Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #118959 üzenetére
jah, itt az utcában is van valami késő 40-es nő, beszerzett tavaly egy új udvarlót. A fhaszi valami régi leharcolt 7-es BMW-vel jár, félig rat stílusban, és minden este úgy kanyarodik be az utcába, és bőgeti a motort (meg szerintem kipufogó nincs is rajta), hogy az egész utca tudja, hogy ő megérkezett. Hajnalban mikor távozik akkor ugyanez. Pedig 40-es a faszi is, nem is az a tipikus fiatal hülyegyerek.
Aztán mikor nézek rá szúrós tekintettel akkor meg vigyorog, szerintem azt hiszi, hogy azt nézem milyen cool a verda. Pedig nekem az nem itt kezdődik, lévén régi amerikai autókért vagyok elsősorban oda. Még egy Mercivel is jobban megnézném.Hm, most h így írtam róla, mostanában (pár hete) mintha nem hallanám.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
quailstorm #118993 üzenetére
Köszönöm a pontosítást.
Akkor javítom is magam: Én magam a Win-ben találkoztam először vele. - és gondolom hazánkban is ennek kapcsán terjedt el széles körben.#118994 oriic : Nálam se fordított le senki semmit, angolul nem volt semmi érdekes, de gyanús volt a dolog, hogy nincs mit nézni, ezért kérdeztem rá, és közösen kisütöttük, hogy mi itt a nem vicces nevetség tárgya.
-
quailstorm
félisten
Pontosabban a MacOS hozta be a foldert, amelyet Bedő Árpád fordított magyarra és ezt a magyar fordítást vette át a Windows.
-
Alusky
senior tag
Öreganyámnak olyan konyhája van középső bútoros. Nagyon fasza cucc, régen mikor a család még összejárt akkor 30 főnél jól is jött, meg az okádmány disznóvágáskor is. Hát ma már egyedül van csak én járok hozzá, utána meg én öröklöm meg, úgyhogy agyonhasználva nem lesz már. A macskái fekszenek rajta.
Bundáskenyeret, halat meg ilyen csodákat garázsban kell sütni.Én szerencsére hányok az olaj, zsírszagtól úgyhogy nem fog beivódni a kárpitba se.
-
koby11h
őstag
Na azt én sem értem, hogy miért kell a fűkaszát is pörgetni... Nem tudom szomszédnak elmagyarázni, hogy oda-vissza vágjon vele. Felpörgeti, vág jobbra, gázkar elenged, alapjáraton a fej visszahúz balra, nagy gáz és elhúz a fej jobbra... és ezt ismételgeti fél-egy órán keresztül fűkaszálás címén. Agyhalál!
És csodálkozik, hogy neki kettő (AL-KO és HECT) is tönkrement, nekem meg a 8+ éves MTD van azóta is. Pedig én négy-ötször akkora területeket vágok vele, alkalmanként 4-5 órán át használva és most is első rántásra indul. -
-
BiP
nagyúr
válasz
Cs1csó #118984 üzenetére
Szerintem ez a 90-es, 2000-es években volt "divat", ma már egyáltalán nem számít extrának, divatnak. Ma már csak egyik megoldás a sok közül. Szerintem.
(ami a divat része az amerikai konyhából, az a középső sziget, ami az amcsi filmekben szokott lenni, de ezt csak a gazdagok tudják megtenni, akinek baszott nagy konyhája van. Meg ők amúgyis fogékonyabbak a trendekre.
Ja, meg az óriási, kétajtós hűtő és a 6 helyes széles főzőlap.)- hát, nem tudom, nekem jó az orrom, de nem érzem, hogy a szagok annyira beivódnának a bútorokba. Igaz, nem is sütünk olajban minden nap.
De pl. ha bundáskenyeret csinálok, az emeleten is érzem még este is, szóval ahol naponta főznek/sütnek, ott ez valós probléma lehet.
- Hát, ezt sose éreztem, meg hát szellőztetés kérdés. Meg persze elosztás is.
A nappaliban nálunk nincs hatása.
- szellőztetés + kihűl a ház. Ezt se éreztem sose. Meg ugye ez évente kb. 2 hónapban necces. De mivel a nappalit is érdemes néha átszellőztetni, össze kell kötni a kettőt. Problem solvedÖsszességében én szeretem. Nekünk egy ideig le volt választva (egy légtér, de le volt választva egy pulttal). Amikor felújítottuk, összenyitottuk azt is, hogy könnyebb legyen a járás a konyha és az étkezőasztal meg a nappali között. Így valahogy egységesebb, nyitottabb, tágasabb. Nem bántuk meg.
-
Cs1csó
titán
A nappali+konyha nagy divat "amerikai konyha"
És azok az előnyök abszolut adottak amikez írtál (nagyobb tér, gyerekfelügyelet)Ettől függetlenül nálam a negatívumok nagyobb súllyal esnek latba:
- szagok: olaj stb. Sőt beivódik a kárpitba
- főzésnel nyirokos párás levegő
- főzésnél vagy a pára kiűzésénél egy ablaknyitás nem az egész házat hűti ki hanem csak a konyhát (ha az egy önálló helyiség, zárható ajtóval, ablakkal)Persze akik csak "hétvégi" főzőcskézők azoknak bőven jó.
-
BiP
nagyúr
no para, létező telefon. Engem is meglepett.
Amúgy rémlett, hogy anno a Samsung csinált ilyen flip-es androidos gombos telót, szerintem jó is a koncepció, csak elég rétegigény.
A nevére mondjuk nem emlékeztem, így utólag meg vicces ez a Folder 2.#118975 cidalain : Nálam nem fordítja le magyarra. Mi lett magyarul? Hajtogató? Vagy mit kell nézni?
-
BiP
nagyúr
válasz
totron #118970 üzenetére
Nappali+konyha nem ördögtől való, ha egy térben van. Főleg kisgyerekeseknél. Meg alapból növeli a térérzetet.
(10éve, amikor házakat nézegettünk, akkor mondta a nőci, hogy azért nyitották össze, hogy amíg a gyerekek játszanak a nappaliban, ő rájuk lásson a konyhából. És mennyire igaz.)
Nekem már az lenne fura, ha a könyha egy külön helyiség. (ismerősnél az étkező sem a konyhában van, úgy még furább).#118972 weiss : Én a fűkaszával vagyok hasonlóan. Gyakorlatilag robogó hangja van, de azt is pörgeti fel-le.
A bármilyen motorral bőgetőket meg beraknám egy bányába, ott bőgessék a szarjaikat a minifaszukkal. Más indokot nem tudok elképzelni, miért kell nyomni neki. -
-
-
-
koby11h
őstag
válasz
weiss #118972 üzenetére
Üdülőövezet, és rengeteg quad. Hajnali kettőkor JBL bömböl a hátul ülő kezében, az elől ülőnek pedig épp görcsöt kap a keze a gázon, mert össze vissza rángatja, bőgeti.
Ezek hárman voltak, három quad és fél órán át mászkáltak a környéken.
Legalább 4 nyelven hangzott el "Menj a jó...." kezdetű mondat és repült egy sörösüveg is az egyik ablakból. És ez minden este program volt ott más-más quadokkal, motorokkal.
Nagyon szívesen vinnék ilyen helyekre paintball puskát vagy airsoftot. -
válasz
weiss #118972 üzenetére
ON : Ez meg a WTF
@weiss : Van szabvány, annak megfelelnek, hiszen kaptak típusbizonyítványt...
-
weiss
addikt
válasz
Krisztianby #118960 üzenetére
Én minden motort kitiltatnék, amíg az emberek nem tanulják meg használni. Na jó nem, de teljesen nonszensz az a zajszennyezés, amit a városokban okoznak. Lehetne velük teljesen kulturáltan közlekedni, de nem, a robogót, a sportmotort, a tökömtudjamit bömböltetni kell. Érti a tököm, hogy miért nincs valami szabvány a hangkibocsájtásra, amit mérnének műszakin, meg ha úgy van a rendőrbácsi is ellenőrzéskor.
-
Alusky
senior tag
válasz
totron #118970 üzenetére
Aki egyedül él annak jó. Én is kinyitottam a két szoba között, meg az előszoba felé és a konyha is amerikais lett. 80nm egyben. A budi, fürdő, meg a kisebbik szoba az maradt érthető okokból, meg valahova a szemetet is be kell tenni.
Prospektus házak azok tényleg csak újságban néznek ki jól.
-
-
totron
addikt
-
cidalain
veterán
ja, olyat is láttam panelban, hogy az előszoba-nappali ajtót kibontották, és megcsinálták boltívesre, meg a hall-nappali közötti falat is.
nem tudom hogyan, nem voltam ott, de simán el tudom képzelni hogy azt is úgy vésték le, hogy lukasztgattak fúróval -
koby11h
őstag
válasz
totron #118963 üzenetére
(#118950) opr, mihez kell sok lyuk? Polc?
Én is azt hittem, de nem. Kettővel barátnőmék alatt volt egy pasi, 3 héten keresztül minden szombat délelőtt fúrt. A felesége egy fonal fali képet készített, úgy, hogy csavaros kampók közé feszítette ki a fonalat. Ehhez kellett kb. 170+ lyuk, tipli, meg valami fém kampós tartó.
Le kellett mennünk megnézni, ha már elviseltük... nem mondom, hogy rosszul nézett ki, de nekem pl. nem kéne. -
totron
addikt
válasz
KROK640 #118944 üzenetére
Jó, de ez még mindig nem válasz arra hogyan hozta össze.
(#118922) Cs1csó, ha meg kifogást emelsz akkor jön az ultraprimitív támadás, persze falkában, egymást körbebólogatva, hogy satnya belvárosi vagy, nem bírod te ezt, nem érted te ezt, különben is költözz "tanyára" - mindezt egy olyan közegben ahol már oda vagy költözve. A kutyának is az a dolga, hogy ugasson. 4-6-8 órán át, ütemes-csaholás módban, szünet nem kell bele, éjjel.
(#118950) opr, mihez kell sok lyuk? Polc?
(#118952) Alusky, igen, ez az oldala is van, kétségtelenül, de optimalizálni - időben és munkafolyamatban - kommunikálni, empatikusan élni oda-vissza azért lehetne. Legtöbbször automatikusan összekapcsolódik a megkerülhetetlen zaj és a felsoroltak hiánya. Ami meg nem jó. Hogy mi a hivatkozási alap, meg a duma, azt hagyjuk - buta arrogancia és kilátástalanság-keltés. Aztán megy a csodálkozás, hogy miért nem jó a hangulat.
-
homerhamm
addikt
-
Pikari
veterán
válasz
Krisztianby #118960 üzenetére
Nem megoldás. Úgy gondolom, hogy a fiatalok szórakozását, amennyiben nem közvetlenül a te közeledben teszik, nem szabad megakadályozni, bármennyire is frusztráló. Inkább éljék ki így a kalandvágyukat, minthogy pl házakba törjenek be. Egy idő után úgyis megunják majd, és átszoknak valami másra.
Amúgy megfigyeltem, hogy az utóbbi egy-másfél évtizedben folyamatosan esett a lakosság (és a fiatalok körében is) a motor és bicikli használók aránya is. Amikor én voltam diák, 30 bicaj volt kikötve a vasútállomáson, 10 éve, amikor néztem, 4-5 bicaj volt már csak kikötve, mostanában pedig konkrétan 1-2 van csak kint (és a tároló is ekkora, nagyobbra már nincs is igény). Szóval ez már egy kihaló félben lévő valami, majdhogynem védelmet igényel.
-
Krisztianby
tag
Viccen kívül itt is krosszmotor csapatják fiatal hülye gyerekek, de hallom hogy rendes motort is huzatnak éjfél után falu környékén (ennek mi értelme passz low eq szórakozás). Lehet unpopolar vélemény de én krosszmotor kitiltanám normál közeletekből és csak kijelölt helyen lehetne használni ahova tervezték.
-
Astroboy
őstag
válasz
Alusky #118957 üzenetére
Retardáltak mindenhol vannak, mifelénk hajnaltájt az éjszakai kaszinózásból távozó milliárdosok rúgják a Lamborghininek a pirosnál üresben tiltásig.
Múltkor hallottam, hogy a Corvinnál az egyik ilyen egysejtű hasonló mutatvány közben kapott a tetejére egy sörösüveget, állítólag őrjöngött a méretes horpadás láttán, még a rendőröket is kihívta.
Karma.
-
Alusky
senior tag
Most repesztett végig az utcában egy krosszmotor sportkipufogóval. Költözzetek csak falura...
Krosszmotorban az a jó, hogy 4x kihúzatja a végéig és akkor éri el a 30 Kmph tempót, tehát jó sokáig kell még hallgatni mert van még fokozat mire eléri a 70-et ami megintcsak nem túl gyors. -
-
Alusky
senior tag
válasz
Cs1csó #118924 üzenetére
Zaj mindenhol van, csak másféle. Aki városból azért költözik falura, mert az csendes meg nyugodt, az ki..szott tapasztalatlan ember.
Szőlőhegyen is lesz zaj, mert a szőlőt művelni kell, permetezni hajnalban lehet mert leég a levele, fűnyírást, damilozást stb. is hajnalban lehet amíg nincs 40 fok, minden más munkához is zajongani kell traktorral, teherautóval. Ez van amikor a Tiktokról meg valami prospektusból tájékozódva lila ködben élve nekiindul a világnak a nejlonparaszt megtömött zsebbel költözni vagy nyaralót venni. -
válasz
Cs1csó #118922 üzenetére
"de mennyi lyuk kell a falba"
Régi, paneles alsó szomszédom szerint erre a kérdésre a válasz az, hogy:
"az összes".20-30db lyukat fúrt ki... egy átlag hétvégén. Aztán mikor mondtam neki, hogy lassan nem vagyok benne biztos, hogy statikailag tart még egyáltalán bármit a szitára fúrt szarja, még neki állt feljebb, hogy mit pattogok, ő lakása, azt csinál, amit akar.
Szerk: Illetve, bocsánat, nem fúrt ki annyi lyukat, csak a hangja volt olyan. Ez a tipikus 1-5 percenként fúr 1-2mp-ig figura volt. Zaja volt, haszna biztos nem, mert ennyi idő alatt a világ legdurvább fúrója is kb egy tizedmm-t halad betonban.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
KROK640 #118941 üzenetére
Én csak a bejegyzésben lévő pontatlanságra hívtam fel a figyelmedet.
A másik hogy a "te adtad el a terméket" sem igaz.
Ő még csak szeretné eladni... -
KROK640
nagyúr
így van jó eséllyel lopott, vagy mint írtam nem kapna új papírokat annyira gatya.
Igen ez a "csak garanciáztatni kell, de nekem épp nincs időm rá, ezért ennyi az ára" olyan mint a klíma jó csak tölteni kell, ilyenkor mondanám azt az eladónak, hogy rendben, de garanciát képek erre. Megveszem úgy, ahogy így rosszként ennyit ér és ha sikerült gariztatni / tényleg csak tölteni kellett akkor megkapja a többit.
"ha ennyi józan paraszti esze sincs, akkor hogy hozott össze annyi tartalékot" - ezt már régebben beszéltük, hogy ki hogy él, és mennyi pénze van, az bizony marginálisan sem nagyon függ össze. A saját környezetemben is tudok (nem egy) olyan embert, akivel gondolkodás nélkül bankszámlát cserélnék (és még akár házat és autót is) miközben eszet semmiképp, mert nem a legélesebb kés a fiókban.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
KROK640 #118938 üzenetére
Persze, hogy ki lehetne kérni a papírokat. De az macera meg pénzbe kerül.
Így meg, hogy jó eséllyel lopott, nyilván nem is opció.Ez kb. mint az aprón árult, fixen elbarmolt hardvernél : "csak garanciáztatni kell, de nekem épp nincs időm rá, ezért ennyi az ára".
#118939 koby11h : És az ilyen agyatlanokat lehet >10millióra lehúzni.
És akkor felmerül a kérdés, hogy ha ennyi józan paraszti esze sincs, akkor hogy hozott össze annyi tartalékot?! -
KROK640
nagyúr
válasz
homerhamm #118917 üzenetére
1. Azért a msi gamer ivelt 82 cm monitor eléggé overkill egy 6 éves I3-hoz, főleg, hogy a VGA vagy 1 vagy 4GB-os (kétfélével lehet választanio? vagy nem iskerült megfejeteni, hogy milyen? mondjuk azt amúgy se ahogy látom)
és LGA 1151 lesz az nem 15512. Ilyenkor ha valami "végett" elveszett az autó papírja akkkor ki lehet kérni a hatóságoktól, nem?
(tudjuk, ez lopott, de minimum is az összes létező papírja úgy lejárt, hogy nem is tudna újat szerezni)3. 500 ezer komoly érdeklődő esetén alkuképes? Pont akkor lehetne már felfelé is vinni az árat
-
KROK640
nagyúr
válasz
Alusky #118874 üzenetére
Ez nem annyira új divat, errefelé már ment a covid előtt 1 évvel is. nem értem miért gondolja azt bármelyik farok, hogy a hátán cipelt hangfallal az ő szar zenei ízlésével kell szórakoztassa a közt?
használjon fülest, sokkal olcsóbb és nem zavar vele másokat. Szerencsére mostanában egyre ritkábban látok/hallok ilyet, mintha kezdene lecsengeni.Igen? Egy időben azok voltak, utána nem. Akkor most megint azok lettek? (nem nézek shortsot alapvetően)
-
KROK640
nagyúr
válasz
Cs1csó #118854 üzenetére
A War Thunder ugyanezt csinálja. Ha valaki HC-ban tolja, sok repcsiért meg mindenért, akkor mikor hazajön a melóhelyről beül a második munkahelyére (főleg event időszakban), és ha tényleg haladni akar, akkor nem árt ha még fizet is mellé.
Ezért kezdem lassan elengedni ott az új dolgokat, és örülni annak ami van. -
KROK640
nagyúr
válasz
morcosharcos #118822 üzenetére
Hogy mondhatsz ilyet? Csak tudatos a magyar nép, és takarékoskodik, hála a kiváló életre is nevelő oktatási rendszerünknek, eljutottunk a tudatosság eme szintjére. Nincs itt semmiféle elszegényedés, áh, de hogy. Nézd meg Pénztáros Lőrincet pl. Na ugye, hogy ugye.
-
KROK640
nagyúr
válasz
morcosharcos #118810 üzenetére
Én anno 1660S-t akartam venni, de akkor indult meg a cripto miatt felfelé az ára. Végül 2+ évvel később lett RTX 3060 12GB. Ez legalább jó időtálló kártya lesz, úgyis, hogy FHDben legújabb címeket is tolom, és az RTt is van ahol bekapcsolom, de a DLSS-t meg nem
-
-
BiP
nagyúr
válasz
koby11h #118925 üzenetére
Akkor Te vagy a fehér holló. (próbálunk mi is figyelni, hogy úgy zajongani, időzíteni, hogy a lehető legkevesebbet zavarjunk mást.)
Nálunk papíron 8tól lehet zajongani, de szemben volt/van egy építkezés, ők 7től elkezdték mindig. 2.5 éve tart már, de már csak a kert van.
De kb. mindegy, mert építési vállalkozó költözött ide, szóval minden reggel innen indulnak a platóssal, és természetesen murvával van leszórva a ház előtt, ahova állnak.
meg ugye alapból nem óvatosan vezetik azokat a böhöm szarokat. -
-
koby11h
őstag
Nálunk ha valaki vár 8 óráig hétköznap, az már egy rendes ember, mert 7 órától lehet zúgni mindenfélével.
Ha az udvaron nyírom a füvet, akkor én is szoktam várni akár 9-ig is, ha a szomszéd redőnye még nincs felhúzva. De mivel 90-110 perc lenyírni 1300W-ossal is, így tovább nem, mert akkor én pusztulok meg a melegben...A favágás más, körfűrész, általában arra is veszek ki szabit, így azt amikor már nem süt oda a nap 12 óra után kezdem és 16-ra igyekszem befejezni - én is szeretek meló után csendre és nyugalomra hazaérni.
-
Cs1csó
titán
válasz
frescho #118911 üzenetére
A tegnap délelőtti vidéki csend:
(Vasárnap délelőtt)
- betonkeverő
- fűnyíró
- körfűrész (ahogy a sorozatban: "közeleg a tél" ugye)
- lombvágó
- gyerekricsajTélen meg ugye a "friss vidéki levegő" amikor egyesek a kazánban "mindent is" elégetnek (pet palack, autó gumi, rongy)
Számomra megdőlt a vidéki csend+tiszta levegő.
Egy nagyvárosi lakótelepen ahol központi fűtés van, minden egyéb villannyal megy, a levegő jobb és talán még a csend is nagyobb max ha valaki fúrja a falat az szokotzlt tipikus de mennyi lyuk kell a falba 20-30db? nem feltétlenül órákig fúrják, és ugye nem is rendszeresen mint pl. a fűnyírás, vagy a körfűrész vagy benzines láncfűrész. -
Alusky
senior tag
Ezt már ismerjük, vasárnap délben lehet fát vágni, füvet nyírni, vasárnap este ütvefúrózni, mert felújítanak, lehet gallyat is égetni félig nyersen, rádobálva a kukába bele nem férő hulladékot, éjjel hallgatni a sünt megdöglesztő kutyaugatást. De nálam három kutyaugatás után már jár a pofa. Mindig csak a másikban lehet észrevenni mindent.
Falun most se divat az elektromos fűnyíró, egyrészt ma már kapni tényleg csendes benzinest, másrészt nem kínlódik a rosseb se 3000nm telken tele fákkal 8 köteg hosszabbítóval, az akkusok meg kalap szart se érnek ekkora telken, a falutól megszokott térdig növesztett fű és belehullott gallyak lenyírásában főleg. Ha meg nem ilyen paraméterekkel rendelkezik az udvarod, nem vagy falusi, max egy levedlett Handrás. Várostól köpésnyire összecsomósodott emberek nem falusiak, meg még sokan mások se.
-
homerhamm
addikt
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Trailblazer #118912 üzenetére
Ó, árcsak mindent meghallgatna, mert akkor lenne közte jó is. De sajnos csak ezt a 3 fajta zenét hallgatja. És mindegyiket utálom.Fűnyíróval "csak" olyat csinál, hogy reggel elindítja, majd otthagyja egy negyed órára. Melegedni vagy tököm tudja.
De legalább nem a fűkaszát túráztatja fel le, mint a sok istenbarma. -
koby11h
őstag
Egyszer (35-40 éve) budapesti haveromék vettek elektromos fűnyírót apóséknak vidékre - akkor még eléggé nem volt elterjedve. Persze otthon a panelben ki kellett próbálni, hogy egyáltalán működik-e... apja összerakta, bedugta, bekapcsolta. Kicsit megjáratták 1-2 perc, minden ok.
Csengettek. Haver ment ki, szomszéd volt, hogy mi ez a hang? Apa a fűnyíróval. A szomszéd nem értette, hogy a hatodikon a panelban újpesten miért használ valaki fűnyírót... -
-
BiP
nagyúr
válasz
Alusky #118894 üzenetére
Szomszéd zenehallgatás az bonyolultabb, általában attól függ nekem tetszik-e amit hallgat.
Sosem olyan.
Sem a sároslettazújcipőm, sem a nagymagyarvagyok hungarista zenék, sem a félmodern lakodalmas cigányzene, sem a német rasszista metál nem az én műfajom. (És mindez egy szomszéd fostalicska ízléssel, erős hangfalakkal, mi irányunkban nyitott ablakokkal, és persze nulla empátiával). -
Cs1csó
titán
válasz
cidalain #118908 üzenetére
Nálunk családi házas környéken az a gond, hogy valahol nyomatják a "zenét" (ami persze tuctuc sajnos olyat hogy pl. Led Zeppelint, vagy Vivaldi-át nyomjanak még nem volt)
A probléma ezzel, hogy mire "eljut" hozzánk addigra már csak az alacsony frekvenciás hangok maradnak és annyit hallunk ,hogy "dübdüb" és kész, hiba van esetleg ének, vagy magas, közép stb. hangok azok már ide nem jutna el.
Ez pedig iszonyat zavaró. -
cidalain
veterán
Én azon is elkondolkoztam már, hogy a strandbelépő mellé aki BT hangszóróval jön, annak +10k a jegy.
Iszonyat zavaró, amikor te lazulnál, akkor 10-20 méterre tőled egy társaság a többi embert letojva bömbölteti a cuccot. És általában valami fosszar zenét persze, szóval még az is idegesít.
A tucctuccos autók ugyanez, de az legalább hamar elhajt a ház előtt. Mondjuk azokban általában meg valami mulatós ótvarság tuctuccol akkor is, ha ránézésre jól szituált a kocsi is meg a sofőr is. -
Astroboy
őstag
válasz
this is life #118906 üzenetére
Mert épp kaját vitt a Nemzetközi Űrállomásra a fent rekedt asztronautáknak.
Gyalog. -
-
Alusky
senior tag
galaxy55 miért lett kirakva? Rá akartam nézni a kutyás meg da-s blogjára, de nem található és a felhasználó fiók véglegesen felfüggesztve.
-
Alusky
senior tag
válasz
this is life #118902 üzenetére
Nem tőle kell elkérned, hanem Chuck Norristól.
-
-
koby11h
őstag
válasz
totron #118895 üzenetére
1, első körben pénzért, mert pusztán szórakozásnak durva lenne
2, régi cuccokat árulok, venni sosem veszek, tehát csak olyasmit amit kapok valakitől mert már nem kell, és a tulajjal osztozunk. Így bukni nem bukhatok rajta, a tesztelésüknek pedig van némi nosztalgiafaktora
3, így nem hulladék azonnal, lesz még egy második-harmadik élete, tehát "szinte" környezetvédelem
4, néha, ha olyan a helyzet, akkor jótékonykodás, mert kell azt is
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest