- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Savanya #3537 üzenetére
Törjétek le az összeset és használjatok csavart.
csimav: Szellős a ház, az 590 pedig egyáltalán nem lenne jobb.
Nincs ezzel a házzal semmi baj, csak kicsit kevés benne az anyag, de ez látszik az árán is. Ettől függetlenül jó, nekem is volt, és szerettem is, csak sajnos kevés volt a hely. -
Dead_slow
tag
válasz
Savanya #3411 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
Corsairt nem akartam, mert a tápos topikban mostanában túl gyakran emlegetik...nem éppen azért, hogy fényezzék milyen jó, állítólag a "alulvezérelt" a venti és emiatt nagyon melegednek, ami jelentősen csökkenti az élettartamukat
, enermaxot (pro82+ 425W) szerettem volna, de annak is csak 45cm
hosszú az említett kötege, így marad a corsair, ebből már belefér a keretbe a moduláris is, így az első kérdés már nem is olyan lényeges.
-
joshua7
veterán
válasz
Savanya #1334 üzenetére
Hosszú háznál is fönnáll ez? Mert azoknál távol esik így a hdd a laptól és jobban megoldható.
Quan-Chi: basszus, ilyeneket írsz... Pozitívum van azért?
Daert: ugyanezt gondolom. Ütnél bottal a fejét az illetőnek, aki kitalálta ezt az elforgatós baromságot. Illetve jó lenne ez, ha ugyanúgy megoldható lenne a felfogatás, mint a nem elforgatottaknál. vagyis nem lenne útban semmiféle lemez. -
joshua7
veterán
válasz
Savanya #1322 üzenetére
Akkor csak beigazolódik az állításom, h nem elég szellős. Mondjuk eddig is evidens volt számomra. Ha a venti részben a fiók lemezeit hűti a hdd-k helyett, az nem lehet olyan hatékony, mint mikor direktbe a lemezeket fújja.
engusz: egy szóval sem mondtam, h rossz ház, de etéren messze nem a legjobb
-
kingabo
őstag
válasz
Savanya #1080 üzenetére
Igaz! Bár, ha egy jobb fajta huzat van a házban az lehet kiviszi a nagy részét, ami meg felszáll az felül a hátsó venti helyén távozik a házból, vagy az ottani venti szívja ki.
A Te variációdnál meg még arra kell figyelni, hogy a gép többi alkatrésze által generált meleget vhogy kijuttasd a házból. De a csövek eléggé útban lennének az egyetlen szabad kifujó venti elött.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest