy gyors mérésre (nem én használom amúgy), csak egyszerűen időm nincsen baszakodni vele...... story of life kb, kíváncsi lennél vmire, de időd nincsen hozzá, hogy ellenőrizd/megnézd.
-
-
-
-
-
-
koby11h
őstag
Egy Benq 17" monitort kaptam tesómtól, hogy adjam el. (1280x1024, pixelhiba mentes, szép állapot, DVI, D-sub, kábelekkel). Mondom ok, pár ezer, majd meglátjuk, nézek rá árat.
Erre ez jön szembe:
Szebb napokat látott LG 720N, csak dönthető talp, D-sub, kábelek nélkül, felső él meg van olvadva 4 cm-en, bekapcsoló gomb hiányzik, karcok. Tulaj szerint működik, bár csak pár normális de kikapcsolt állapotú kép.
Ár: 15000 FtMegszaladt a nulla??? Új korában sem volt ennyi...
Lapozok tovább:
Samsung SyncMaster 710n LCD monitor, ár: 39990 Ft, mondom mivan??? Ja belül már 3990 FtNa itt meg a 9-es szaladt meg...
Fiúk, hirdessetek már normálisan, így sokáig tart beárazni a saját cumót
-
válasz
blp85 #119702 üzenetére
a hármas és négyes eszpasznak a belseje tetszik nagyon (az elsőé is, de az másképp). igazából az a beltér egy hajóé, csak valahogy egy autóba keveredett. vagy ez, vagy még inkább az avantime igazán megkaphatná egy camry hajtásláncát, ami kb ugyanaz, mint a priusé, csak 2,5-ös benzinmotorral
az igen kéne itthonra.
-
-
szebe
addikt
válasz
blp85 #119702 üzenetére
Meg mertem volna esküdni a 3. generációsba faragták bele az akkori F1-es Renault erőforrást, de szomorúan kellett konstatáljam, hogy az a 2. generációs volt. Vagyis inkább csináltak egy Espace-ra hajazó karbon héjat az F1-es kocsira
[link]
Egyébiránt a kacsaseggű Megane nem sikerült túl jóra, igazából majdnem a teljes 2. generáció tett a francia kocsik nem túl jó hírnevéért (Megane, Scenic, Laguna). Egyedül talán a clio sikerült jobban, mondjuk ott is volt elborulás a V6 RS személyében.
-
blp85
senior tag
válasz
KROK640 #119701 üzenetére
[link] a third genereation Renault Espace is tetszett, a kopoltyúival a visszapillantón.
Valahogy formabontó a Renault, meg a Scenic a nagy vágyálmom, nem tudom miért tetszik, de szerintem szép, a Clio-t (Chloé-T) legfeljebb arra cserélném le (bár bármikor szó esik róla, akkor megmakacsolja magát (szerintem női lélek lakozik benne...).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Google pixel Watch 2 , WIFI / Bluetooth verzió
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest