Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Üdv!
Pár napja vagyok CM690 tulaj
Olvasgattam itt a hozzászólásokat, és látom egyesek nagyon komolyan veszik a hűtést, ezért is jöttem tanácsot kérni.
A gépem meglehetősen tápos, viszont minden alap, semmi tuning vagy húzás. (a tulajdonságokat az adatlapomon olvashatjátok).
Namost én alapból megvagyok elégedve a ház hangjával és hűtésével az alap ventikkel. annyi történt, hogy az oldalsót kikapcsolatm mert durván zúgott.
Namost egy-két ventivel akarom bővíteni a házat de nem akarok túlzásokba esni. Szóval ilyen majdnem 5k-s Enermax ventik nekem már túl drágák.Mi a véleményetek az alap ventikkel ami elől és hátul van? Nekem hangban tetszenek, teljesítményben nem tudom milyenek. Szerintetek érdemes cserélni őket valamire?
Az oldalpanelra a VGA hoz akarok egy ventit, ami jó és nem hangos. Na most az alap hangja a venti hibája, vagy mint írtva valaki a lyukakkal nem áll jó viszonyban? Ergo ha cserélném megszűnne a hangja vagy ez ventifüggetlen? Oda milyen venti az igazi?
Az oldallapra milyen porszűrőt ajánlotok (moshatót vagy fémet)?Az alsó szűrős ventihelyre befér egy 14 centis? Arra gondoltam raknék alulra egy 14 centist, felülre egy 14 centist, mégpedig úgy hogy felül kifúj. Milyen ventiket tudtok ajánlani ami jó is csendes is és nem túl drága?
Láttam CM-et 14-est olyan 2k körül, szerintem az elég kellemes. Nemsokára tevezek egyébként egy Xilence előlapi panelt szóval a verzérlés is megoldott lesz (mivel azon 3 poti van ventihez, az oldalsót, az alsót és a felsőt vezérelném szerintem. Az első simán tápkábelre van kötve úgyhogy sztem maxon megy és nem hangos, a hátsó meg alaplapra van kötve Sys_Fan ként, de mivel 3 csatis nem vezérelt gondolom, de jónak tűnik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest