Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Motion_Blur #1299 üzenetére
Jah értem
Amúgy ha kell valami géphez, szólj neki nyugodtan, korrekt srác
Leküldte hozzám a cuccot, előtte mondtam neki hogy ballagás lesz, és most nem tudok fizetni mindenért (CM690 + Slint Knight 2), csak a házat tudtam volna kifizetni, mondom akkor később postázza le a hűtőt, mondta hogy nem kell itt szarozni, majd ha meglesz a pénzem, kifizetem
Egy hét múlva meg is lett, utaltam neki, NAGYON KORREKTGrat a kecóhoz
-
pohár
félisten
válasz
Motion_Blur #1250 üzenetére
Honnan (kitől) vetted?? Akit én adtam, beszéltél vele?
-
nike_
addikt
válasz
Motion_Blur #1288 üzenetére
Látom neked is csak egy kis része van a harisnyázott tápkábelnek hátul elvezetve
Nekem most már az egész elöl van, mert amúgy "kicsit" kinyomja az oldallapot.
-
joshua7
veterán
Lehet, hülye kérdés, de a hdd-k fiókját vissza lehet forgatni?
Gondolom nem...
Az 5.25-ös helyekhez van sín, amivel hdd-t is fogadhatnak? Ugye oda is mehet 1 12-es venti? -
eddie17
addikt
válasz
Nagyon szép rendezett lett
Ez a jó ebben a házban, nagyon szépen meg lehet csinálni. -
joshua7
veterán
válasz
Pofás.
Nálam is ez a ház néz ki a befutónak. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #1281 üzenetére
-
Attix82
addikt
Hello. En is most vettem egy ilyen hazat, nekem csak a gyari Ventik vannak meg csak benne, az oldalso hangja az eleg gazos igy lejebb vettem a fordulatot most kellemes....
Eddig nagyon bejovos, jol hut es nagyon csendes.....
-
krupitomi
tag
Hy all!
Van egy ilyen házam benne 8db venti amiket így rendeztem el:
felül van 2db 12cmes ezek ki fújják a levegőt
lent van 1db 12es ami beviszi a levegőt
elől van a gyári 12cmes ami a vinyókra fújja + az ODDk helyére is betettem egyet ami szintén befújja a levegőt
egyik oldalán van a gyári 12es ami kifújja
másik oldalán van a 8as ami az alaplapra fújja a levegőt
hátul pedig a gyári ami szintén kifújja a levegőtSzerintetek jó ez így vagy variáljak rajta valamit?
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Most akarok ilyen házat.
A ház elején kilehet kapcsolni a világitást,vagy egybe van a ventilátorral?Köszi.
-
asus27
tag
válasz
Motion_Blur #1276 üzenetére
Én a ház elejét ugy vesszem le, fogok egy kiss pofáju kombi fogót, össze nyomom a patentokat és egy kicsit kinyomom.
Egyszerü. -
asus27
tag
Aki pedig szeretne egy plusz ventit a ház elejébe csak nem tudja odafogatni a 5.25 helyre, annak elárulom a nagy titkot.
A táp mellet van egy venti ami aluról nyomja a cuccot, na azt a feket keretett ki kell venni, rá kell fogatni egy 12cm ventit, lepatintod a házikó elejét és egyszeröen beileszted a 5.25 helyre pont oda paszol, kézzel megtartod és vissza patintod a ház elejét, nem kell semmihez odafogatni mert a ház eleje fogja megtartani oda szoritani.
Sokat számit a rendszer hütéskor, pont a memóriára nyomja a fincsi hideg cuccot. -
eddie17
addikt
válasz
Motion_Blur #1276 üzenetére
Fogd meg az alját az elejének, és tépd izomból
Najó annyira azért ne, de tényleg erőből kell az alját meghúzni(ha veled szemben van, akkor magadfelé), és kipattannak a műanyag peckek. Nem fog eltörni -
Motion_Blur
félisten
Hogy a kurva életbe kell leszedni az előlapot?
-
asus27
tag
Sziasztok én szereztem a ház másik oldalára ventit 80*80*15MM vagyis ami közvetlenül az alaplap hátuljára nyomja a levegőt ahol a proci található.
Én elöl kivágtam a porszürőt és érzékelhetöen több levegöt nyom be. -
nike_
addikt
válasz
Randall1017 #1273 üzenetére
Az a baj, hogy nekem a lapomra csak 3 ventit lehet rákötni + CPU hűtő.
-
eddie17
addikt
válasz
Motion_Blur #1267 üzenetére
Grat a házhoz, nem fogsz benne csalódni érzésem szerint
Én sem tudtam, hogy 3 lesz benne -
nike_
addikt
válasz
Randall1017 #1270 üzenetére
Ha plexiset vett, ha nem, 3 ventinek kell lennie a házban.
Nekem a plexisben a 3-ból 2 előtt van porszűrő.
Tényleg az első (kék ledes) elől érdemes levenni?
-
Randall1017
tag
válasz
Motion_Blur #1267 üzenetére
én meg 2-t olvastam és kicsit meg lepődtem a 3 ventin
-
Motion_Blur
félisten
Valahol azt olvastam, hogy gyárilag 1 venti van a házban, de szerencsére 3-at is találtam
-
Randall1017
tag
válasz
Motion_Blur #1262 üzenetére
Cool!
Az alja be volt szorulva 1 picit megfeszítettemés kinyílt
-
Daert
őstag
Nekem is kellett már néhányszor a Reset gomb.Tudom hogy láma kérdés,de akkor mit csinálok ha szükség van rá de nincs ez a gomb
A nyíltabb mobilisabb szellőzése miatt még mindíg jobban tetszik az 590-es.Viszont a 690 nagyobb(nem biztos hogy a tápkábelek elég hosszúak),kicsit extrább,de az a fránya elfordított vinyókeret
.Nem tudom....olyan bizonytalan vagyok.Kék vagy piros pirula?
Kár hogy itt Veszprémben sehol nincs élőben ezekből a házikókból.Megnyugtató lehet ha vásárlás előtt az ember meg tudja tapizni,simogatni -
Motion_Blur
félisten
válasz
Randall1017 #1252 üzenetére
Kicsit erőltesd
-
engusz
veterán
válasz
Randall1017 #1256 üzenetére
Akkor először told hátra. Vagy flexeld le a pöcköt.
-
engusz
veterán
válasz
Randall1017 #1254 üzenetére
A hátuljánál fogva nyisd magad felé. Mintha ajtó lenne.
-
engusz
veterán
válasz
Randall1017 #1252 üzenetére
Van hátul két csavar, azokat ki kell csavarni, mielőtt levennéd a ház oldalát.
-
Randall1017
tag
Sziasztok!!
Van 1 kis gondom...
Most vettem egy CM690-et csak nem tudom kinyitni az oldallapját kell vele csinálni valamit vagy csak én vagyok ilyen béna?? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #1244 üzenetére
Nálam van már, holnap költözés!
-
WiZARD
veterán
válasz
Motion_Blur #1248 üzenetére
számíts arra, hogy rettentően visszafogják a légáramot ezek.
én ki is vettem egyből a szűrőt... -
Motion_Blur
félisten
Ezt én is meg fogom csinálni
-
Daert
őstag
Bocsánat hogy idepofátlankodom,fentebb láttam hogy engusz már sok CM 590-690-es modellt szerelt már.
Tőle kérdezném,hogy az 590-be rendesen elfér akár egy Ninja hűtővel szerelt rendszer is? -
WiZARD
veterán
no kész vagyok a vagdosással.
legközelebb talán szépen is sikerülne...oldallap - sajnos csak 12es rácsot sikerült venni, és 2 különböző venti, ráadásul az egyik 12-es másik 14-es. szóval igényes :p
szebben is lehetett volna vágni, de majd legközelebb.
elégedett vagyok vele, teljesen elnémultak a ventik.hátlap ez egész kultúráltan sikerült. hogy változott-e a hang vagy a légszállítás, azt ne kérdezzétek, de így jobban érzem magam
tető no ez végképp igényes, de a borítást rátéve már úgyse látszik, és rohadt nagy meló ezzel a kis szarral szépen, egynesen végigvágni az egészet. könnyebb volt így hogy csak a rács vékony részeit vagdostam.
(sorry az igénytelen képekért, de sietek is, meg a gépem sincs itt, csak anyám kompaktjával szerencsétlenkedtem)
-
Motion_Blur
félisten
Megrendeltem, péntekre itt van
(elméletileg
)
-
Gerisz
addikt
válasz
Motion_Blur #1242 üzenetére
Szívesen!
Köszi!
-
Gerisz
addikt
válasz
Motion_Blur #1240 üzenetére
Bőven elég még ha hátul vezeted is el akkor is tekergetheted még egy kicsit!
(nekem is olyan van benne) -
Motion_Blur
félisten
Holnap valszeg meg fogom rendelni a kecót az Iponból (15,8K + futárdíj), remélem elég lesz a tápom 12V-os ágának hossza az elvezetéshez (Chieftec 550W)
-
Gerisz
addikt
Nekem semmivel sem porosabb mint a másik gépben amiben felül van. Múlt héten bontottam szét a tápot (festés miatt), 2 hónap alatt csak néhány apró porcica volt benne. Mondjuk az asztalt törölgetni szoktam alatta heti 1x 2x.
A porszűrésre engusz cinált egy cikket nézd meg
Az ATA-ról majd akinek van olyan -
swoody
senior tag
Sziasztok.
Mennyire porosodik jobban a táp hogy alul van?
Mit tudnátok ajánlani hogy a gép belül ne porosodjon , van erre valami lehetöség?
Most veszek uj gépet de vinyot nem hinném és azok ata-sak nah mármost azoknak a kábelei másabbak mint a sata-nak az is elfér kényelmesen oldalt azért kérdem mert ilyen forditott vinyos ház.Elöre is köszi.
-
WiZARD
veterán
thx, ennyire lama talán nem vagyok.
kattant egyet és lelassult. kikapcs. csörgött benne valami. szétszedem, hát egy kondi szabadult el - kitört mindkét lába (gondolom nem bírta a rezgést). vettem másikat, beforrasztottam, de nem javult meg. épp csak forog, nagyon lassan, de néha nem is forog, csak "búg"...5-8k forintos kinzo...
-
WiZARD
veterán
nincs, meghalt a vágócucc mielőtt 1 centit is tudtam volna vágni.
a legjobb benne, hogy nem is az enyém, hanem kölcsön kaptam. épp csak bekapcsoltam kipróbálni, és vége lett.5-6-7ezer forint körüli cucc, nem egy nagy összeg, kibírom, csak az bosszant, hogy ezzel az erővel kapásból vehettem volna 1-et és akkor a sajátom marad
bár még bízok benne, hogy meg tudja haver csinálni, hétfőn derül ki.
-
Gerisz
addikt
Na WiZARD kész a project?
Csinálhatnál képeket! -
intelfan
aktív tag
én a biztonság kedvéért egy 520 corsairt ajánlanék, modulárist ;) nekem ez van, halk a ventije, erős, és elfogadható árban van...
amúgy a helyedben a videókarival még várnék kb 2-3 hetet...erős változás várható az árakban...főleg a 9800GTX lehet érdekes vétel...engusz ez a csomag csak nem akar megjönni
...reggel meglestem a trackert...a siófoki központban van a cucc....8:08 óta
lehet már össze is rakták ? -
Daert
őstag
Valaki meg tudná mondani milyen hosszúnak kellene lennie az ATX 20-24 pines, és az ATX12V-os vezetékeknek ebben a házban,ha mondjuk a 12V-ost az alaplap tetejéig ér, a 24-pines pedig kb az alaplap közepéig?
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Mennyivel másabb hogy a táp alul van mint felül? Olvastam hogy igy nem kell annyira hűteni a tápot mert a meleg levegö felszál stb..
Az hogy a vinyok elvannak forgatva csak a hely kihasználtság miatt van?Egyéb: Milyen tápot igényelne ez a config?
gigabyte p35 ds3r
intel 8400
gigabyte 8800gt 512mb vagy ati 4850 512mb
2*1gb ram
1*160,1*120 gb vinyo,
talán egy dvd iro.Elöre is köszi.
-
Neoteric
addikt
-
WiZARD
veterán
ha minden jólmegy holnap vágom szét a házat. dremel már megvan
-
joshua7
veterán
~50 centis 24&4 pin-es tápkábel elég ehhez a házhoz?
-
eddie17
addikt
válasz
ész ventura #1199 üzenetére
Köszi.
Simán, mondjuk hülye voltam, mert csinálhattam volna képet.
Meg is lepődtem, hogy egyáltalán nem feszül, vaj puhán vissza csusszant az oldallap.
Gyorskötegelőt használtam, hátulra felaggattam a kábeleket, amik nem kellettek, és nem még hátul is rendben van
Gerisz: Komoly lett -
Gerisz
addikt
válasz
Motion_Blur #1201 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Hali! Hol lehet ilyen házat beszerezni 14-15K környékén? Mármint ahol van raktárról azonnal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest