- OLED TV topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ahogy érzed.. viszont olyasmikre készülj fel hogy gyors rántásokat nem fog lekövetni az egered, a lift-off distance az több mint 1cm(ehez ugye FW-t kéne frissíteni), az egered ha jól emléxem akkor driver nélkül 400dpi-n és 125Hz-en megy, emelett az egér mozgása közel nem lineáris, erős pozitív vagy negatív gyorsulás van jelen.. Télleg nem értem miért nem használod a drivert, vagy akkor minek vettél ilyen egeret.. vagy ez csak ilyen ''nem csinálom azt amit mindenki más mert ettől különlegesnek érzem magam'' vagánykodás?
ilyet tapasztaltam már sok embernél
no offense! Ha szánnál egy kis időt a rendes beállításokra driverfrissítésre meg ilyesmire és adnál kis időt magadnak hogy hozzászokj, hidd el sokkal jobban járnál.. ha gondolod szívesen segítek bármiben, elég jól ismerek már minden ehez kapcsolódó dolgot, pár perc alatt össze lehetne dobni egy optimális konfigot ahol csak a sensivel kellene jáccanod amíg megtalálod a neked megfelelőt, aztán csak meg kell szokni a dolgot, de hidd el megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ilyet tapasztaltam már sok embernél