Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
FreaK elmondta már nagyjából a lényeget, technikailag mindenféleképp jobb egeret kapsz, ill. fejlettebbet. Ha viszont mindenképp minimál gombszámú de jó minőségű egeret akarsz, akkor jó választás lehet. Bár szerintem a deathadder sem gáz, oldalt van 2 +gomb, ennyi.
A tetején lévő szerintem nincs ember akit zavarna.
Info itt, össze lehet öket hasonlítani spec alapján [link]
Teszt rahedli van fennt a neten mindkettőről. -
horvathkrisz
addikt
Megtaláltam a Krait paramétereit, közzétenéd a Deathadderét?
Razer Krait:
-1200 APM*
-1600 DPI
-Gumiboritású extra nagy,nem csúszós gombok
-5.8 megapixels per second
-16 bit széles ''data path''
-40ips és 15g nyomon követés
-Teflon talpak -
horvathkrisz
addikt
én úgy tudom, hogy 1000dpi felett nincs az az emberi kéz ami kihasználja a teljesítményt.
te melyiket ajánlod jobban? mert én a krait mellet vagyok, azt szeretnék hamarosan venni, de ha alátámasztod ész érvekkel, lehet hallgatok rád és ezt veszem.
(árban ugyanaz majdnem, de engem akkor is nagyon zavar egy egéren a 20millió gomb!
)
tudnál esetleg pontos technikai paramétereket közzéteni a 2 egérről? nagyon fontos lenne, nem akarom elb@szni a vásárlást!
segítséged előre is köszi!

-
-FreaK-
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Egy új szenzora van ami technikailag sokkal jobb mint ami a Krait-ban van, emelett az alakja is kézbesimulóbb a legtöbb embernek(van azonban akinek a hagyományos razer forma jobban kézreáll). 1800dpi-s infra szenzor, csúcs paraméterekkel, jelenleg a legjobb optika.
-
horvathkrisz
addikt
technikai paraméterekben különbözik ez az egér a Krait-tól?
én azért akarok kraitot venni, mert qrvára nem hiányzik a nyóc gomb, bőven elég(néha még sok is) a három... -
-FreaK-
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Hát az lenne az optimális ha ott középre raknád és a driverben vennéd le a senset annyira amennyire neked kell. Persze h ez is emberfüggő, de érdemes csak a driverben és a jáétkban állítani amíg jó nem lesz. Sajna a windows egérkezelése jól el van cseszve(dxinput), ezért kell ilyesmikhez folyamodni. Accelfixhez majd adok linket, vagy megtalálod a razerblueprints-en a downloads résznél.
-
-FreaK-
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
Öhh..ha a windowsban középre rakom a csuszkámat, akkor nem birom szemmel követni a kurzort...
Az semmiképp nem jó nekem, iszonyat gyors. Most balról a 3-on van, igy jó, ehhez állitottam be driverben kb 8-as sensit.
Nem tudom, lehet hgy ez is gép/egyén függő, kinek melyik csuszkán a jó?...
mod. egyébként source-al jáccom. Oda is van vmi fincsi ötleted?
mod2.
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
Hát én ezzel nem értek 1et, ez nem túlbonyolítás ha tudod mit kell csinálni fél perc se míg belövöd. Mellesleg ha jól emléxem azért használ a razer saját HID drivert mert a windowsos nem kezeli megfelelően az egereiket(bár erről már jó rég olvastam, még a DB kijövetelekor). A windows sensit meg kizárólag a középső pöckön érdemes hagyni(6.) mert pl ha felfelé rakod akkor interpolál rendesen ami=gyorsulás. Elképzelhető azért h a DA megfelelően megy driver nélkül is de mivel nincs benne memo így nem menti el a beállításokat így szerintem új fw-vel visszaáll 125Hz-re az usb(bár ezt ki kéne próbálni) ami meg ugye rendesen csökkenti az elérhető perfect control értéket. Plussz még hozzá lehet tenni h az oldalsó gombokat sem tudod beprogramozni. Nekem pl cs-ben az oldalgombok fegyóeldobásra és voice-ra vannak állítva, sztem ez elég hasznos

Archi is DA-val jáccik? (már pár éve nem követem a cs scene-t) -
-FreaK-
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Nah, mondom adj egy kis időt neki, megszokotd akkor király lesz
cs-t(ha 1.6ról vna szó) a -noforcemaccel paraméterrel indísd ez kiszedi a játék gyorsulását(launch options) + rakj fel accelfix-et az meg a windowsét szedi ki és akkor lineáris lesz az egér mozgása.
Közben eszembejutott h az egyik újabb(asszem 1.10es) fw-ben rakták viszza a default usb mintavételezést 125-re, korábbiakban 500Hz volt alapból. (windowsban meg maradjon középen a sensi és a pipa ki
) -
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Én régen anno egy msi 3.0-val kezdtem, nagyon szerettem, de sajna mint minden nem tartott örökké. Majd váltottam MSI 4.0-ra. Ez is elkurodott 1 év után, majd megint ilyet sikerült vennem. (hálég olcsón..) De mostanra elég beteges lett, ki-be kapcsolgat, ugrál, és elég gyengus az a 100Hz.... (nem is 125!). Szóval egy jó szar egér ez az 4.0. Egy előnye van, mégpedig a fogása, hihetetlen kényelmes, és hozzászoktam. Le akarom már cserélni, de még nem volt megfelelő egér. Azonban most megláttam ezt az új razert, és eléggé megtetszett. Lenne 2 kérdésem.
1, Van köztetek szegedi, akinél megnézhetném élőben, és megfoghatnám, hogy milyen/mennyiben különbözik az enyémtől...
2, Láttam, hogy a pixelben 10900+áfa, ennél olcsóbban hol lehetne beszerezni?
Köszi a válaszokat...
-
DroneZ^
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
látom görcsöltök itt az egerekkel rendesen
ha már sehogy sem megy. Mintha elfelejtettél volna egeret fogni akkor probáld ki a 450 DPI-t, én ugyanigy görcsölök most a G1-el, vagy tulrántok, vagy pedig közelében nincs, mert nem lineárisan mozog, legalábbis én így érzem. pedig a DA tökéletesen mozgott nekem. mindenesetre 400-dpivel tudtam a legjobban rántogatni: MS 3.0 , MX300... talán probáld ki azt a beállitást amit elöbb irtam.
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
Semmi szükség a driverre, nincs értelme túlbonyolitani, a driver 1 dologra jo. belövöd az egered amire akarod: pl nekem: 1800dpi/500hz volt. leszeded a drivert és igy döglik az egér, win xp csuszka 3.-ra és kész, csak a játékban állitgatsz utánna. alig használnak a profi játékosok drivert: pl archi, carn. már mx518 hoz sem használtak, olyan egérhez kell driver ami anélkül rosszul mozog!
-
Tibiajax
nagyúr
Nos, miután leszedtem a drivert, a játék rosszabbul ment mint valaha.
Fogtam magam hát, és visszaraktam, 1000hz-et is benyomta, ludlegyenkövér alapon, és most ugy néz kis, fain. Pontos, elég jól is érzem a fejeket
Csoda se tudja, mi a titok nyitja, mindenesetre most marad. -
Etzel
aktív tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
A driverről sokat én sem tudok írni, kb 3 napja vok DA tulaj
, én feltettem az 1.05b drivert, és hagytam a gyári 1.10es firmware-t rajta.. nekem Vista van feltelepítve, így nem sokat variálhattam a driverek közül, mikro betettem a gyári driver cd-t, azt írta ki, ha nem XP-t vagy 2000-et használok lépjek ki a telepítőből, és szedjem le a honlapon megtalálható Vistás drivereket.. mivel sok jót nem olvastam eddig, sem az 1.07 driverről, sem az 1.21es firm-ről így nem tettem fel őket.
Valamint sok helyen arról is olvastam, ill privátban is jelezték, hogy nekik szokatlan a fogás, volt aki el is adta emiatt, legfőképp a gyűrűs újjuk miatt, mert hogy azt is a jobbgombon tartották a nyagújjukkal egyetemben
biztos...
A beállítások pedig:
Sensitivity 8,5
Scroll speed 3 egység
Double click 2 egység
1000hz
1800dpi
A windowsban nem állítottam semmit, viszont én nem hasznáálok padot, hanem bútorlapom van, az viszont felsérti
A fogása valóban nem driverfüggő.. csak saját megítélés
[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
-
Etzel
aktív tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Hát nem tudom... és is feltettem a drivert, de szinte nem álítottam semmit, talán a sensin, és scrollon, de minimálisat, és (sztem) eltalálltam
így most fekxik nagyon.
Bf-ben szintén tökéletesen szerepelt, eddig míg 3x végighúztam az egeret, hogy megforduljon a vadászheli, most 1 nagy rántás és olyan manűvert csinált, hogy besz@rtam, behuggyoztam
Iszonyat megtetszett, a fogása is tökéletes, nem zavaró, nem kell ide-oda rakosgatnom az újjamat hogy jó legye.. habár néha zavar a kisújjam, amit nem tudom miért, de felfelé tartok a levegőben, és néha elfárad
De nem kell semmi langyos dologra gondolni, nem úgy áll felfelé mint az angoloknak teázás közben

Lényegében meg vagyok elégedve vele nekem 8.9/10-ből
Csak azért ''ennyi'' mert ragasztanom kellett az aljára, hogy ne érjen le a hasa, vmit kis cé-có a driver, és firmware-eknél, de egyébként Námbör Ván
Hülye voltam, most dobtam ki 4 papírt az ablakon, most érkeztek meg a hyperglide-ok, de sztem ha így leragasztva használom, akkor az az életben nem fog elkopni
Ebben a hónapban veszek hozzá sztem egy Razer Bundlet, megérdemli sztem, és ezt a szaros ragasztós módszert veszem is le a picsába, most sem szívesen tettem fel, de nem szeretném karcosan látni a dráááágasszzágot
[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
Respect a hozzáállásodért.
Nem vagánykodás
komolyan.. Egyszerüen nekem alapból rossz emlékeim voltak, még a jó kis mx300-as egeremmel kapcsolatban. Ott is driver nélkül használtam, tökéletesnek éreztem, játék jól ment, csak xp-ben állitottam be a sensit meg a precision-pipát vettem ki, és a gaméban állítottam szintén senzin és viszlát. Gyak. pont ugyanugy, ahogy anno a ph!-n is megírták az mx300 és a g1 tesztjében is [link] Aztán egyszer ott is jött az ötlet, hogy felrakjam a setpointot meg a logi-drivert, hátha javit még vmit, de azok a kísérleteim is csufosan végzödtem, napokig probáltam eltaláni azt a beállítást/érzékenységet, amit azelőtt éreztem ill. amihez hozzászoktam, nem sikerült. Driver akkor is le, végleg, és utánna minden régi és jó volt.
Az mx300-am 4 derekas esztendő után kimúlt, és egy méltó utódot szerettem volna, és ebben találtam meg. És a fent leírtak miatt nem gondolkodtam eleve most is driverben, habár tudtam, hogy itt már azért komolyabb dologrol lesz szó, és hogy sajnos valszeg kelleni fog. Nagy örömömre azonban tökéletesen be tudtam állítani a mousét, sőt, első csé-s tesztje alatt gyak.elájultam tőle, mit tud, milyen vele lőni, mennyire precíz.
A mouse rate checker-ben megnéztem egyébként, 500hz-en megy alapbol (most is, h a drivert lekaptam), tehát nem 125-ön. Innenstől meg is nyugodtam, hogy mennyi dpi, azt nem tudtam, de mivel lényegesen finomabbnak, pontosabbnak éreztem az addig már-már pótolhatatlannak hitt mx300-asomhoz képest is, nem is érdekelt a dolog tovább.
Most mégis kiprobáltam a razer drivert, de mint mondtam, megint csak nem bírtam vele játszani ugy, ahogy eddig. Egyszerüen mintha megfogva lenne a célkereszt kis mozgásnál, ha beállitom a kis senzit, ha növelem túl gyors lesz, ha lejjebb veszem, meg megint nem jó. Probáltam csak a driverben állitani (0 és 10 között, ugye) ill, azt visszább és a winben, egyre rosszabb lett.
Éjféltájt feladtam, meguntam..
Nemtom, lehet még1x nekifutok, egy ujabb driverrel talán.. -
-FreaK-
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ahogy érzed.. viszont olyasmikre készülj fel hogy gyors rántásokat nem fog lekövetni az egered, a lift-off distance az több mint 1cm(ehez ugye FW-t kéne frissíteni), az egered ha jól emléxem akkor driver nélkül 400dpi-n és 125Hz-en megy, emelett az egér mozgása közel nem lineáris, erős pozitív vagy negatív gyorsulás van jelen.. Télleg nem értem miért nem használod a drivert, vagy akkor minek vettél ilyen egeret.. vagy ez csak ilyen ''nem csinálom azt amit mindenki más mert ettől különlegesnek érzem magam'' vagánykodás?
ilyet tapasztaltam már sok embernél
no offense! Ha szánnál egy kis időt a rendes beállításokra driverfrissítésre meg ilyesmire és adnál kis időt magadnak hogy hozzászokj, hidd el sokkal jobban járnál.. ha gondolod szívesen segítek bármiben, elég jól ismerek már minden ehez kapcsolódó dolgot, pár perc alatt össze lehetne dobni egy optimális konfigot ahol csak a sensivel kellene jáccanod amíg megtalálod a neked megfelelőt, aztán csak meg kell szokni a dolgot, de hidd el megérné. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Nna, ennyi is volt. Semmivel nem lett jobb gaméban az egerem, semmiféle pozitiv változást nem észleltem, pedig végigprobáltam pár variáciot a driverben. Sőt, még rosszabb is lett / vagy szokatlan, végül is mindegy. Takarítottam lefele.
Így most megint jó.
Nem kell ez nekem. -
-FreaK-
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ha ilyen komoly egeret vettél akkor már komolyanvehetnéd a szoftveres részt is
Pl a windows sensit mindenképp érdemes a 6.pöckön hagyni így lesz csak normális a mozgás, emellett a Razer drivert is felettéb érdemes felrakni mert ugye külön usb vezérlője van. Meg van még 1-2 beállítás amit érdemes betartani(mint pl win accelfix) de ezeket már többször leírtam a Razer topicokban(nemolyan rég is összefoglaltam vmeik topicban). Hangsúlyozom nem muszály, de ha már ilyen egeret vettél akkor érdemes adni az ilyenekre, pl a friss razer driver az minimum
[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
Nem. Nekem teljesen jó így most, világéletemben (elözöleg mx300 volt) sima xp-driverrel használtam az egeret, és xp-n ill. játékon belül állitottam be az érzékenységet, ill. xp-n belül az egérgyorsitást kapcsoltam ki és kész. Nekem így jó volt, most is jó, csak mielőtt próbából ehhez az egérhez felraknék drivert, gondoltam, megkérdezem előtte tőletek, mit mondtok rá.
-
Etzel
aktív tag
[link]
Itt itvannak a DA-hez driver és firmware a 15-20ig -
Etzel
aktív tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Bükk bútorlapból csináltattam, ez tűnt a legjobb, legsimább felületnek

Tehát a 2 garnitúra, napi 4 óra gameléssel kibír legalább fél évet ezen az asztalfelületen remélem
, 2500 pénz meg nem sok érte.
Az 1.07es drivert, és 1.21es firmware-t is csak Windows 2000/XP-re találltam, nekem meg ugyebár Vista van fent...
, meg azért sem tenném fel, mert állítólag a 2. generációs DA-hez tökéletes, de mivan akkor ha én pont első generációsat fogok ki, és behal
, na mind1.
Elvileg azt olvastam, mert letöltöttem az 1./05/0.6/0.7-es drivert, és az volt javításnak beleírva, hogy belerakták az 1.05 höz képest, az 1.06 ba még pluszba a Kóreai drivert, az 1.07 hez képest pedig még a Francia, és Canadai drivert, de az 1.05ben van a tapasz!
Ami gáz, hogy az 1.21es firmware-en kívül nem találtam mást ami Vistás lenne, sajna az 1.10es is XP-s
Szval nem tudom mi tévő legyek, megvárom az egeret, elméletileg már a hülye postásnak hoznia kellett volna, és megnézem milyen driver, ill firmware van a gyári cd-n.
A teljes pucolást hallottam, registriben is kitörölni mindent, gépet is restartolni előtte, utána.. szval macerás, azért sem szertném váltogatni össze-vissza.
Sajna a linkekre már nem emlészem, mert barangoltam mindenfelé, de ha beírod a google-be hogy Razer DeathAdder firmware for Windows XP/Vista, attól függ mind van, találni fog, onnantól meg sodródsz a linkek között
Köszi a segítséget
Tibiajax
Sztem akkor tedd fel a gyári drivert, ha valami nem úgy működik ahogyan kellene.
[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Mit gondoltok, mindenképp értelmes és kötelező felrakni a gyári drivert külön xp alá az egérhez? Nem elég, ha egyszerüen fel van ismerve , beállítom a nekem jó sensity-t az xp-n belül és kész? Csak azért kérdezem, mert eddig nekem így volt, nem tudom, muszály lenne-e feltenni hozzá a drivert? Jobb lesz-e töle valamivel?
-
CooLM@$TeR
tag
Bizony, ez egy elég nagy pad, nekem is csak most volt lehetőségem kihasználni, mert egyúttal egy új asztalba is beruháztam.

Pixelben kapható DAhoz való hyperglide áfával együtt 2388 HUFért. Ez 2 garnitúra teflon talpat tartalmaz. Nem tudom, hogy milyen felületen használnád, ezt mindenképpen megírhatnád. A szövet kivételével mindegyik felülethez ( asztallap, műanyag, üveg, alumínium stb. ) muszáj glide, ugyanis szarrá fogja karcolni a hasát szegény rágcsálónak. Ráadásul ezek a felületek jobban 'eszik' a talpakat, mint a szövet, bár azért tartósak ezek a glideok. Ha vmi kisebb szövet padod van ( ami elfér az asztalodon ) , akkor a hasa miatt nem kellene rá glide, de a nagy LOD miatt így is ajánlott. 100 szónak is egy a vége: sztem szerezz be hozzá egy csomaggal, mert sok bosszúságot fog okozni, ha a LOD miatt magasabbra kell emelned az egeret, mint eddig tetted (ha alacsony sensed van, akkor főleg).
Szoftverek:
Igen, a driverekkel eddig nem volt problémám, így azokból felmehet az új, bár az 1.07est még nem próbáltam, s azzal másoknak már volt parájuk. Az 1.07es egy időre le is szedték az oldalukról, de azóta újra kint van. Elvileg jó kombónak tűnik az 1.06 és az 1.10es firmware, az 1.05 d + 1.10 firm nekem tökéletesen ment, az 1.06ot sajnos gyakorlatban már nem láttam, mert utána azonnal felraktam a fos firmware-t.
Mindössze egy a bökkenő: bármilyen szoftvert akarsz frissíteni, a drivert és firmwaret is teljesen le kell pucolni a gépről, mert galibát okozhat, és sajnos Razer oldalán én csak az 1.07 és 1.21 szoftvereket találtam. Mivel csak itt néztem meg időhiány miatt, ezért lehet, hogy más oldalon megtalálod a régebbi verziókat, s ekkor pls linkeld ide őket, mert engem is érdekelne.
CooLM@$TeR
[Szerkesztve] -
Etzel
aktív tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
A padot azt sajna ejtenem kell, mert egyénileg méretreszabott pc asztalam van...
A hyperglide-ok milyen árban vannak rá..
Tehát a gyári cd-ről érdemes a drivert és firmwaret feltenni?
Vagy mehet az 1.06 os driver, és 1.10 es firmware? mert 1.21 gáz azt tudom, az 1.07es re is valaki írta hogy gáz.. akkor az 1.06 és 1.10 es firm jó combó lenne???
Választ köszi
-
CooLM@$TeR
tag
Érdemes mellé venni egy Razer Mantis Speed Mat egérpadot és egy csomag Razer DeathAdder hyperglide-ot, ami 2 garnitúra teflontalpakat tartalmaz. Szövetpadon amúgy nem zavaró annyira a hasának a leérése, de már csak azért is érdemes rá rakni, mert annyi kell a LOD miatt, bár ebből a szempontból már jobb a helyzet, mint a rágcsáló megjelenésekor volt. Másrészt meg valami hihetetlenül jó a Mantis Speed Mat egérpad és DA hyperglide kombó.

-
CooLM@$TeR
tag
Nos én azóta legariztattam a rágcsálót, az újhoz pedig csak a gyári cdről tettem fel a drivert és a firmware-t. Az 1.21 firmware-t nem ajánlom senkinek, bár volt olyan, akinek probléma nélkül felment. Sajnos elég sok embernél azonban kinyírja az egeret, s mivel nem tudod a szerencsétlent resetelni, ezért buktad. Az általad bemásolt infók teljesen helytállók:
Wheel light glows but razer logo does not flash any more.
When plugged into any computer, it says ''USB Device Not Recognised''
Ezeket sajnos én is a saját bőrömön tapasztalhattam meg. Nálam ráadásul nem is kellett profilt váltogatni meg ilyesmi, az 1.21 firmware magától elcseszte az egészet. Az 1.05 driverrel mindenféle állítgatással együtt sem volt bajom, de a firmware nagyon rizikós, azt tényleg nem ajánlom senkinek.
Hihetetlen, hogy képtelenek Razereknél normális szoftverek összekalapálására. Amúgy mindezek mellett tényleg csak szuperlatívuszokban beszélhetek az egérről. Vettem rá hyperglide-okat, és van hozzá egy Razer Mantis Speed Mat és egy Razer Armadillo kábel-tartó, hát mit ne mondjak, egy élmény vele a PC használat. Idáig 1.1A-t használtam már jópár éve, s a különbség valami eszméletlen. MX-eket is próbáltam már, de nekem azok nem álltak kézre, pedig nem csak 1-2 óráig volt szerencsém hozzájuk. DA-nál az első percben olyan érzésem volt, mintha már időtlen idők óta ezt használnám. A gyűrűsujj elhelyezése nálam nem volt probléma, ez nagyon egyéntől függő lehet.
Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom a DeathAdder-t, én Counter-Strike 1.6-ban és StarCraft: BroodWar-ban teszteltem rengeteget, s tényleg nagyon sokat számít egy jó egér. Az egyetlen negatívum a szoftverek gyengesége, de remélhetőleg hamarosan kijön egy épkézláb driver és firmware páros, addig pedig én maradok a gyári cd-n lévő cuccok mellett.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
horux
csendes tag
Uh, még több infó:

[link]
Bár én nem emlékszem, hogy megnyomtam volna a profilváltó gombot...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
horux
csendes tag
Egy kis infó: http://razerblueprints.net/index.php?option=com_smf&Itemid=99&board=46.0
-
horux
csendes tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Üdv,
Szomorkodjunk együtt, az én Deathadderem is meghótt.
Elmondom, hogy történt, okuljatok belőle.
Az egér első használatakor a Vista tökéletesen felismerte USB-s egérként.
Feltelepítettem az 1.06-os drivert, majd frissítettem a firmwaret 1.21-re.
Két hétig tökéletesen működött, teljesen beleszerelmesedtem az egérbe
Aztán bizonyos okok miatt (vLite-tal kísérletezgettem), újratelepítettem a Vistát (természetesen csináltam backupot a rendszerről előtte), a Vista ismét felismerte az egeret egyszerű USB-s egérként.
Ezután feltettem az 1.06-os drivert, amivel kb. fél percig működött, aztán az egéren villogó logó elsötétült, és azóta halott.
A backup-ból visszatett Vista sem ismeri fel.
Megy vissza, garanciás.
Fórumnyálazgatás után ezt találtam:
''USB Device Not Recognised
If you are receiving this message, then your Deathadder is broken. It's as simple as that. There are no fixes for this other than sending it back.
This has happened to countless users, including me, from what I can see.
Symptoms:
Wheel light glows but razer logo does not flash any more.
Computer does not start up when the mouse is plugged in.
When plugged into any computer, it says ''USB Device Not Recognised''
Causes:
When using drivers v1.05 and firmware 1.21:
DPI changes and Polling rate changes in the drivers
Changing profiles using the button on the underside of the mouse
Incorrect flashing of firmware (to a lesser degree - this often causes other problems)
The root cause of this appears to me that the memory inside the mouse has become corrupt when trying to change various settings. There is no ''reset'' button as such, so this cannot be solved from what I can see.
Just thought I would give make this information available, in case anybody else has this problem in the future. If anybody finds a fix for this, or develops one, I'll add it in here.''

[Szerkesztve] -
Etzel
aktív tag
Üdv minden fórumtársnak!
Hnap, legkésőbb Szerdán érkezik meg a DeathAdder rágcsálóm...
Eddig csak ilyen 2-3 e Ft-os egérkéim voltak, amit bedugtam gépbe, ''oszt csá'' ment is mindenféle gond nélkül...
Na most vok gondban, mert ilyen egerem még nem volt, és nem szeretném galyra vágni, mint ahogyan olvastam a firmware-es dolgokról...
Azt szeretném megkérdezni, hogy ki tud abban segíteni, pontosan hogyan, és mit is csináljak, az egér hosszú, és kényelmes élettartamának megőrzése érdekében?
Jah, és nincs egérpadom, miféle teflonbevonatot kellene alá tennem? Olvastam hogy a ''hasa'' leér és gyorsan kopik...
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat
Üdv.: Etzel -
aginor
veterán
Sziasztok!
Mik az általános tapasztalatok az egérrel kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszi. -
ATI
senior tag
A Deathadder picit rövidebb, mint az ime 3.0. Fogásra szinte ugyanaz az élmény
csak - nekem - annyi a bajom vele, hogy az egér alja és oldala az a tipikus razer csúszos sima műanyagból készült. Ez a Copperheadnél nem volt gond, mert ott volt az a világító karima, amit én meg tudtam stabilan fogni. De a DA-nél fél óra után (s nyár van) úgy megizzad a tenyerem, hogy azt érzem bármikor kicsúszna a kezemből az egér
Na persze akinek nem izzad a tenyere, és nem fogja olyan bénán mint én annak bejöhet a DA. -
DroneZ^
őstag
nekem a régi boomslang jobban tetszett, a sima teljesen fekete... az jobban adta a ''denevér'' feelinget, kis szárnyas végü gombok, nagyon állat volt, és emléxem, fehér poros volt mindegyiken a gumirozott rész, mikor ujonnan bontottad, nekem volt 4
már 1 sincs, de nagy legendák voltak... -
oOU*
csendes tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Ha egyáltalán nem mozdul a mutató egyik usb-be dugva sem akkor az egeredet vissza kellene vinni és vagy megnézni más gépén mit produkál.. ha más gépen életre kel akkor win reinstall még belefér.. de szerintem nálad a probléma abban lesz, hogy az előző firmware felülírása közben behalt és így egy félkész firmware van (aka elbaxot bios up) fent ami van is meg nincs is, egy biztos, használhatatlanná vált az egered.. fizikálisan nem sérül, sztem javítható ha sikerül rá egy firmware-t rakni.. gariban meg cserélik.. de azért cumi..
-
-FreaK-
veterán
Nálam ezek a problémák nem jelentkeztek, a tipikus razer gombokat szertem, bár a legjobban a Boomslang-é tetszett eddig(oh azok a hatalmas gumi gombok..
).
Hosszú távon nekem is fárasztó, nálam viszont a kisújjam fáradt el. Jó lenne egy beméllyedés a kisújjnak a jobb oldalon. Formája meg inkább az ime4-re hasonlít mint a 3-ra nem? -
CooLM@$TeR
tag
Üdvözlet urak!
Köszönöm a válaszokat, de sajnos ugyanúgy nem sikerült életre kelteni a rágcsálót.
oOU* :
Először felnyomtam a gyári cd-ről az 1.03 drivert és az 1.10es firmwaret, s kiválóan ment a mouse. Utána uninstalloztam az egészet, s felnyomtam az 1.05 drivert és az 1.21 firmwaret. Na itt halt meg az egész. Regeditben semmi sem volt az általad is bemásolt dolgok közül, így biztosan tökéletesen sikerült mindig az uninstallozás. Amióta meghalt az 1.21es firmware-el, azóta a 4db USB 2.0 port egyikén sem sikerül felismernie az egeret, a kurzor csak egyhelyben áll ( a szemétláda
).
Hiába szedek le mindent és rakom újra, a driver telepítés után, mikor a
''Searching for mouse . . Please Continue Anyway'' ( vagy hasonló )
setup ablak után megjelenik egy másik setup ablak nagy '' F A I L E D '' ( a másik szemétláda
) felirattal.
Saját vélemény:
Az USB-k valahogyan letiltották, ill. elutasították a firmware miatt a mouse-t, s egyáltalán nem hajlandóak felismmerni, kommunikálni vele. A rágcsálón lévő razer logó pedig egyáltalán nem világít, amióta behalt a cucc. / Előtte normálisan pulzált folyamatosan. /
Lehetséges megoldás:
1. Az egér 'resetelése', ha van ilyen egyáltalán. Erről tud valaki valamit?
2. Újra rakni winfost, hátha akkor nem genyóznak az USB-k.
3. Darabokra törni a földön. / Drága és nem túl célravezető megoldás. /
4. Megkérdezni a jelenlévő tisztelt publikumot, hátha valakinek lesz egy mentő ötlete.
PLS HELP!
Köszönettel,
CooLM@$TeR -
DroneZ^
őstag
-
cqr
aktív tag
Hihetetlen egyébként hogy mennyit lehet szórakozni hogy éppen hogyan jó fogni az egereket.. nekem most egy 3.0;1.1a(wmo);mx518 van és pl. jó-jó fogni az mx et de nekem nagyon hiányzik hogy a gyűrűs ujj az egeret oldalról fogja.. (mondjuk a kezem viszonylag nagyob így a 1.1a azért kicsi..). A DA-nak akkor olyan a fogása mint a 3.0-nak? bár akkor meg kérdés, hogy miért nem váltott DA ra az összes pro ha egyszer az optikája jobb a 3.0-énál.. (egyébként te most DA-t használsz?)
-
Nortid
aktív tag
Hi!
Akinek befagyna a firmware uodate, nyomja meg ilyen sorrendben a billentyűket: t, n, n, c, enter.
Ezt most találtam, nekem működött
-
DroneZ^
őstag
fnatic bol 2en is, archi és carn is DA-t használ, képeken is láttam. Teljesen kijavitották a gyorsulás problémát, semmi hiba nincs az optikájával. Azonban utolsó ESL-el archi már MX518-at használt, amit nem értek. Vagy értek, csak akkor minek játszott fél évet DA-val?
[Szerkesztve] -
cqr
aktív tag
Nem olvastam el a topicot teljes részletességgel, így megkérdezném hogy a ''pozitív gyorsulás''-t már kijavították-e. (a lod problémát már igen, azt olvastam.. : )
Egyébként nem tudja vki milyen népszerűségnek örvend a DA a profik körében -mondjuk csben- (én főleg ms3.0-át,1.1a-t látok képeken, olvasok fórumokon..) ? -
DroneZ^
őstag
írd, nekem 8, viszont nemtom h fogok én a 10e ből 1et szerezni, főleg ha nem kerül be az országba, ha te rendelsz valahonnan, küldj majd 1 PÜ-t és rendelj nekem is, mert én is rajongoja vagyok a formának.. remélem a pixel rendel majd, meg remélem ez is olyan limited edition lesz mint a plasma... (máig rohad a polcok alján)
Nyitottam neki témát: [link]
Blogomon is fennt van némi plusz infoval...
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
Egyetértek!!!
Most tudtam csak meg hogy DA szenzor lesz benne, meg hogy titánium a burkolat.
Brutál. A Boomslang formája tényleg nagyon jól sikerült, nekem még mindíg itt lapul a fiókban egy, egyszerűen imádtam, csak sajna a golyós technika leáldozott.Erre jön ez.. ''csak'' 10e db-ot fognak belőle gyártani horror áron, de én annak ellenére gondolkozom a beszerzésén hogy a DA után megfogadtam h nem költök ilyesmire többet.
DroneZ: zavar ha én is beírom aláírásba az egeret?
Nortid: arról h lesz Boomslang CE már 2-3 éve lehet tudni, viszont a legelső konkrétumok asszem tavaly év vége felé jelentek meg ha jól emléxem egy interjúban.
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
én probáltam a sima boomslang-et, nagyon jó volt, 1ik egérhez sem hasonlit a fogása, szinte alulrol kell fogni, nagyon könnyen lehet mozgatni, csak azért pártoltam el töle mert golyós volt, viszont nekem kell 1 ilyen!
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
[link]
Mindenkinek kötelező megnézni, mindent tud amit a DA, és hát az alakja... és hát a kinézete... és hát végre nem golyós
[Szerkesztve] -
oOU*
csendes tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
bekopizom neked a razer honlapjáról miket is kell kipucolni és ha így sem megy akkor próbáld meg gariban eljátszani a hülyét.. azt most nem tudom, hogy resetelni lehet e az egeret mert sem a leírás sem az egér nem jött velem melózni..

QUESTION
How do I uninstall the Razer DeathAdder drivers from my system?
ANSWER
Use the Add/Remove Uninstall function in the Control Panel to remove the Razer DeathAdder Drivers.
Then do the following.
1. Are you using an antivirus program such as Norton, if so please disable it for the install.
2. Check to see if there are any folders left behind. By default they will be in C:\Program Files\Razer\deathadder if so delete them.
3. Check for any registry keys that may have been left behind and delete them. It's normal if you are not able to find some or if not all of the below.
Go to Start\ Run\ type in ''regedit'' without the quotes. Locate the following keys and delete them. Please keep in mind that it is possible not all these keys are on your system.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MenuOrder\Start Menu\Programs\Razer\DeathAdder
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\razertra.exe
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run andl lookfor DeathAdder entry .Delete if present
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{104FCE23-7E82-4dfe-8B03-BBCE76B59BFE}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TerraTec Electronic GmbH\DeathAdder(TM) Mouse
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{EB1B8449-CD8F-485B-ADB6-02FBCFE180D3}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{85C6CE1E-2A22-4C5A-A8A1-9DBFBEA81DE1}
Close the registry editor and restart the machine.
4. Download and install the latest drivers from our downloads section. -
oOU*
csendes tag
Most nézem ma érkezett az 1.06.. szóval van hivatalos

-
oOU*
csendes tag
Azt hiszem a razer honlapján is írták, hogy teljesen el kell távolítani a drivert(eket) és a registri-t is érdemes átfutni mielőtt nekiveselkedsz.. nálam cd elő sem került a dobozból hanem azonnal letöltöttem az 1.05-öt (én nem láttam 1.06-os hivatalost!) meg az 1.21-es firmware-t.. driver felrak, utána biztonsági restart aztán firmware felrak ami egy picit megijesztett engem is mert először telepítget aztán megáll és aztán lefut még egy bar.. majd közli egyszer húzd ki és be az egeret majd restart.. ehhez képest a copperhead firmware frissítése kész rémálom.. nem értem mi lehetett a probléma.. talán az előző drivert el kellett volna távolítani és aztán nekiesni a firmware frissítésnek..
-
Nortid
aktív tag
Na emberek, megoldódott: majd negyed óra várakozás után kiírta hogy veriszori de ez nem jött össze, és hogy húzzam ki-be az egeret. Megcsináltam, és életrekelt, csak egy usb modult kellett a razer cd-röl újratenni, de azt a win megcsinálta maga. Ezért most itt vagyok 1.10-er firm-vel és 1.06-os driverrel, és messze kerülöm az 1.21-et!

-
Nortid
aktív tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Hát ezt nem hiszem el... PONTOSAN ugyanezt csinálja most nekem is, csak én az 1.06-os drivert tettem fel előtte! Most ott tart, hogy a firmeware progi nem válaszol, már vagy 10 perce így van!

[Szerkesztve] -
Macka
veterán
A deathadder jobb, mint a copperhead?
-
Nortid
aktív tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Én gariba vinném és beadnám a hülyét, hogy nem értek a firmware frissitéshez, azt sem tudom, mi az, egyszer csak baja volt

Persze miután megírtam a Razer support-nak! -
CooLM@$TeR
tag
Nos most már én is egy DA boldog tulajdonosa vagyok, azonban van egy hatalmas problémám.
Először bedugtam a patkányt, a mellékelt cd-ről felnyomtam az 1.03as drivert és az 1.10es firmware-t. Majd' össze szartam magam, mert hihetetlenül bejött a cucc, én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a DAról.
Közben az én gépemen megszűnt a nethozzáférésem, mert költözködés közbejött, de persze előtte leszedtem az 1.05ös drivert és az 1.21es firmware-t. Na és itt jött a probléma, mert a driver az könnyedén felment, viszont az 1.21es firmware lefagyott install közben, és csak rebootnál jött vissza az egér. 2-3szori probálkozás után felment a firmware, s azonnal meghalt a cucc. Ugyanis kidobott az 1.21es firmware sikeres telepítése után egyolyan üzit, hogy
''Az USB eszköz felismerése nem sikerült, ezért nem fog megfelelően működni bla bla.''
Azóta uninstalloztam mindent, visszaraktam a régi progikat, de akkor is ugyanezt az üzit dobja ki, s közben még a setup befejezésekor kiír egy failed ablakot, de persze utána succesfully-nak minősíti a telepítést. ( haha :S ) Persze az egér meg sem mozdul.
Tehát megpróbáltam már csomószor mindenfajta driverrel, minden módon, még rendszert is állítottam vissza, de azóta soha nem ismeri fel az USB eszközt a rendszer, a driverek meg semmit sem segítenek, mert mindig failed lesz a telepítés.
Előre is köszönöm azoknak, akik átolvasták ezt a hosszú leírást, s ha BÁRKINEK BÁRMILYEN ötlete van, nagyon szépen köszönöm.
CooLM@$TeR -
DroneZ^
őstag
hahahaha, nekem ime3 jöb be leginkább... DA nak a gödrei miatt ugy kifárad a kezem mint állat... már ideges vagyok tőle... meg kicsit nehéz is... de amugy minden rendben vele.
-
oOU*
csendes tag
Ezt gondoltam elmesélem még az esetlegesen DeathAdder-ben gondolkodóknak
:
10 perc játék után, úgy hogy kb. hasraütésre lőttem be az érzékenységet, hulla fáradtan, másnaposan sikerült vele jobban lőnöm mint a copperhead-el kipihenten és jó napomon..
nem kaptam sokkot.. 
alapvetően nem hittem abban, hogy egy egér ennyit számíthat hiszen ez kéz-fej koordináció, ergo gyakorlás és adottság kérdése is.. tévedtem..
[Szerkesztve] -
oOU*
csendes tag
Ez kézmérettől is függ..
1 biztos, copperhead ment a szekrénybe a dobozába és többet nem veszem elő hacsak nem adom el.. DeathAdder egy kib@szottul brutálisan eltalált egérre sikeredett..
Copperhead előtt 2 logitech-et (mx700 és mx510) elkoptattam és most is mx510-el dolgozok de a DA-ről csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni..
könnyű, pontos, gyors, kényelmes, olcsó..
-
-FreaK-
veterán
Ez a régi logitech design az egyik legjobban eltalált forma amit valaha láttam egérnél, elég csak ránézni(főleg élőben) és látni szinte tökéletesen belesimul a kézbe.Nagy kár hogy lecserélték a design-t. Van még egy megoldás ami jó lehet számodra

Razerblueprintsen van jópár kép moddolt egerekről, van köztük sok olyan ahol valaki egy régi egérbe beszerelte egy új egér szenzorát, pl Boomslangbe egy Diamondback belsejét.
Én is gondolkoztam rajta nagyon h a copperheadet átépítem a boomslang-embe
-
ATI
senior tag
Nekem a maximális kényelmet a logitech forma adja, erre rá kellett jönnöm. Van nékem is ime 3.0-m, meg volt 1.1A-m is, azt eladtam. Nekem is túl könnyű az 1.1A és az ime 4.0. Én anno egy logitech mouseman wheel-lel kezdtem, ami - mint kiderült - eléggé meghatározó volt

![[kép] [kép]](http://www.wdic.org/proc/plug/TECH/m_cw47.jpg)
Hozzászoktam a nehéz egerekhez, és a mouseman formájához. Ezért is reménykedtem a DA-ben, mert nagyon hasonló a formája az ime 3.0-hoz és a logitech lomha egerihez. hát nem jött be. Már visszacsomagoltam a dobozába, de lehet játszogatok még vele. Pl dolgozni viszem magammal. Na ez egy jó ötlet
-
DroneZ^
őstag
mellesleg van uj firm: 1.21
-
DroneZ^
őstag
mikor uj volt, megszoktam pár ora alatt, aztan hosszutavon rossz lett... ugyanigy, nagyon jol tok vele rantani, csak egyszerüen kiesik a kezemböl..jött az mx518 ami eleg jo csak lomha. aztan jött az ime3 ami igazi aim gép, de nagy és ''bedermed rajta a kezem, ha valamit berántottam, onnantol nemtudtam többet mozditani rajta, rántásokra a legjobb egér, lehet ha máshogy fognám kényelmesebb lenne, mivel ez a legkényelmesebb egér amit valaha fogtam, jött az 1.1a, most ez van, lehetetlen vele pisztolyozni, viszont mindig ''aktiv'' rajta a kezem, bármikot eltom rántani... viszont túl könnyü, beremeg a kezem, ezért azzal meg hosszu egyenes rántást lehetetlen kivitelezni, de óriási szögben lehet vele rántogatni.. hát majd kiderül melyik a legjobb

[Szerkesztve] -
ATI
senior tag
Hát sajna megválok a DA-tól. Egyszerűen képtelen vagyok megszokni a fogását. Kár érte...
-
ATI
senior tag
titeket nem zavar, hogy kurva hangos kattintásnál a DA? Előtte MX 510 és 518-at használtam (meg sok más egeret is), azokhoz képest sokkal hangosabb...
Meg csúszkál is a kezemben, nemtudom biztosan megfogni játék közben...
Más problémám nincs vele.
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
igen, már olvastam én is, hihihi

-
DroneZ^
őstag
ezzel kire celzol? ram ugyan ne, mert mondtam a qpadot is...
raadasul everglide titan fnaticra pályázok ami sztem mind2nél jobb kell legyen... mert hozza a jo tulajdonsagot a műanyag padbol, és a szövetböl->
-halk és mégis csuszik de valamennyire azé süllyed - jobb apro mozdulatok
-viszont ha rágatni kell mint az örült, a szövet kicsit ''érezhetöbbé'' teszi a nagy rántásokat, és a csukodat is kiméli, és nem steppel az egér...
-jo kis dizajn
-oriasi
[Szerkesztve] -
Hunner
senior tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Hyperglide van a Steelpad 4S-em felett (Először CH majd IME 4.0,IME 3.0, most DA) kb egy éve lehet meg és nem kopott el.(Se a pad se a glide-ok)
A srác a fórumon nagyon hozzáértő lehet
Lehet szövetpadja van és az a fajta aki mindenkit meg akar győzni hogy ami neki van az a ''th3 b3$t''. Tipikus viselkedésforma 16 éves kor alatt
SZERK: értelmetlen szövegek, érthetővé varázsolva
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
jokora marhaság, a hyperglide nagyon puha, alu-t soha sem fog elkoptatni

-
CooLM@$TeR
tag
Biztos, hogy készítek majd egy fincsi képsorozatot.

Pixel fórumán valaki azt vetette fel, hogy a hyperglideok tönkrevágják a szövet egérpadok kivételével az összeset . . .
Ez mennyire irracionális? A srác állítása szerint az alumínium padokat is tönkreteszi . . omg . . . Bár én még soha nem használtam idáig hyperglideot, de a DA alá kelleni fog a nagy hasa miatt. Viszont nehezen hiszem el, hogy a hyperglide tönkre vághatná egy exact mat-ot. Mégis mit tudna az alumínium felülettel kezdeni?? Egyetlen sérülhetősége ennek az összekarcolás, de a hyperglide nem azért van alapvetően, hogy csússzon? Akkor meg??
Na vki válaszolhatna erre a felvetésre, előre köszi.
-
Hunner
senior tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
OMG! De ha ezeket tényleg mind megveszed akkor egy szép hosszú, nagyfelbontású képsorozatot várok minden egyes darabról, ide a Loguoutblogba

[Szerkesztve] -
CooLM@$TeR
tag
Nem rossz ötlet.

Razer DeathAdder
Razer eXact Mat egérpad + szilikonos csuklótámasz
Hyperglide For Razer DeathAdder (2x) /Pár nap múlva lesz csak kapható, de egységárnak a jelenlegi Hyperglide-okét vettem 1990 HUF/
Razer Tarantula Gaming Keyboard
Razer Barracuda Headset
Jelenlegi árakon Pixelnél ez bruttó 83844 HUF, ha helyesen számoltam.
Ennyi pénzért a minimum, hogy magától adják a cuccok a fejest.
Néztem még a Razer Barracuda 7.1 Soundcard-ot is, de több mint 40k-t az biztosan nem ér nekem jelenleg, viszont a füles az még belefér a keretbe.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Ha hozzászoktál szerintem nem akarsz majd visszaállni a régire
Az semmiképp nem jó nekem, iszonyat gyors. Most balról a 3-on van, igy jó, ehhez állitottam be driverben kb 8-as sensit.
)
ha már sehogy sem megy. Mintha elfelejtettél volna egeret fogni akkor probáld ki a 450 DPI-t, én ugyanigy görcsölök most a G1-el, vagy tulrántok, vagy pedig közelében nincs, mert nem lineárisan mozog, legalábbis én így érzem. pedig a DA tökéletesen mozgott nekem. mindenesetre 400-dpivel tudtam a legjobban rántogatni: MS 3.0 , MX300... talán probáld ki azt a beállitást amit elöbb irtam.
Fogtam magam hát, és visszaraktam, 1000hz-et is benyomta, ludlegyenkövér alapon, és most ugy néz kis, fain. Pontos, elég jól is érzem a fejeket
, én feltettem az 1.05b drivert, és hagytam a gyári 1.10es firmware-t rajta.. nekem Vista van feltelepítve, így nem sokat variálhattam a driverek közül, mikro betettem a gyári driver cd-t, azt írta ki, ha nem XP-t vagy 2000-et használok lépjek ki a telepítőből, és szedjem le a honlapon megtalálható Vistás drivereket.. mivel sok jót nem olvastam eddig, sem az 1.07 driverről, sem az 1.21es firm-ről így nem tettem fel őket.
biztos...

: