Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Projektor topic
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #118507 üzenetére
Igen, igazad van, én is azért adom el. Viszont úgy gondolom hogy korrekt, nyomott áron. El sem tudom képzelni hogy gépet úgy rakjak össze hogy az alaplapnak nincs meg az i/o shieldje.
Csavóka YT videóban rakott össze gépet, az Alzáról vásárolt alaplapot, ami "használt felbontott újszerű" jó áron, hátlap nélkül. Na úgy dobtam volna vissza feléjük hogy csak úgy zörren
-
blp85
senior tag
válasz
KROK640 #118507 üzenetére
Már 2016-ban az MSI 970-es alaplapomnak is integrált backplatje volt, az Asus RogStrix B450-esnek és a jelenlegi AsRock PG B550 Velocitának is, már régen megfogadtam, hogy csak olyan lapot veszek, aminek ilyen hátlapja.
Az már másik kérdés, hogy "megszeretett állapotban" adom el a dolgaimat, minden gyári kiegészítőt mellékelve (bár manapság az illesztőprogram CD-t "söralátétnek" hívom), eredeti dobozában.
Múltkor a hatásodra összeírtam, hogy kb. 2005-től kezdve milyen számítógép alkatrészeim voltak (korábbiakra is emlékszem, de nem hajszálpontosan).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2025.07.19. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest