- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pat
tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
azért próbáld kielőtte a billt, pl a nem hülyéknél, mert szvsz nem túl halk/jo, kicsit a geniusra emlékeztet.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sziasztok. I behold the sanctity of fragging. A kérdésem a következő: szerintetek MS IME 3.0 alá milyen egérpad a királyságos? Meg hogyé' van hozzá hiperglájd? Valakinek ebből esetleg fölös mennyiség?
A választ már előre is köszönöm.
-
Hunner
senior tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Akkor vegyél még mellé egy Razer Barracuda headsetet is pls

Azért mielőtt megveszed az exactmat-ot vess egy pillantást a Mantisokra is
[Szerkesztve] -
CooLM@$TeR
tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Amúgy július elején veszek egy DA-t a hozzá való hyperglide-al, s kinéztem mellé egy Razer eXact Mat egérpadot + szilikonos csuklótámaszt. Ennek a padnak ráadásul mindkét oldalát ki tudnám használni. Vélemény?
Ja és beszerzek egy Razer Tarantula billt is, mert a mostani noname már tropára ment.
-
Hunner
senior tag
válasz
bulba_220
üzenetére
Mivel a gyári talpak túl vékonyak, ezért az egér közepe surlódik.
A probléma abszolút nem egyedi, különböző megoldások vannak:
1.) Szövetpadon használod, akkor nem tud kopni
2.) Arra a részre ami surlódik, teszel teflonszalagot/celluxot de figyelsz hogy sose kopjon el tulzottan, és mindig potlod
3.) Veszel az egér alá plusz csúszkákat (Ez egyelőre körülményes, mert a Hyperglide még nem hozott M.O-ra, a Corepad pedig még csak a Nagyker fázisnál tart...)
[Szerkesztve] -
bulba_220
csendes tag
hello, nekem is Deathadderem van, és sajnos egy elég sajátos problémám

VAlamiért olyan mintha az egér alja nem lenne sima és az optika lukától előrébb lévő rész surlódna, így néha elég körülményes mozgatni, főleg hogy elég rendesen fel is szedi a koszt stb
Kép: [link]
Általában azért nem várom meg hogy ennyire koszos legyen
-
Hunner
senior tag
Érezhetően nehezebb görgetni vele, de én tudtam

-
Nortid
aktív tag
Nektek sem lehet görgetni akkor amikor a jobb gomb le van nyomva?

-
Gr3ddy
tag
válasz
Skorpio361
üzenetére
Egyforma mindegyiknek a madzagja, nekem is megvan még mindegyik (nem válnék meg tőlük).
A lényeg hogy a lanos szüttyőbe ne gyűrd bele az egér madzagját, mert anno nekem is ezért szállt el amit helyettesítettem egy logi (1k) madzagjával.
-
Skorpio361
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Deathaddernek ugyanolyan vékony kábele van, mint Diamondbacknek?Mert ha igen, akkor kiváncsi lennék hogy meddig bírná. Nálam a DB kábele 10 hónap után megadta magát... -
DroneZ^
őstag
-
Hunner
senior tag
Ha már egérpadok:
[link]
Kiváncsi vagyok mikor lesz pixelbe és mennyiért
-
WolfByte
tag
Üdv a klubban!

Sikerült megkarcolni az IceMat 2.0 alját a patkány alatt szállítás közben, így sajna látszik rajta egy csík, de az egér működését nem befolyásolja.
Mivel az IceMat egy speciálisan kiképzett plexi lap, nem kopik el, viszont a skatez-et zabálja rendesen. Kb. 3 naponta át kell törölnöm, ezen felül nagyon hálás dög a DeathAdder alatt
Szövetpadokat is próbáltam, de azokkal valahogy nem volt az igazi. -
Gr3ddy
tag
Uraim megvettem én is az egeret

Iszonyat pontos, jó fogású egérke ez
Halálosztó
-
Hunner
senior tag
válasz
rauschie
üzenetére
a 4S aluminium pad, ezért serceg, de jól csúszik. A legnagyobb hátránya hogy eszméletlen könnyen koszolódik akár napi szinten is pucolni kell, mert ''bezsirosodik'' és onnatól kezdve rém szarul csúszik. Ellenben ha valakinek van ideje foglalkozni vele akkor nagyon hálás pad.
qck-hez tudom hasonlítani : Kb 1,5x olyan csúszós tiszta állapotban -
-FreaK-
veterán
Folyamatosan teflon talpu egérrel volt használva és ne mcsak kosz volt rajta hanem látszott a ''rostok'' szálasodása. Tudom milyen ha elkopik egy műanyag pad, régen a 4d-m sz*rrá, kopott,de az s&s sokkal tovább bírta. De mondom nem logikus h sokkal ellenállób egy műanyag felület egy textillel szemben? Kiv vagyok hogy fog kinézni a Mantisod 1év múlva
Azért 2-2,5év egy paddal már szép teljesítmény, de ha jól sejtem a Mantist még nem hajtottad ennyit. -
DroneZ^
őstag
az max kosz, használni kellett volna hyperglide-ot, mantis control hyperglideal szinte soha sem kopik el, főleg ha vigyázol rá... nekem elkopott 2 év alatt pont az ss, max 2,5 és már tapad mint a fene, szélén csusztatva az egeret, könnyen megérzed, hogy mennyire elkopott a közepe... nekem tiszta sima
-
-FreaK-
veterán
Hát sztem sokkal hamarabb lévén az textil.. nekem az s&s két év alatt nem kopott el úgy hogy azt érezni lehetett volna a surlódásában, a mantis speed-et viszont már úgy vettem két hónaposan hogy látszott rajta a kopás, ráadásul könnyen koszolódik amit nehéz kiszedni belőle. Viszont ha jobban belegondolsz tök logikus h egy viszonylag kemény műanyag sokkal ellenállóbb mint egy textil felület

A mantis tisztítására szerintem a megfelelő módszer a langyos vízbe való beáztatás. -
meszkaa
csendes tag
Nekem is mantis speed padom van de már eléggé koszos. Mivel lehet ezt takarítani? Csak nem kéne bele tenni a mosogépbe

Esetleg sima vanish+viz kombinácioval áztassam le egy lavorban vagy nem tom
-
Tibiajax
nagyúr
[link] Egyébként, lennének ilyen kockák, akik két padot használnak?
vagy csak a méretkülönbséget akarja szemléltetni?.. 
-
-FreaK-
veterán
Attól függ mit szeretsz jobban, textil vagy műanyag padot?A Mantis lassabb és jóval hamarabb elkopik mint az S&S. Én próbáltam mindkettőt és nekem egyértelműen az S&S teccik jobban. Az újabbak meg ha jóltudom már a megnövelt kopásállóságú példányok.
Viszont az egyik ismerősömnek meg pont a Mantis jött be jobban, ezért is cseréltünk padot. -
-FreaK-
veterán
Van már új DA driver(1.05): [link]
Javították a középső gomb problémáját, valamint támogatja a Vistát. -
Nortid
aktív tag
Ma én is gazdagabb lettem egy ilyen csodával, eddig G5-öm volt, kényelmes meg rántásokat jobban bírja, csak az a fránya gyűrűsujj

De ettől függetlenül nagyon tetszik és boldog vagyok
Ami furcsa volt, hogy gyárilag 1.10-es firmware volt benne... -
-FreaK-
veterán
válasz
garfield-r
üzenetére
Technika szempontból a DA a nyerő, azonban a fő szempont inkább az h meik forma mennyire áll neked kézre. A G5 formára megeggyezik a korábbi mx500-510-518-akkal, a DA meg leginkább az MS IE3.ához áll közel, ha korábban már próbáltad ezek valameikét akkor talán el tudod dönteni h neked meik a kényelmesebb, én azt javaslom h ez legyen a fő szempont. Összességében azonban a DA az ajánlott szerintem.
-
DroneZ^
őstag
válasz
garfield-r
üzenetére
Razer DeathAdder a legsokoldalúbb, kényelmes valamit optikában is első. Eddig minden ismerősömnek bejött az egér mind alakilag, mint optikailag és egyben szoftverileg is, szerintem neked sem lesz problémád vele, amit érdemes róla tudni, hogy jobb ha letöltöd a legujabb drivereket hozzá, és raksz rá teflont mert amugy leér a hasa a padra. olvasd el a tesztemet és megérted, plusz 1 réteg hyperglide bőven elegendő!
[Szerkesztve] -
Hunner
senior tag
válasz
garfield-r
üzenetére
Ez nem egy jó kérdés. Mindenkinek magának kell eldöntenie hogy mi számít neki jónak.
Ha pesti vagy, akkor beslattyogsz a pixelbe, végigtapizod a DA-t és ha bejön a fogása azt veszel. Ha nem akkor veszel Logi G5-t.
Ha vidéki vagy háát akkor nemtudok mitmondani
(Hasonlóság egy korábbi kommentemmel felfedezhető, mivel azt dolgoztam át, ott a srác mx518 és DA közt vaccilált
). -
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Most szeretnék egy új egeret beújítani de nem tudok választani ezek közül: Razer DeathAdder vagy Logitech G5, feltettem ezt a kérdést már egy másik topicpan, ahol vásárlási tanácsokat adnak, de nem mondott senki semmit. Szóval kíváncsi lennék a Ti véleményeitekre.
Előre is kösz minden segítséget!!! -
Tibiajax
nagyúr
Nna, megvan az új. Nagyon remélem, ezzel már szerencsésebb leszek. A srác a boltban azt mondta, ez már egyel újabb revízió... Bízzunk benne.
-
Hunner
senior tag
Szériahiba. Gyárilag elk*rták a görgő körüli dolgokat.
Esreality-n WD40-et fujtak be a görgömellé (DroneZ^ irta anno
)
Enyém is nyikorog, de már ugy megszoktam hogy semmi pénzért nem csinálnék vele semmit.(Meg lassacskán be is kopott. 3napja nem hallom a hangját
)
Úgy már nem lenne meg a RaZeR minőségérzet
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
milyen keserves hangon nyekereg, nem
, a szivem is megszakad, nekem szerencsére nem csinálja és már 1 hónapja itt van! 
[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
Fasza. Eddig jót röhögtem ezen [link] és tegnap óta az enyém is csinálja. Nem hiszem el. Mi a francot csináljak, dobjam vissza nekik??..

-
Nortid
aktív tag
Hi!
Hyperglade-t hol lehet kapni da-hoz? Pixel honlapján néztem, ''Hg. for razer'' va kiírva, de nem volt még razer egerem, nem tudom ez jó-e hozzá, a hg. oldala most nem jön be!
-
Tibiajax
nagyúr
Hi all
Megvan a Deathadder. Iszonyat. Köszönöm DroneZ^-nek a segítséget és a bíztatást, nem bántam meg, sőt. Tényleg, fantasztikus egy valami..
-
DroneZ^
őstag
aszondjak h a DA lowsenes emberkéknek valo (razer), hát én annyira nemvok az, de ha emelnem kell az egeret, mindig ferdén rakom le valahogy a padra, és ha ezt gyorsan csinalom jatek közben csak össze vissza pattog a kezem alatt... bár ha figyelek semmi gáz, csak ha elvetemülten kell jatszani, nemlehet ész nélkül mert FW miatt mar olyan kicsi a lod h pl ha ferden inditom meg emelés utan, nem is fog eleget mozogni, szoval vannak itt trükkök!
(lod jobb volt mikor nagyobb volt.....)
[Szerkesztve] -
-
fokec
csendes tag
Hali,mit kell a driverben beállítani hogy a programok vagy a játékok felismerjék a 4-es és 5-ös gobokat,mert ha a windows button-ra állítom a driverben akkor nem jó.
-
fokec
csendes tag
Üdv,a héten érkezett meg az egér amit rendeltem.Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Lenne néhány kérdésem,mi az az On-The-Fly?mert a leírásban amit adtak az egérhez abban az van hogy a driverben az Advanced Functions-ben lehet bekapcsolni,de az 1.05b-s driverben nem tudom lenyitni azt a fület.Az 1.03-asban le lehet nyitni,és be lehet kapcsolni?És ha ott be leht kapcsolni akkor megéri csak emiatt visszarakni a régebbi drivert?
Köszi -
DroneZ^
őstag
nekem tul alacsonyra vették már a LOD ot a firmben, mert ha plussz 2 csik teflon felrakok hogy ne érjen le az alja, ami a sima szallag, max olyan vastag mint a hyperglide, már az üvegpadon alig mozog a kurzorom ha rangatom az egeret...

-
-
DroneZ^
őstag
-
-FreaK-
veterán
válasz
WolfByte
üzenetére
Akkor ott valami gikszer van, nekem max 8 szokott lenni windowsban ha nem fut semmi(500hz-en 5-6 max.).
Az én rendszerem is agyon van optimalizálva, tuningolva, de akárhogyis aza 40% az rettenetesen sok. Esetleg bios-ban nézz még valami beállítást ami az usb-re vonatkozik.
Egy videót megnéznék róla, nyiss mellé egy task managert is a folyamatokkal
-
coolrob
aktív tag
Hali!
Kijött az uj driver (1.05b) . Vártam mint a messiást remélem javítottak benne 1-2 dolgot mert csinált 1-2 hülyeséget az egér cs:s alatt..
Amúgy steelpad 5l-t ajánlom hozzá, együtt nagyon jók így 1 heti használat után!
Most nézem márciusba jött ki a driver.. akkor csak én voltam béna mert Razer oldalán kicsit mélyebbre kell menni mert alapból az 1.03 at dobja ki
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
válasz
WolfByte
üzenetére
Az usb mintavételezése nem függ a ramtól, cska a procitól meg esetleg az alaplaptól(pontosabban az usb vezérlőtől). Azért az is erős túlzás h doal core proci kell neki, gyak. a 2ghz körüli Intel és 2000+ Amd procik már bőven elviszik. Én a 2500ös bartonommal ugyan meglátom ha 1000hz-en megy de ez csak néhány %os prociterhelést jelent.
-
WolfByte
tag
Nekem fekete icemat 2.0 van a deathadder alatt. Mind a két mellékelt skatez-et rátettem mert eléggé eszi. Precizitása kiváló, a liftoffdistance ennél az egyik legjobb. Quake defrag bunnyhopping miatt elég sokat dobálom az egeret, de én nem tapasztaltam ugrálást, sem pozitív/negatív gyorsulást az új firmwarrel.
Szvsz az ugrálás csak gyengébb proci/kevés ram + 1000Hz esetén fordul elő. 1000Hz-es mintavételezéshez nem árt egy dualcore CPU 1 giga RAM mellett! 500Hz-en szerintem neked se lenne gondod a rángatással DroneZ
[Szerkesztve] -
gyvi
csendes tag
Ma vettem én is DA-t Pixelben. Jövőhéten jön szállítmány (utsót vették elő pult alól), de a lényeg hogy jövőhéten jön hozzájuk a Hyperglide for DA is (nekem ezt mondták). Addig áthidaló megoldásnak tettem fel a talpakra Qpad Glidz-t, azzal nem ér a padhoz már az alja, csúszik rendesen.
-
coolrob
aktív tag
Nekem ma jött meg az egérke és rendeltem hozzá egy Steelpad 5L-t tapasztalatokról majd néhány nap múlva

-
SH1FTY
csendes tag
hi all, próbálta már vki ezt a kis rágcsálót 1 icemat 2.0 án? mert nekem az van, és vennék 1 ilyet de mellé padra nincs pénzem

-
coolrob
aktív tag
Hali!
Ma megrendeltem én is az egerentyüt 14k ért vidéken
Holnapra itt is lesz.
Vki tud vmi nagy padot ajánlani hozzá? Steelpad 4D-m van de sztem lecserélem csak még nem tudom mire kéne
üdv:coolrob -
fokec
csendes tag
Sziasztok énis most tervezem hogy veszek egy ilyen egeret,a hozzászólásaitokkal megis győztetek hogy ez egy nagyon szuper egér.
De lenne egy kérdésem az egérpaddal kapcsolatban,mégpedig az hogy olvastam hogy sötétebb egérpadon magasabb a LOD,de van aki sötéten használja.Az lenne a kérdésem hogyha játékra akarom használni akkor mindenképp fehéret vegyek?Ja és tudnátok mondani akkor olyan egérpadot amin játék közben nem zavaró a LOD(pl.
i mit használtok amin nem zavaró).
Köszi -
DroneZ^
őstag
miért van az h pl microsoft egeret vagy logitech mx szériát 1000hz-re patchelve kitűnően ment, de még a razer diamondback is. viszont már a razer copperhead nél is, de főleg a razer deathadderemen a mouseratechecker.exe-m csak 499-500hz-t mutat, mikor 1000re van állítva. haverom msi alaplapján tökéletesen megy 1000hz-en, az én asusomon ugyanazokkal a beállításokkal nem. mi okozza a problémát?

[Szerkesztve] -
kidude
csendes tag
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy pontosság és kényelem szempontjából jobb-e (persze igazad van, a kényelem némileg szubjektív).
Boltban nem nagyon tudom használat közben kipróbálni mindkettőt, így alig lehet véleményt kiakakítani a dologról főleg a pontossággal kapcsolatban, így ez még mindig kérdés (valszeg kidobnak, ha nekiállok 20 percen keresztül vonalakat meg íveket rajzongatni
). Azért persze el fogok slattyogni pixelbe (kösz a tippet). 
-
Emprise
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Ulefone Armor 33 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.hyperglide.net/photos/da-pk-400.jpg)