- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Projektor topic
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Savanya
üzenetére
Törjétek le az összeset és használjatok csavart.

csimav: Szellős a ház, az 590 pedig egyáltalán nem lenne jobb.
Nincs ezzel a házzal semmi baj, csak kicsit kevés benne az anyag, de ez látszik az árán is. Ettől függetlenül jó, nekem is volt, és szerettem is, csak sajnos kevés volt a hely.
-
Dead_slow
tag
válasz
Savanya
üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
Corsairt nem akartam, mert a tápos topikban mostanában túl gyakran emlegetik...nem éppen azért, hogy fényezzék milyen jó, állítólag a "alulvezérelt" a venti és emiatt nagyon melegednek, ami jelentősen csökkenti az élettartamukat
, enermaxot (pro82+ 425W) szerettem volna, de annak is csak 45cm
hosszú az említett kötege, így marad a corsair, ebből már belefér a keretbe a moduláris is, így az első kérdés már nem is olyan lényeges. -
joshua7
veterán
válasz
Savanya
üzenetére
Hosszú háznál is fönnáll ez? Mert azoknál távol esik így a hdd a laptól és jobban megoldható.

Quan-Chi: basszus, ilyeneket írsz... Pozitívum van azért?

Daert: ugyanezt gondolom. Ütnél bottal a fejét az illetőnek, aki kitalálta ezt az elforgatós baromságot. Illetve jó lenne ez, ha ugyanúgy megoldható lenne a felfogatás, mint a nem elforgatottaknál. vagyis nem lenne útban semmiféle lemez. -
joshua7
veterán
válasz
Savanya
üzenetére
Akkor csak beigazolódik az állításom, h nem elég szellős. Mondjuk eddig is evidens volt számomra. Ha a venti részben a fiók lemezeit hűti a hdd-k helyett, az nem lehet olyan hatékony, mint mikor direktbe a lemezeket fújja.
engusz: egy szóval sem mondtam, h rossz ház, de etéren messze nem a legjobb
-
kingabo
őstag
válasz
Savanya
üzenetére
Igaz! Bár, ha egy jobb fajta huzat van a házban az lehet kiviszi a nagy részét, ami meg felszáll az felül a hátsó venti helyén távozik a házból, vagy az ottani venti szívja ki.
A Te variációdnál meg még arra kell figyelni, hogy a gép többi alkatrésze által generált meleget vhogy kijuttasd a házból. De a csövek eléggé útban lennének az egyetlen szabad kifujó venti elött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Linux Mint
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, enermaxot (pro82+ 425W) szerettem volna, de annak is csak 45cm
hosszú az említett kötege, így marad a corsair, ebből már belefér a keretbe a moduláris is, így az első kérdés már nem is olyan lényeges.

Inkább havonta 5 perc és kipucolom a szűrőt a táp alatt
Csak összedobják "szabvány" szerint és annyi.