- Milyen TV-t vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etzel
aktív tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
A driverről sokat én sem tudok írni, kb 3 napja vok DA tulaj
, én feltettem az 1.05b drivert, és hagytam a gyári 1.10es firmware-t rajta.. nekem Vista van feltelepítve, így nem sokat variálhattam a driverek közül, mikro betettem a gyári driver cd-t, azt írta ki, ha nem XP-t vagy 2000-et használok lépjek ki a telepítőből, és szedjem le a honlapon megtalálható Vistás drivereket.. mivel sok jót nem olvastam eddig, sem az 1.07 driverről, sem az 1.21es firm-ről így nem tettem fel őket.
Valamint sok helyen arról is olvastam, ill privátban is jelezték, hogy nekik szokatlan a fogás, volt aki el is adta emiatt, legfőképp a gyűrűs újjuk miatt, mert hogy azt is a jobbgombon tartották a nyagújjukkal egyetemben
biztos...
A beállítások pedig:
Sensitivity 8,5
Scroll speed 3 egység
Double click 2 egység
1000hz
1800dpi
A windowsban nem állítottam semmit, viszont én nem hasznáálok padot, hanem bútorlapom van, az viszont felsérti
A fogása valóban nem driverfüggő.. csak saját megítélés
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, én feltettem az 1.05b drivert, és hagytam a gyári 1.10es firmware-t rajta.. nekem Vista van feltelepítve, így nem sokat variálhattam a driverek közül, mikro betettem a gyári driver cd-t, azt írta ki, ha nem XP-t vagy 2000-et használok lépjek ki a telepítőből, és szedjem le a honlapon megtalálható Vistás drivereket.. mivel sok jót nem olvastam eddig, sem az 1.07 driverről, sem az 1.21es firm-ről így nem tettem fel őket.
biztos...