- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
Nekem a tápom - Chieftec GPS-450AA 101A - SATA kábelei rövidek eléggé, szóval a winyót maximum csak felülről a 2.; a DVD-t pedig csak a legalsó fiókba tudom helyezni.
-
G4ga
őstag
válasz
Devil Smile #1988 üzenetére
sok képet láttam ahol nem látszott a kábel... ugyan azokon a hosszu lábú kábel felet volt a csati, de a P5E-be a hátsó ventihez kell kötni a dugót! Lehet a táp hibája... kajak rakhattak volna hosszabb kábelt rá ennyi pénzééé! a képekre kiváncsi vagyok, hátha tanulok belöle. sok ikhletet kaptam a linktöl
-
Devil Smile
őstag
A kulon tap nekem is rovid Asus 450es tapom van egy P45DS4 hez es nekem is a VGA elott kell elvezetnem mert pont nem er el kb 3cm kellene...
mar megtepkedtem a tapbolis az utolso mm eket is de nem eleg..
holnap szerzek fenykepezogepet lovok en is par kepet mostmar..
meg atrendezem a ventiket is meg kitesztelem hogy lesz a legjobb a szellozese ... -
G4ga
őstag
nah... látván a képeket nekiestem én is a kicsimnek, és kicsit átkebeleztem a szerkezetett! mennyire igazuk volt azokbak akik kivették a kábel vezetöt. simán a házlap mögöt végighuztam minden kábelt és parádés! ha visszakapom a telómat lövök majd képeket is!
a zörgésre nem találtam gyógyirt elképzelésem se lehet mi zöröghet benne! majd megnézem még!
köszi mindenkinek!
-
SOAD19
addikt
Hello!
A táp kábeleit akarom még jobban elrendezgetni, most csak egy-kettő van elvezetve az alaplaptartó tálca mögött. Szeretném a kábelek nagyját itt elvezetni (ha lehetséges). Az a gondom, h az alaptartó lemez vissza van hajlítva és nem tom pl. a 20+4-est hol elvezetni.
Akinek van szépen elrendezett háza, megdobhatna egy pár képpel az alaplaptartó lemez hátuljáról.Köszi!
-
G4ga
őstag
válasz
Devil Smile #1980 üzenetére
persze alap!
-
zsolt1129
addikt
válasz
Devil Smile #1977 üzenetére
Ilyenkor egy kis papirdarab szokott segiteni,de mondjuk az elég monyák megoldás
-
G4ga
őstag
Istételten felétek fordulok!
ojan problémával esetleg nem találkoztatok, hogy ma az összes venti hej bevan töltve, a ház teteje zörög?
iagzából a felsö rácsos lemez néha zörög mint az állat! picit ojankor megnyomom a tetejét, és abba marad! erre valami megoldás?
Váalszotok köszönöm! -
-
zsolt1129
addikt
válasz
Devil Smile #1970 üzenetére
Én is igy voltam vele. Még egy Gemin hűtő 2db 12cm-es ventivel is kényelmesen befér.
-
Igel
csendes tag
Sziasztok!
Most akarok én is átköltözni egy ilyen csodadobozba. Azt szeretném kérdezni azoktól, akik megtapasztalták már, hogy
1. Milyen hangos?
2. A ventik fordulatszámát lehet-e valahogy irányítani?
Nagyon köszi a segítséget, és bocs a béna kérdésekért -
Dr.Én
veterán
válasz
Devil Smile #1970 üzenetére
a mostani házamban nekem is szükösen férnek el a dolgok.Azért majd a CM690 ben tényleg nagy hely lesz
-
Devil Smile
őstag
Az elozo hazam ebbol kerultek at a dolgok mig a regi kecoba szukosen voltak a CM690be mar szinte tavcsovel lesik 1mast a HWek
-
Dr.Én
veterán
válasz
Devil Smile #1968 üzenetére
Jó ez mondjuk nem fog attol eltántoritani hogy ezen házat vegyem, másnem majd átrakom a mostani házam gonbjait a CM690-be
Plexisen jol fog kinézni -
-
Dr.Én
veterán
válasz
Devil Smile #1966 üzenetére
Enyir ratyi az inditó gonbja
Pedig ilyen házet akarok énis venni mert a mostani CM elite 331 házamban rezonál a vinyom -
zsolt1129
addikt
válasz
Devil Smile #1962 üzenetére
Várjuk a képeket. Mit mondjak? A bekapcs és a Reset gomb nekem sem nyerete el tetszésemet. Hüvelyk újj,full erővel
-
Devil Smile
őstag
Udv all
penteken en is szert tettem egy ilyen hazikora.. vasarnap sikerult is belekoltozni..
viszont ami nem tetszik benne :
1, A bekapcsolo es reset gomb eleg sz@rul sikerult nekik
2, Gb P45-DS4 es lapom van es a 16x Pcie es slotba egy 8800gts rajta egy AC S1 es nem lehet az oldallapra ventit tenni mert nem fer el a huto a ventitol..
a masik oldalso venti hely (felso) meg pont a proci huto folott van (CM TX-2) tehat ha oda tennek ventit nem ernek vele semmit.. (asszem kivagom az oldalat es kap egy plexit..
3, hatul ahogy a taptol kihuzod a kabeleket ha nem a felso lyukon akarod behozni hanem pl oldalt akkor az a kihajtott lemez eleg passzos hajthattak volna kisebbre is..egyelore ennyi a negativ tapasztalat
pozitiv tapasztalat
nagyon pozitiv az h a tap nem a hazbol huzza a levegot hanem kulon szellozteti magat meg hogy gumi bakokon fekszik es a csavarozasnal pedig szivacsba simul..
pozitiv az elforgatott vinyo rack.. es a hozzatartozo kis Hdd keretek szinten gumibakolassal
nem elhanyagolhato a 3db 12es venti sem hisz manapsag mit kapunk "ajandekba"
legalabb ezer ft darabja de inkabb tobb (reg vettem ventit nem tudom az arakat)az ember ha szepen elakarja rendezni a kabeleket es nem akarja h minden a lathato reszen fusson akkor ez a haz jo valasztas (felteve ha nem AC S1 es vga hutese van es nem akar az oldallapra ventit..
osszegezva a + es - dolgokat jo valasztasu haziko.. megerte az arat (13,5e Ft)
ha sikerul digigepet szerezni csinalok par kepet a szerkezetrol..
-
MmDorian
őstag
engusz, Gerisz
Kösz a segítséget
Egy hét és én is
Ne ebbe a noname(COLORsit), semmit szellőző, kis házba lakjanak a cuccok .
-
MmDorian
őstag
Ez a CM690-212 páros nagyon bejövős, passzolnak a színek kényelmesen megvannak egymás mellett, mi kell még ?
Mindenki csak a gyári ventiket használja, vagy vettetek hozzá még ? szvsz elég a 3db 120mmes venti, de kituggya, mit javasoltok, vegyek még bele 1-2-t, vagy fölös ? -
engusz
veterán
Igen, három darabbal szerelik, nekem is úgy rémlik. Az első kék LED-es. Mindegyik 120mm-es. Elöl, alul és hátul legfeljebb 120mm-es, míg az oldallapon lévő két, illetve a tetejében lévő két helyre 140mm-es ventilátorokat tudsz szerelni. A legkisebb, 80x80x15mm-es az alaplapi tálca mögé illik.
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Az összes venti hely 12cmes ? és ami a lapot hűti hátulról, annak a helyére milyen széles fér be max, amitől még nem feszül a lap ?
-
icon
senior tag
válasz
Laccee89 #1928 üzenetére
Szeva, nekem Aerocool Streamliner fekete színű van az oldallapra téve 2 db, és bevált.
Bár én úgy használom, hogy van a csomagban egy 120mm->140mm-es lapos átalakító,
a ventit erre rá, úgy hogy a ház belseje felé fújja, odafogatva úgy az oldallapra a ház felé eső oldalra, hogy kívülről a csavarok még átmennek 1-1 120-as fekete fémszűrőn.Így csak motorhangja van, az meg nem vészes.
-
Laccee89
csendes tag
Üdv!
Ma vettem meg ezt a házat.
Nagyon tetszik,csak az oldalsó venti hangos, hangosabb mint a másik 2.
Nektek is?
Milyen 140 mm-es ventit ajánlanátok helyette ami halk de hatékony?
Bár ahogy látom alig van 140-es venti, lehet muszáj lesz 120-asat vennem. -
Ari18
őstag
Lényegtelen,már megoldódott a probléma.Veszek újra egy STACKER-t.
-
tomta
tag
Nekem eddig még ebben a házban volt a legjobb a táp szellőzése,
az alsó elrendezésnek köszönhetően nem fűtik fel a tápot a többi alkatrészek.
nem hogy nem forrósodik fel a táp, de majdnem hogy hideg.
Én simán a padlón tartom a gépet parkettán.
Ja és FSP 600W. -
engusz
veterán
Ott valami más probléma lesz. Ne a házban keresd a hibát. Többünknek üzemel - mindenféle misztikus - gond nélkül a konfigurációja az 590-es és 690-es házakban. És vagyunk egy páran, akik a tápegységre szűrőt is szereltek (ha minimálisan is, de lefog némi levegőt), és biztosíthatlak, hogy ilyen esetben sem volt még probléma.
-
Ari18
őstag
Egy Corsair nem nagyon szokott viccelődni.
Újraindult játék közben,egyből arra gondoltam,mivel idle sem volt valami hűvös.Megfogtam és tűz forró volt,na jó nekem ennyi elég volt,megfordítottam (hajnali 2kor nagyon sok kedvem volt hozzá
) és azóta gond nélkül megy és load alatt hűvösebb mint régen idle-ben. Lehet fel kellene tennem az asztalra
-
Loituma69
őstag
10 hónapja hsználom a házat, de táp melegedési gondom még nem volt, pedig nyáron volt olyan nap amikor a szobában 30 fok volt és a 4870 is tólta a meleget rendesen. Egy gondom van a házzal, hogy az usb meg többi kivezetés fent az elejétől pár centire befelé van és ez nálam nem jó mert íróasztal alatt van a gép, ha bármit használni akarok a kivezetésekből akkor a házat mindig ki kell húznom az asztal alól. Ezt elcseszték tervezéskor!
-
Ari18
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen házikót.Nagyon befürödtem vele.Sokkal jobb volt a STACKER!!!
oka: a tápomat,majdnem tönkre tette,ez az alsó megoldás.Annyira nem kapott levegőt (nem szőnyeg van alatta),hogy addig melegedett míg lekapcsolt magától.Most úgy oldottam meg,hogy fordítva raktam bele,tehát ventivel felfelé.Ezt kb 2nap után produkálta.Tehát azt sem lehet mondani,hogy telement porral.nagyon nem ajánlom. -
zolee3000
tag
Hi
Meg tudnátok mondani hogyan kell kiszedni azokat a kábelrendező műanyaghorgokat? A fejüknél (a horgos résznél) nem nagyon mertem feszegetni őket, nehogy letörjenek, bár más módot nem igen látok. Vagy hátulról, a csavarmenetből kiálló pöcköket kell megütögetni?
Mod:
Jah, hogy ki kell csavarni....
Bocsi, a fenti kérdésem tárgytalan. -
Mr Manson
tag
Nahh hát 3as csatin van az oldalsó venti is! A bios-ba viszont csak anyit tudtam állitani hogy silent mod! Igy viszont a hátsó és az első venti is lassabban forog bár igy az egésznek a hangja sokkal pozitivabb mint normálon! Egyenlőre a hőmérsékletek sem emelkedtem olyan nagyon tehát jó lesz ez igy is 1 darabig. Azért ha valaki tudja hogy hogyan lehet csak az oldalsót szabályozni bios-ban megirhatja
-
nebulo5
senior tag
válasz
zolee3000 #1901 üzenetére
Lehet, hogy érdemes oda egy ventit berakni.... nem tudom, nem próbáltam. De azt biztosan tudom, hogy ha üresen marad a helye, érdemes leblindelni. Egy méretre szabott öntapadós (fekete színű) tapétadarabbal tettem ezt. Így javult a kereszthuzat effektivitása, azaz nem kap fals levegőt a ház hátulján, és a tetőn elhelyezett 2 másik ventillátor.
Az érzékelők eredményeit megfigyelve, a blindelés után az alaplap hőmérséklete csökkent. -
zolee3000
tag
Nah, még egy kérdésem lenne, házhűtéssel kapcsolatos. Nem tudom próbálkozott-e valaki egyáltalán a ház alaplap felőli oldalán levő 80 mm-es ventilátorhelynek a kihasználásával. Érdeklődnék, szerintetek megéri-e a plusz költséget (a venti ára ugye) és nehézséget (a hátlapui kábelelrendezésnek biztos nem tesz jót, ha még egy ventit is kerülgetni kell), vagy nincs értelme az alaplapot hátulról szellőztetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest