- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
válasz
Szajbee #2259 üzenetére
Én is kipróbáltam játék alatt és elég lett neki bőven az 1000. Nem ment a karim 48 fok fölé (legalábbis eddig csak egy játékban, többre még nem volt időm). Most nekem is az összes venti szilikonnal van rögzítve, mint R1200GS kollégának, az utlosó gyári is kikerült a gépből és most nagyon csönd lett. Levegő hang van csak, semmi zörgés. Most már elégedett vagyok.
Azt hiszem majd nyáron lesz szükségem igazán a magmák vadállat légszállítására, amikor a gép körül 38-40 fokot mérek.
-
alibabo
tag
válasz
Szajbee #2251 üzenetére
Nekem az előző ventieimhez képest (köztük a házhoz adott gyáriak) csendesebb. Nem ciripel, búg...stb. Csak a levegőt hallom. Igaz a Noctuához nincs hasonlítási alapom, olyanom még nem volt sajna. Lehet füle is válogatja.
Viszont én is leszabályoztam öket 850-re, 2D-ben bőven erősek még így is és így már csak tényleg egy kis levegő mozgást hallok. Így is csak 2 fokot melegedett a vidikarim, a proc meg semmit. Majd játék alatt feljebb tekerem őket, akkor úgy sem nagyon hallom, de ezt még nem próbáltam ki. -
válasz
Szajbee #2251 üzenetére
Kellett neked kazánt venni.
Viszont akkor lemondok a Magmáról... Inkább egy Noctua (sajnos már az AC 12025L venti is hangosnak bizonyul nekem). Csak a vinyóra kell a hűtés, a videókari passzív, a proci is megy passzívan ha akarom, de a rajta lévő gyári venti bőven jó hangszintet produkál.
Rég találkoztunk mester, nyáron remélem összefutunk. -
alibabo
tag
válasz
Szajbee #2217 üzenetére
Ha van a környéketeken valami gumis, biztos ad valami szétdurrant darabot. Nekem az egyik fuvaros kolléga adott defekt után.
(Én még a Samu vinyómhoz is vágtam belőle, mert állandóan rezegtette a házat. De azon nem segített, mert akkor is búgott, így inkább lepasszoltam.
)
Én az előző tápomnál kívülrő raktam fel a szivacsos verzíójú kétoldalú Tesával.
Jól odafogja, nem esik le. Kis vékony csíkokat vágsz a szűrő műanyag keretjére, hogy ne maradjon rés. Jól odanyomod és már fent is van. Így bármikor könnyen ki tudtam pattintani kis csavarhúzóval rásegítve lemosni. Majd ha hazaérek melóból belinkelem a képet.
-
alibabo
tag
válasz
Szajbee #2209 üzenetére
Nekem a "mosható" verzió van, de csak a beszívóknál. A ramok felett és elöl.
Én vágtam alá autó gumi belsőből rezgéscsillapítót.Azt még ketté kell szedni, ott ahol a két gumi réteg össze van préselve, a réteg közepén textiles, könnyen szét lehet húzni. Különben túl vastag marad. Még így is hosszabb csavarok kellenek. Lyukasztóval pont a csavarméretet lehet megcsinálni. Így nekem ingyen volt, és ugyanúgy tompít, mint amiket lehet kapni.
A kiszívóknál meg amiket a ventikhez kaptam gumiszegecset, azzal rögzítettem, mint R1200GS kolléga.Ennek egész jó adatai vannak.
-
vPhis
tag
válasz
Szajbee #2142 üzenetére
nem ugy fordítottam. úgy fordítottam hogy kifelé fújjon. az az én vidkarimnak még jó is. amugy az a baj ezzel az oldalsó ventivel hogy a lapátok nagyon közel vannak a lyukakhoz, de ha megnézed akkor láthatod hogy azon az oldalon amerre fúj, nagyobb a rés ezért nem fog sípolni.
nekem nem tetszett hogy nincs benne hangszóró ezért egy régi házból raktam bele, és tök jól működik
-
emmm
őstag
válasz
Szajbee #2135 üzenetére
Na megnéztem, jól sejtetted, ha 6 slotos a lapod, akkor az utolsó kettővel szívni fogsz, mert kb. az én ramom és a prochűtő ventije között kb. 1 cm hely van magasságban. Az én ramom meg sacc/kb 3 cm magas, mint általában a ramok
Vagy trükközöl, és a prochűtőnek ezt a felét, amelyik a ramra lógna, kicsit feljebb tolod
A lemezek így is megtartják, csak húzd rá erősen. Nekem fel sem kellett fogatnom, simán megtartja a hajlított lemez a ventit
Csak poén volt, szóval szerintem nem éri meg még két memóriamodul az ilyen hűtő mellé. -
R1200GS
aktív tag
válasz
Szajbee #2116 üzenetére
Szerintem ezek elég jók Noctua Enermax , de ha 3-4 12 cm venti van a házban az lehet akár menyire minőségi úgy is zavaró lesz. Vagy vegyél egy szabályzót hozzájuk, amikor filmet nézel (gondolom akkor nem melegszik annyira a gép) lejjebb veheted a fordulatot , vagy egyszerűen húzd le a ventik csatlakozóját(bár ez elég macerás).
Új hozzászólás Aktív témák
ph Olyan házat dobott piacra a Cooler Master, melybe hét-nyolc ventilátor is befér, rezgéscsillapított, nem túl drága, és még szép is.
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest