Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
válasz
Szajbee
üzenetére
Ha van a környéketeken valami gumis, biztos ad valami szétdurrant darabot. Nekem az egyik fuvaros kolléga adott defekt után.
(Én még a Samu vinyómhoz is vágtam belőle, mert állandóan rezegtette a házat. De azon nem segített, mert akkor is búgott, így inkább lepasszoltam.
)Én az előző tápomnál kívülrő raktam fel a szivacsos verzíójú kétoldalú Tesával.
Jól odafogja, nem esik le. Kis vékony csíkokat vágsz a szűrő műanyag keretjére, hogy ne maradjon rés. Jól odanyomod és már fent is van. Így bármikor könnyen ki tudtam pattintani kis csavarhúzóval rásegítve lemosni. Majd ha hazaérek melóból belinkelem a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- EVGA Supernova 850 GT
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Én még a Samu vinyómhoz is vágtam belőle, mert állandóan rezegtette a házat. De azon nem segített, mert akkor is búgott, így inkább lepasszoltam.
)
Jól odafogja, nem esik le. Kis vékony csíkokat vágsz a szűrő műanyag keretjére, hogy ne maradjon rés. Jól odanyomod és már fent is van. Így bármikor könnyen ki tudtam pattintani kis csavarhúzóval rásegítve lemosni. Majd ha hazaérek melóból belinkelem a képet.