Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Nekem ez van...[link]
-
potkem
aktív tag
Sziasztok tegnap rendeltem meg ezt a gyönyörűséget.Már alig várom hogy magamhoz öleljem, és vigyem a kocsihoz. Majd kereslek benneteket ha segitség kell.
u.i.: nekem is codegen házam van, de már nem sokáig
-
alibabo
tag
Mázli bizony.
Nah mintha magamat látnám.Én is a codegányt cseréltem le. Elegem lett hogy akárhányszor matattam benne, mindig összeb...a a kezem. Le sem tagadhatnám, hogy pc-ben turkálok, mert persze a nyomai látszanak a bűrkémen.
Meg nem is tetszett. Amúgy a "jobbik" fajta lehetett (ha jól emlékszem 604AL), mert olyan förtelmesen azért nem volt szar. De ugye megláttam a PH-ás cikket a 690-ről és.....
Hogy felüdülés lesz az biztos. Nekem mióta megvan folyamatosan rátéved a szemem egy-egy pillanatra. Arról nem is beszélve, hogy jó benne szerelni, variálni. Szóval nagyon csípem.
A nagy álmaim háza úgy is elérhetetlen. -
Peti78
őstag
válasz
alibabo #2288 üzenetére
"sok kolléga járja az országot" A mázlista
A házat is hirtelen felindulásból sok hetes rágódás után rendeltem meg, de most már nagyon várom. A codegen házam után valszeg egy felüdülés lesz ránéznem és belepakolnom, nem beszélve arról, hogy jó körülmények között tudom majd a masinát. Fogom becézgetni, tisztogatni -
-
Szajbee
tag
válasz
alibabo #2280 üzenetére
Az MFC2 nem tudja kikapcsolni a ventiket, csak olyan kis feszt ad neki, amin nem bírnak elindulni, és asszem ez nem egészséges. Legalábbis az én Scythe Kaze Master-em manualjában felhívták rá a figyelmet, hogy ne hagyjom 0 fordulaton ( nem elég fesz az elinduláshoz), hanem vagy kikapcsolt állapot legyen (az enyémmel ki lehet kapcsolni) vagy menjem valmilyen fordulaton. Nekem pont ez a ki lehet-e kapcsolni dolog billentette a mérleget a Scythe oldalára
-
alibabo
tag
Totál nem veszi le a fordulatot, csak a venti minimumára lehet letekerni vele, Azt hiszem az mfc2-vel már ki lehet őket kapcsolni. Legalábbis kollégának olyan van és ő mondta. Az viszont csak 4 ventit szabályoz, ráadásul idegenkedtem a csicsás kijelzőtől.
A ledeket finoman fekete filccel "lefested", később ha eladod alkohollal meg le tudod mosni. De szerintem nem olyan erősen világítanak (én is ettől tartottam), a kártyaolvasómba sokkal erősebbet találtam venni, amikor kicseréltem.
Ja, egyébként egész gusztán néz ki a kis házikónk elején, szolíd, guszta kis alumínium. -
Pepe78
őstag
Ennyire egyszerűen néz ki az enyém belülről.
-
Peti78
őstag
Sziasztok
Ilyen [link] ventiket adnak oldalra és hátra? -
Pepe78
őstag
Az oldalára semmi képen nem teszek a későbbiekben sem.
Ha nagyon lesz felesleges pénzem akkor alulra + felülre össz 3 db 14 cm 600 ford/perc.
Mondjuk a mostani állapot annyira jó , hogy már már el sem hiszem.
Nagyon jó választás volt ez a ház.Csak mondjuk a szerelgetésekkel mérésekkel eltöltöttem vagy 3 komplett estét.
Képet majd rakok fel hogy néz ki az enyém.
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Tesztelgettem össze vissza a szellőzést minden féle felállásban.
Ventik alul felül oldalt stb stb.A véleményem:
1 elől(gyári) , 1 hátul(1200 ford Scythe), 1 alul ( Zalman F3 5 volton)
Így csendes és alig melegebb mintha televágom ventivel.
Szerintem semmi értelme telerakni.
-
alibabo
tag
válasz
MiAzHogy!!!! #2264 üzenetére
Ezért keresgéli az ember az arany középutat. Talán sikerült.
-
zsolt1129
addikt
válasz
MiAzHogy!!!! #2264 üzenetére
Ez igy van.
Ha 65 fokos lenne a VGA-d,akkor sem lenne semmi probléma.
-
alibabo
tag
válasz
MiAzHogy!!!! #2261 üzenetére
Kollégámnak is van egy pár zalmi ventije és ő is mondta, hogy maxon visít.
Az 52 fokod tényleg jó. -
zsolt1129
addikt
válasz
MiAzHogy!!!! #2261 üzenetére
Biztos hogy nem fog. Az 52 fok meg nagyon jó értéknak számit.
-
MiAzHogy!!!!
csendes tag
válasz
alibabo #2258 üzenetére
Köszi, valahogy én is így képzeltem el, de jó volt látni a gyakorlatban is. Elvileg én is hozzájutok egy 690-hez a jövő hét környékén. Viszont elpre dolgozok, hiszen a passzív
giga 9600 gt kártyámra applikált 12 cm-es ventit Zalman ventit 5vra kötöttem, és a szőrös kocka alatt 52 fokra ment fel, amit nem tartok rossz hőmérsékletnek, és így nem kell állandóan a potit tekergetnem.Ezen kívül most beszereztem 2 ilyen [link] ventit, 12 V-on halk, bár a ház oldalához illesztve némi szélzaj tapasztalható, de ezt távtartóval megoldom. Kb 1 cmre a házam oldalától nincs hangja.A zalmik egyébként csutkán baszott hangosak, igaz, van légszállításuk is. De inkább legyen halk, és kevesebb levegő, ennyi ventivel ugyanis nem fog megfulladni a gép. (remélem)
-
alibabo
tag
válasz
Szajbee #2259 üzenetére
Én is kipróbáltam játék alatt és elég lett neki bőven az 1000. Nem ment a karim 48 fok fölé (legalábbis eddig csak egy játékban, többre még nem volt időm). Most nekem is az összes venti szilikonnal van rögzítve, mint R1200GS kollégának, az utlosó gyári is kikerült a gépből és most nagyon csönd lett. Levegő hang van csak, semmi zörgés. Most már elégedett vagyok.
Azt hiszem majd nyáron lesz szükségem igazán a magmák vadállat légszállítására, amikor a gép körül 38-40 fokot mérek.
-
Szajbee
tag
Nem is olyan rosszak ezek a magmák
Levettem minden venti fordulatát 900-ra (kivéve az eredeti két nem világítósét, mert csak 2 db elosztót vettem) és egész halkan bögyörészik
A két gyárinak kicseréltem a csavarjait ilyen szilikon cuccra és azóta alig hallani felőlük
Szóval azok egész fa*a ventik... Még így "lassan" járatva a ventiket is max 55 fokra megy fel a hőmérséklet játékok alatt, ami tök jó (prime95 alatt veri a 70-et max fordulatokkal). Egész jó lett végül is, kezdem nem megbánni a vételt
-
alibabo
tag
válasz
MiAzHogy!!!! #2257 üzenetére
Nekem a P5Q-n ott van és így sikerült, de egy kicsit hozzá kellett szorítani a ház hátuljához, hogy ne nyomja agyon a vga-t és a hangkarimat.
-
MiAzHogy!!!!
csendes tag
válasz
MiAzHogy!!!! #2256 üzenetére
Azt se tudom, elég hosszú-e a tápkábel. Hosszabbító létezik hozzá?
-
MiAzHogy!!!!
csendes tag
Sziasztok
Van valakinek ebben a házban olyan lapja, aminek a tápcsatija ott van ahol ezen? [link]
ha van, akkor donjon már egy képet pls, hogy miként sikerült elvezetni. Ja, és hogy elég hosszú-e a CH Gps 550 Ab kábele
Köszi -
Szajbee
tag
válasz
alibabo #2253 üzenetére
Legalább van tartalék a ventikben
Játék alatt is le lehet tekerni, mert néztem hőfokot, nem nagyon megy fel a proci hőmérséklete, nekem meg a procihűtőn vannak a magmák, viszont a videokari nagyon belehúz, pörög mint állat és elég meleg is. Lehet a 9.2-es catalyst a ludas
Egy SilenX Ixtrema IXP-74-14-es tesztre kíváncsi volnék, kár, hogy a hardware.info-sok még nem tesztelték (Noctua-kal egyetemben). Nagyon jó kis oldal, igazi eredményekkel. [Itt] van pl a Magma tesztjük. Specifikációnál a grafikonokat érdemes megnézni.
-
Pepe78
őstag
A ventilátor kérdést tegyük tisztába!
Magyar ventit kell venni!
Nézzétek meg a linket és kiderül miért. -
alibabo
tag
válasz
Szajbee #2251 üzenetére
Nekem az előző ventieimhez képest (köztük a házhoz adott gyáriak) csendesebb. Nem ciripel, búg...stb. Csak a levegőt hallom. Igaz a Noctuához nincs hasonlítási alapom, olyanom még nem volt sajna. Lehet füle is válogatja.
Viszont én is leszabályoztam öket 850-re, 2D-ben bőven erősek még így is és így már csak tényleg egy kis levegő mozgást hallok. Így is csak 2 fokot melegedett a vidikarim, a proc meg semmit. Majd játék alatt feljebb tekerem őket, akkor úgy sem nagyon hallom, de ezt még nem próbáltam ki. -
válasz
Szajbee #2251 üzenetére
Kellett neked kazánt venni.
Viszont akkor lemondok a Magmáról... Inkább egy Noctua (sajnos már az AC 12025L venti is hangosnak bizonyul nekem). Csak a vinyóra kell a hűtés, a videókari passzív, a proci is megy passzívan ha akarom, de a rajta lévő gyári venti bőven jó hangszintet produkál.
Rég találkoztunk mester, nyáron remélem összefutunk. -
Szajbee
tag
Megtörtént a "puding próba"
Elbír két Magmát egy channel, de iszonyatos zaja van a 3 Magmának a Noctuakhoz képest, sőőőt. Szállít rendesen levegőt, de nagyon hangosak, muszáj letekerni a feszültségüket, ha nem használok 3D-t, mert eléggé elviselhetetlen
Kb a 4870X2-es gyári hűtője pörög fel ilyen hangosra
Lehet Noctua-kal jobban jártam volna, mondjuk azok meg nem szállítanak annyi levegőt, mint a gyári adatok (ventilátor tesztben olvastam valahol nem rég). Így ennyi ventivel kb 8 fokot esett a hőfok prime alatt, de nagyon zajos, csalódott vagyok
Most próbálom ki mennyire zavaró játék alatt. Filmhez le tudom tekerni 1000 körülire a fordulatot, úgy nem vészes, de maxon szörnyű... Ki kell tapasztalni milyen hőfokok vannak játék alatt, és úgy belőni egy fordulatszámot, ami nem olyan vészes... Tudom, lehetne ennyi erővel vízhűtés is, de azt nem tudom mi fán terem (még)...
-
alibabo
tag
válasz
MiAzHogy!!!! #2249 üzenetére
Ha jól láttam a CM specifikációjában, akkor ugyanolyan magas (122 x 98 x 160 mm) a 212, mint a Z600 (127.28 x 127.28 x 160 mm). Nekem egy kanyi venti nem fér oda tőle az oldallapra.
-
MiAzHogy!!!!
csendes tag
Sziasztok!
Ha jól számolom, akkor a CM Hyper 212 procihűtő befér a házba simán. A kérdésem, hogy vajon az oldallapon található ventivel együtt is elfér-e. Ez kérdés akart lenni -
Szajbee
tag
Közben rájöttem
Csak a felső helyeken volt ilyen szakadós probléma, ott használom az Enermax csillapítóit a Noctua ventikkel a procihűtőről, a hűtő lamellákra meg ráteszem a Magmákat
Hátul tökéletesen megy minden, nem szakad
-
Szajbee
tag
válasz
R1200GS #2224 üzenetére
Help me please!
Vettem én is Englide v.zero szilikon rögzítőt, és azt kérdezném, hogy Te hogyan tetted fel vele a ventiket? A rögzítő kúpos részét áthúztad a venti csavarhelyén, hogy szoruljon és a szilikon másik végénél a két kör közé került a ház fémes (maga a ház) része, ugye? Ezzel az a bajom, hogy nekem a két kör rész között végig szilikon van egy csíkban, és ha áthúzom a házon, akkor elszakad a kör rész és leesik a fele...
Enermax ventikhez is adtak szilikon rögzítőt, azoknál simán látszik, hogy mi hova kerül és ilyen gondom nincs velük... Vágjam ki a kis szilikon "többletet" ?
-
Pepe78
őstag
A plexis oldallap jól néz ki.
az a 3200 FT nem is olyan sok asszem.
Venti gondolom nincs az árban. -
Mappa
addikt
Hali
Az oldalsó ventit énsem kötöttem be,mert tényleg hangos volt.Viszont ha a kezemet olyan 1cm távolságra odatartom,akkor csendesedik...sőt akkor már nincs is "zavaró" hangja...tudom ezt valamivel szabályozni valami program esetleg ? speedfan? mert azért használnám az a ventit hisz azért van
-
Szajbee
tag
válasz
alibabo #2239 üzenetére
Még a ventikre várnom kell, csak felmértem a terepet. Valószínűleg jó lesz, mert tényleg 0,34A-esek. A ház alap ventijeit (ami oldalt és hátul van eredetileg) is majd egy channelre teszem, azok egyformák típusra, 0,16A-esek, azzal tuti nem lesz gond. Most még külön van a három gyári 3 külön csatornán amíg nem jönnek az enermaxok, és a hátsó maxon 150-nel többet pörög az oldalsónál. Majd megnézem mit csinál, ha egy channelen lesz (mondjuk akkor csak az egyikét írja ki, na mind1)... A puding próbát majd leírom jövő héten
-
alibabo
tag
válasz
MiAzHogy!!!! #2236 üzenetére
3-at. Elöl egy kék ledes, egy sima az oldallapon és sima egy hátul.
-
MiAzHogy!!!!
csendes tag
Sziasztok
Most akkor mennyi ventit kapok a házhoz? 1-3 ig terjednek a számok, ha különböző hszeket nézem
Köszi -
Monolith
tag
Lenne egy nagyon egyszerű kérdésem: adtak a házhoz olyan csavart ami jó a bővítőkártyák csavarmentes pöckeinek helyettesítésére? Vhogy egyik se passzol, pedig nagyon kéne, új vga hűtővel már nem tartja a kártyámat a kis műanyag
-
Szajbee
tag
Hi skacok!
Most rendeltem a házhoz Enermax Magmákat, és nem tudja valaki, hogy az áramfelvétele mennyi? Gyártó oldalán találtam egy olyat, hogy Voltage 12V és Current 0,34A. Most ez az áramérték maximum ennyi, ugye?
-
R1200GS
aktív tag
válasz
NeoExDeath #2223 üzenetére
Mindegyik Noctuán lecseréltem[link], de ha szűk a hely isszonyat nehéz áthúzni, nem tudod rendesen megfogni. A hátsó hűtőn látod azt a fehéret, olyat kapsz Pesten a 3T-ben 480-ért. Azt nagyon könnyű felhelyezni, mivel átér a ventin. Van 12 db is 480-ér náluk de azt nem érdemes megvenni olyan mint mait a Noctuához adnak, a Cm-eket nem tudod vele rögzíteni.
Gondoltam, hogy drága lesz a 14 cm-es, csak hirtelen ezt találtam. Nem mozgat meg több levegőt az Enermaxnál, csak csendesebb. A Cm is egész jónak tűnik, csak ne világítana.
Először alakítsd ki a házat, és aztán majd eldöntöd, hogy zavar e a hangjuk, és veszel e hozzá szabályzót. Ha lejjebb venném alapra minimálisan csökkenne a hangjuk, de nekem fontosabb hogy hűvös legyen bent. Most hogy csak netezek(nem szól semmi a szobában)egyáltalán nem zavar a gép hangja, filmnél, játéknál meg úgyse hallod
Az oldalsó ventit meg majd kitapasztalod. Szerintem érdemes több féle beállítást is kipróbálni, és majd rájössz mi a legjobb. -
NeoExDeath
aktív tag
válasz
R1200GS #2222 üzenetére
Köszi a linket de ez még drágább mint az Enermax
Én inkább valami ilyesmire gondoltam. 2k ért szerintem kellemes, ez menne mondjuk alulra.
Szóval szerinted nem kell szabályzás? Akkor nálad minden maxonmegy és nem hangos? Olyan szilikonos rezgéscsillapítót hol lehet szerezni, és melyik ventikre tetted fel?
Az a vicc hogy én is úgy tartottam logikusnak hogy a VGA-s venti kifelé fúj, de aztán élőben meg ésszerűnek tűnt hogy a kinti hideg levegőt fújja rá a VGA ventijére ami hűti a bordákat. Na majd kipróbálom
Thx. -
R1200GS
aktív tag
válasz
NeoExDeath #2221 üzenetére
Mikor elkezdtem több ventit rakni a házba én is akartam vezérlőt venni hozzájuk. De miután a rögzítésüket kicseréltem szilikonos rezgéscsillapítóra, rengeteget javult a hangjuk.
Ha nem akarsz túl sokat költeni a fejlesztésre a gyárikat mindenkép hagyd meg, azok is teljesen jók. A 14 cm-es jó ötlet az biztos csendes és befér alulra. Nem igazán ismerem a 14 cm-est, de pl. ez (14db 102 m3/h) Ha a videókari fölé raksz, az kifele szívja a levegőt. Nekem először befele fújta de miután megfordítottam 10 fokot javult a helyzet. -
NeoExDeath
aktív tag
Üdv!
Pár napja vagyok CM690 tulaj
Olvasgattam itt a hozzászólásokat, és látom egyesek nagyon komolyan veszik a hűtést, ezért is jöttem tanácsot kérni.
A gépem meglehetősen tápos, viszont minden alap, semmi tuning vagy húzás. (a tulajdonságokat az adatlapomon olvashatjátok).
Namost én alapból megvagyok elégedve a ház hangjával és hűtésével az alap ventikkel. annyi történt, hogy az oldalsót kikapcsolatm mert durván zúgott.
Namost egy-két ventivel akarom bővíteni a házat de nem akarok túlzásokba esni. Szóval ilyen majdnem 5k-s Enermax ventik nekem már túl drágák.Mi a véleményetek az alap ventikkel ami elől és hátul van? Nekem hangban tetszenek, teljesítményben nem tudom milyenek. Szerintetek érdemes cserélni őket valamire?
Az oldalpanelra a VGA hoz akarok egy ventit, ami jó és nem hangos. Na most az alap hangja a venti hibája, vagy mint írtva valaki a lyukakkal nem áll jó viszonyban? Ergo ha cserélném megszűnne a hangja vagy ez ventifüggetlen? Oda milyen venti az igazi?
Az oldallapra milyen porszűrőt ajánlotok (moshatót vagy fémet)?Az alsó szűrős ventihelyre befér egy 14 centis? Arra gondoltam raknék alulra egy 14 centist, felülre egy 14 centist, mégpedig úgy hogy felül kifúj. Milyen ventiket tudtok ajánlani ami jó is csendes is és nem túl drága?
Láttam CM-et 14-est olyan 2k körül, szerintem az elég kellemes. Nemsokára tevezek egyébként egy Xilence előlapi panelt szóval a verzérlés is megoldott lesz (mivel azon 3 poti van ventihez, az oldalsót, az alsót és a felsőt vezérelném szerintem. Az első simán tápkábelre van kötve úgyhogy sztem maxon megy és nem hangos, a hátsó meg alaplapra van kötve Sys_Fan ként, de mivel 3 csatis nem vezérelt gondolom, de jónak tűnik).
-
alibabo
tag
Hali.
Rocketdock. -
alibabo
tag
válasz
Szajbee #2217 üzenetére
Ha van a környéketeken valami gumis, biztos ad valami szétdurrant darabot. Nekem az egyik fuvaros kolléga adott defekt után.
(Én még a Samu vinyómhoz is vágtam belőle, mert állandóan rezegtette a házat. De azon nem segített, mert akkor is búgott, így inkább lepasszoltam.
)
Én az előző tápomnál kívülrő raktam fel a szivacsos verzíójú kétoldalú Tesával.
Jól odafogja, nem esik le. Kis vékony csíkokat vágsz a szűrő műanyag keretjére, hogy ne maradjon rés. Jól odanyomod és már fent is van. Így bármikor könnyen ki tudtam pattintani kis csavarhúzóval rásegítve lemosni. Majd ha hazaérek melóból belinkelem a képet.
-
alibabo
tag
válasz
R1200GS #2215 üzenetére
Lauda: A szellőzés fogalma nem változik, de azért amikor meglátok egy "jóképű" ventit felcsillan a szemem.
Na még variálgatsz egy kicsit és tökéletes lesz a házikó. Még Enermaxot sem kell venned.
A moncsi cserén túl vagyok kényszerből, behalt a púpos 17"-os 1,5 éve. De utólag örülök neki.
Neeeem, nem veszek. -
R1200GS
aktív tag
válasz
alibabo #2214 üzenetére
Lauda:Nem konkrétan a hűtésre értettem a fejlődést, csak rosszul fogalmaztam. Egyébként kicsit variáltam a ventik elhelyezésén, és egyből nyertem 10 fokot a kártya VRM-jén.
Belül még annyit változtatok, hogy kap a videó kártya VRM-je egy Hr09-et, talán még egy 9 cm ventilátort is. És Ha nagyon nem bírok magammal akkor a 2 Cm hűtőt is lecserélem. De most játékok alatt kopra húzva a gép, a hőmérséklet rendben van, húzás nélkül meg pláne
. Még lesz egy nagyobb falat, a monitor, de azt valószínű csak nyáron ejtem meg, hátha normalizálódnak az árak is addig.
Úgy is venni fogsz.
-
alibabo
tag
válasz
R1200GS #2212 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül. Ez volna a fanatizmus?
Elsősorban én a ház rendezgetésére, apróságokra gondolok. A nagyobb dolgokon már túl vagyok, de már június óta alakítom a rendszert, talán most már elégedett leszek. Ugyanezt terveztem el én is. Max vidikarin kívül mást nem cserélek, talán az is jó darabig elég lesz.
De azért a házra való plexis oldal egy picit izgat...Á, nem veszek.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
alibabo #2210 üzenetére
Sajnos soha. Amint megvagyok azzal, amit elterveztem, frankón bealítgatom, jön egy újabb gondolat mivel lehetne jobbá tenni. A legrohadtabb dolog az egészben hogy olyan ütemben fejlődik a számítástechnika, hogy követhetetlen. De ha még néhány aprósággal megvagyok, akkor vagy 3 évig nem nyúlok a géphez, csak takarítani veszem le az oldalát. Esetleg a videó karit cserélem majd ha nagyon szükséges lesz, de az nem mostanában fog megtörténni.
-
alibabo
tag
válasz
Szajbee #2209 üzenetére
Nekem a "mosható" verzió van, de csak a beszívóknál. A ramok felett és elöl.
Én vágtam alá autó gumi belsőből rezgéscsillapítót.Azt még ketté kell szedni, ott ahol a két gumi réteg össze van préselve, a réteg közepén textiles, könnyen szét lehet húzni. Különben túl vastag marad. Még így is hosszabb csavarok kellenek. Lyukasztóval pont a csavarméretet lehet megcsinálni. Így nekem ingyen volt, és ugyanúgy tompít, mint amiket lehet kapni.
A kiszívóknál meg amiket a ventikhez kaptam gumiszegecset, azzal rögzítettem, mint R1200GS kolléga.Ennek egész jó adatai vannak.
-
Szajbee
tag
válasz
alibabo #2198 üzenetére
Én is most veszek majd enermax ventiket és gondoltam én is porszűrőkre. Neked milyenek vannak kedves kollega?
Pc Gear-nél láttam szűrőket. Ezeket simán a venti alá teszed és úgy csavarozod fel rá a ventit? Nem rezegnek be ezek a fém szűrők?
Amúgy valami frankó 14cm-es ventit tud valaki?
-
alibabo
tag
válasz
R1200GS #2205 üzenetére
Egyelőre most így állunk. A 4. megy a ramok fölé, ott most az oldalsó gyári van, de enyhén szólva búg. A hátsó egy Glacialtech, azzal azt hiszem elégedett vagyok, nem hangos és nagyjából azért levegőt is visz. Amit a HDD-ék oldalánál van, az egy Skythe Slim, azt csak kipróbálni vettem, de ilyen hűtésre gyengus, de nagyon csendes, úgy hogy az is rá megy a másik vinyóra. Legalább azok sem lesznek 39 fokosak.
A CPU fanba most bedugtam a 92-es Enermaxot (az író alatt, még tavalyi szerzemény, TX2-őn volt), de az oda azt hiszem nem kell, inkább lehet berakom a gyári első kék ledes helyére.
Szóval oltári "huzatot" tudnak csapni a Magmák. Szerintem ha végleges lesz nálam is végre az elrendezés, az enyémnek is alig lesz hangja, már most is csak a ramok fölötti gyárinak van.
Ja, a hőmérsékletek: pihiben, egy pöttyöt terhelve. -
alibabo
tag
válasz
R1200GS #2175 üzenetére
Na én rászántam magam az Enermaxra, amit linkeltél. Nem bántam meg. Igaz a negyedik még nem jött meg, de hármat már beszórtam a gépbe, ill. kettőt a vidikarira és egy fentre, a prochűtő fölé. Nagyon brutál, viszi a levegőt rendesen. És nem hangos, igaz 1500-ön azért lehet hallani, de 1100-1200-ön nem, és még így is bőven viszi a meleget. Majd meglátom nyáron feljebb kell-e tekerni vagy sem.
Azt hiszem nem kell tovább kísérletezgetnem mindenféle ventikkel.Gondoltam hátha érdekel, ha még vásárlás előtt állsz. .
Új hozzászólás Aktív témák
ph Olyan házat dobott piacra a Cooler Master, melybe hét-nyolc ventilátor is befér, rezgéscsillapított, nem túl drága, és még szép is.
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest