Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• frescho

addikt

válasz KROK640 #118010 üzenetére

Tudtam, hogy létezik, tetszett is és reggel már jártunk. Csak közben volt egy kis hiány, meg sok Ouzo, Mavrodaphne, Tsipuro meg a fene tudja mi még. :DDD

Én arra emlékszem ,hogy mennyire be tudták osztani nagyszüleim a pénzt. Mi a nagy városba felköltözve egy 1.5-es panelban "nyomorogtunk" és 1, max 2 hét nyaralás volt, az is SZOT üdülőben vagy valami baráti országban IBUSZ utazás keretében. A többit lent töltöttük a tanyán vagy valamelyik nagybácsi/nagynéninél. Nálunk tipikusan augusztus 20-án volt zsivaly, jött fél tucat uncsitesó :) . Mondjuk nem éltünk rosszul, csak fater gépekre költötte a pénzt ami visszajött bőven már neki is fizuban, de akkor sokan hülyének nézték. Angliából a kiküldetési pénzből nem farmert hozott, hanem egy ZX81-et.

Látod, hogy a személyes nézőpont mennyire eltérhet? Ezért kell a statisztikát és szociológiai tanulmányokat olvasni, mert az kicsit jobban megmutatja a valóságot. Amit viszont konkrétan tudok, hogy 82-ben 500k volt a Gavdányin (Zugló, pár megállóra az Örstől) egy 1.5 szobás panel. Átlagfizu 4.6k volt szóval olyan 9 évi fizuból ki is jött. Ma is simán kijönne nem csak az átlagból, de a mediánból is ugyanaz a lakás. Csak ma már nyomorgásnak mondjátok ami akkor az átlag volt.

Az orosz oktatás olyan volt amilyen. Mondjuk nekem még így is sikerült megbuknom félévkor. Nagyon fájt, mert csak annyit játszhattunk a géppel amennyit oroszt tanultunk.

BSC? És azon belül?

Szinte bármit. A network architectünk pl. traktor mérnök. Valami mezőgazdász mérnökit végzett. De egy villamosmérnöki, gépész, informatikus szerű (pl. mechatronika ezek ötvözete) végzetségre nagy a kereslet. Nem azt mondom, hogy kolbászból lesz a kerítés, de egy érettségihez képest még a szegényebb régiókban is látható az évi legalább 1 milliós különbség.

itt is ez történt csak 22 és 34 éves korom között.

Írtam már, hogy elk*tuk? Ja és most az új korosztályok segítségével ássuk még mélyebbre ezt a gödröt.

Új hozzászólás Aktív témák