- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
őstag
válasz
alibabo #2698 üzenetére
Hát ezt persze nem gondolhatjuk komolyan!
Mivel én is gondoltam rá....
De baromság.A Scythe infiníty legfelső lamelláját amit tulajdonképpen látunk és bele van nyomva a scythe felírat milyenre csináljam?
Az is fekete? Vagy Mint az oldallap valami jó kis metál téma?Még most lehet segíteni utána hiába a kétségbeesett sírás, hogy nem így kellett volna!
-
palbence
tag
sziasztok! hétfőn veszem át a házat, az lenne a kérdésem, hogy a proci tápkábele elég hosszú lesz? a táp ugyanis alul van, vagy? valakinek volt ilyen problémája? p5k-s alaplapom van és 500as chieftec tápom. ha igen, hol lehet ilyen hosszabbítót venni?
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
A ház belül ne legyen fényes!!
Valahol a selyem fény környékén kell keresnei a tutit.
A fényező haverom foglya csinálni mint már írtam.
Azt mondja hogy a normál fekete festékbe valami gélt kell tenni és minél többet tesz annál mattabb lesz.
Vagyis simán kiválaszthatjuk milyen legyen.Alig várom már , hogy csináljuk.
utolsó verzió:
A rács középen : fekete
A műanyag sáv: grafit
Oldallap: narancs metál / Scythe Infinty teteje szintén narancs metál
Gépház belül fekete -
alibabo
tag
Én sem értek hozzá, csak hetek óta guglizok és kezdek képben lenni és rengeteg fórumban ilyen graffitis festéket ajánlanak, mert nagyon tartós, gyorsan szárad és nem kopik, nem folyik meg. Kimondottan grafiitire vannak fejlesztve, nagy időjárás tűrőképességgel. Találtam olyat aki a robogóját fujta ilyennel.
Viszont közben rájöttem, hogy két Montana gyártó van, német és spanyol, két konkurens cég. (Hogy ki kitől lopta a nevet...). Szóval a spanyolnak van Satin Blackje, ami szerintem jól nézhet ki. Nem akarom hogy fényes legyen, de azt sem túl matt.
Csak ezt a spanyol Montanát nem nagyon találtam hungarisztánban, inkább a másik kapható. -
Gerisz
addikt
válasz
MikaVejneGI #2686 üzenetére
engusz-nál
Ő tuti tud! -
alibabo
tag
Fizukor bevásárolok, addig modding stop van, mert tegnap kitört a bal felső hármasom és 22k a protkó.
Így hó végén örülök nagyon.
Úgy képzeltem, hogy a váz mindenképp fekete lesz, de nem bóvli festékkel, hanem ilyennel.
És utána jön a karbon. A lap tálca egy kicsit macerás lesz a mélyedések és a csavarhelyek miatt, de kitalálom.
Egyébként mintha láttam volna ilyen fóliát szálcsíszolt alu színben is, mondjuk a szakadt kártyaolvasómra. Jól mutatna a zalmi mfc1 plusommal. -
alibabo
tag
Ezek a karbon színűek egész jól néznek ki. Már van is elképzelésem.
-
japy
őstag
Ez mind szép és jó! Csak azt nem értem minek festegetni a belsejét úgy sem látod csak ha szétszeded! Csak a tudat hogy fekete a belseje megnyugtat?
-
dzsessz
csendes tag
Most vettem én is egy ilyen házat. Ahogy visszaolvasgatom a hsz.-eket a tetőn lévő pici kist szintbeli különbség a króm csíknál könnyen orvosolható, viszont a befelé tartó rács érthetetlen hogy miért úgy van. Van lehet mégse, csak elkerülte az a hsz a figyelmem.
Viszont élből sikerült beletörnöm az egyik kábelfogató csavarrészét a menetbe, lehet megfáradt kicsit a műanyag a boltban, mert egyáltalán nem vandálkodtam vele...
Corsair CX400-as táppal nagyon korrekt.
-
mg105
senior tag
szerintetek a ház elején és tetején végigfutó két ezüstszínű műanyagcsíkot mivel festhetem be, hogy maradandó legyen? megtetszett a CM 690 NVIDIA EDITION
-
Cadal
őstag
Sajnos az én "home made" légszűrős megoldásom csődöt mondott a tápnál, valszeg túl nagy volt a fojtás, és bemelegedett a táp. Random leállásokat/újraindulásokat csinált terhelt és terheletlen állapotban is. Most kivettem a szivacsot, és csak a szúnyogháló maradt ott. Sajnos viszont azt vettem észre, hogy ez alatt a rövid idő alatt is szépen telerakta -kör alakban- a szivacsot a beáramló levegő, porral. (gyönyörű mondatszerkezet
)
Egyenlőre azóta (másfél napja) nincs leállás/újraindulás.
Úgyhogy tessék figyelni a porszűrő betéteket, mert ha eltömődnek, akkor bajokat okozhatnak. -
Gerisz
addikt
válasz
MikaVejneGI #2635 üzenetére
Miért lenne kacifántos?
Vannak kábelvezetők és a hátlaphoz is el lehet vezetni a kábeleket.
A kérdés az mennyi pénzed van!
A tápok 90%-ának elég hosszú minden kábele, hogy elérjen a csatlakozási pontra!
Ha rövid akkor van "bagóért" hosszabbító! -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok
Nagyon tetszik ez a fajta ház , de nem tudom eldönteni milyen tápegységet kéne hozzá rakni , olvastam a neten , elég kacifántos az alulra szerelt tápokkal a kábelezés.
Ti milyen fajta tápot javasoltok bele? (márka , ill szerelés , ill saját tapasztalat)
A konfig:
P5q alaplap
ATI 4870es gk
1 sta vinyó
1 sata dvd iró
4 gb ram
8xxxx szériás C2D proci
Minden ventilátor hely beépítve.. -
Symbio
senior tag
Nem pont ugyanolyan, de hasonló.
(2-t kaptál alapból, ott van a másik elől)
-
-
mg105
senior tag
sziasztok! egy olyan problémám lenne, hogy vettem 2 12cm-es zalman ventit a ház oldalára, és hiába azok a gumivackok, állatira berezeg az egész oldallap
vmi ötlet?
-
dni
őstag
-
alibabo
tag
Persze lehetne még sorolni. És itt jön képbe a szubjektivítás. Nekem személy szerint a 690-es jön be formára, ill. hosszabb is és magasabb is kategóriáján belül, ez is bejön.
Viszont mióta kivágtam belőle a samu vinyót, azóta nekem sem rezonál. A bütykölés meg jópárunk fanatizmusa, én biztos kitalálnék más házon is valami buherni valót. -
vPhis
tag
wáh nekem a cooler masterből elég. lehet hogy a teljesítmény jó de a minőség nem.
CM690: különösebb gond nincs csak az illesztések..
TX2: 775-ös lefogató 2 csavaozás után nem fogja a csavart
CM690-hez járó ventik: a LED-esből most aludt ki a 2. LED (persze ez nekem nem baj, de hát milyen az hogy úgy tudom kiszámolni mikor vettem a házat hogy hány led nem világít?) -
Peti78
őstag
válasz
betyarr #2617 üzenetére
Ha az oldaláról beszélsz, azt valóban érdemes lezárni ha nem teszel oda ventit. De te porszűrőt akartál rakni olyan helyekre ahol nincs. Namármost a gyári megoldásnál a bemeneti szellőzőkön az elsőt és az alsót kivéve nincs porszűrő. Lezárni meg nem porszűrővel kell, mert azon is bemegy a por. Ha az oldalát lezárod, akkor éppen nagyobb lesz a huzat. Előlről hátulra megy anélkül, hogy elkezdene ténferegni az oldala felé, ahova hermetikus zárás nélkül menne. Legalábbis szerintem.
-
betyarr
veterán
hát igen,de van olyan is ahol semmi sincs,csak a helye a ventinek.márpedig az akár be,akár kimenet,akkor is fog beszállingózni a por.és oda is jó lenne valami,ami nem egy hermetikus megoldás,ergó valamennyire azért van huzat.
harisnyát meg végképp nem szánok rá,azt meghagyom a zasszonynak én is -
Peti78
őstag
válasz
betyarr #2605 üzenetére
Na ha a gyári ajánlást nézed, akkor 2 db bemeneti ventihely van a gépben. Azok el vannak látva porszűrővel, és ha azokat nem akarod lecserélni, akko mégis ezeket hova szeretnéd tenni? A kimenetikre? Minek?
Még a táp alá tehetsz egyet, ahova szerintem kell is valamilyen porszűrő megoldás.
Amúgy mi pénzbe kerül egy ilyen? Csak mert ha van egy nő az életedben, akkor kérj tőle harisnyát, vágd méretre, lakkozd be a széleit, (hogy ne szaladjanak a szemek) és pászítsd fel. Ennyi. Ez nem kerül pénzbe, ráadásul megvan benne a barkács élvezete.
Azt pedig tudomásul kell venni, hogy bármit teszel a venti elé, lefogja a levegőt, szal a cúgot. -
betyarr
veterán
igen,azokat nem akarom lecserélni,csak oda akarok tenni ahol nincs semmi,mert nagyon könnyen telemegy a ház porral még úgyis,ha nincs rajta ennyi lyuk.
tegnap kb 8 órai használat,netezés,kb 30 film és program felmásolása,stb után 33 fokon volt a proci meg a winchester is,az alaplap volt egy pár fokkal melegebb,úgyhogy királyul teljesít a dobozka.
-
betyarr
veterán
na üzemben van az új szerzemény és tényleg nagyon jó a szellőzése a háznak!köszönöm,hogy ajánlottátok!
ha ilyen szűrőket teszek a ventik elé,meg a többi ventinyílásra,akkor nem fog jelentősen lecsökkenni a cúg a házban? -
Pepe78
őstag
Sziasztok!
A fényezés még vagy 2 hét.....
A hűtést kicsit bővítettem.
Az első 12 cm venti fölé beraktam még 1 db 12 cm ventit.
Alaplap szabályozza kb 1000/perc.A proci hűtésének kifejezetten jót tett.
Illetve a ramok kézzel tapintva hűvösebbek.A venti rögzítése egyedi....
Alaplapi szivacsból vágtam két csíkot amit feltekertem és azzal jobbról-balról megtámasztottam.
Oszt ne mán he, jó lett!
Képet lehet tolok fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest