- iPad topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Gaming notebook topik
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Hobby elektronika
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- 

alibabo
tag
válasz

Szajbee

üzenetére
						Nekem az előző ventieimhez képest (köztük a házhoz adott gyáriak) csendesebb. Nem ciripel, búg...stb. Csak a levegőt hallom. Igaz a Noctuához nincs hasonlítási alapom, olyanom még nem volt sajna. Lehet füle is válogatja.

Viszont én is leszabályoztam öket 850-re, 2D-ben bőven erősek még így is és így már csak tényleg egy kis levegő mozgást hallok. Így is csak 2 fokot melegedett a vidikarim, a proc meg semmit. Majd játék alatt feljebb tekerem őket, akkor úgy sem nagyon hallom, de ezt még nem próbáltam ki. - 

válasz

Szajbee

üzenetére
						Kellett neked kazánt venni.

Viszont akkor lemondok a Magmáról... Inkább egy Noctua (sajnos már az AC 12025L venti is hangosnak bizonyul nekem). Csak a vinyóra kell a hűtés, a videókari passzív, a proci is megy passzívan ha akarom, de a rajta lévő gyári venti bőven jó hangszintet produkál.
Rég találkoztunk mester, nyáron remélem összefutunk. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
 - Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
 - EVGA Supernova 850 GT
 - 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
 - Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!

- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
 - Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest