Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajbee
tag
válasz
alibabo
üzenetére
Legalább van tartalék a ventikben
Játék alatt is le lehet tekerni, mert néztem hőfokot, nem nagyon megy fel a proci hőmérséklete, nekem meg a procihűtőn vannak a magmák, viszont a videokari nagyon belehúz, pörög mint állat és elég meleg is. Lehet a 9.2-es catalyst a ludas 
Egy SilenX Ixtrema IXP-74-14-es tesztre kíváncsi volnék, kár, hogy a hardware.info-sok még nem tesztelték (Noctua-kal egyetemben). Nagyon jó kis oldal, igazi eredményekkel. [Itt] van pl a Magma tesztjük. Specifikációnál a grafikonokat érdemes megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Energiaital topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- DJI Osmo Pocket 3
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Játék alatt is le lehet tekerni, mert néztem hőfokot, nem nagyon megy fel a proci hőmérséklete, nekem meg a procihűtőn vannak a magmák, viszont a videokari nagyon belehúz, pörög mint állat és elég meleg is. Lehet a 9.2-es catalyst a ludas