Új hozzászólás Aktív témák
-
oOU*
csendes tag
Azt hiszem a razer honlapján is írták, hogy teljesen el kell távolítani a drivert(eket) és a registri-t is érdemes átfutni mielőtt nekiveselkedsz.. nálam cd elő sem került a dobozból hanem azonnal letöltöttem az 1.05-öt (én nem láttam 1.06-os hivatalost!) meg az 1.21-es firmware-t.. driver felrak, utána biztonsági restart aztán firmware felrak ami egy picit megijesztett engem is mert először telepítget aztán megáll és aztán lefut még egy bar.. majd közli egyszer húzd ki és be az egeret majd restart.. ehhez képest a copperhead firmware frissítése kész rémálom.. nem értem mi lehetett a probléma.. talán az előző drivert el kellett volna távolítani és aztán nekiesni a firmware frissítésnek..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest