- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Na elvileg ma megrendeltem a mantis speedet. Gondoltam roccat sense-re is, de az túl drága. Amúgyis haveromnak van ilyen padja ugyanezzel az egérrel és neki semmi gondja nincsen, szal remélem jól megleszünk

-
malwy
senior tag
Megjött az egér a qck-val együtt. Minden happy

-
BemAnyó
senior tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Szerintem ha valaki 1800 on szereti használni akkor a Mantis feleslegesen nagy, a qck mini meg pont méret (nekem), persze ez izlés dolga. Nem is tudom melyik tetszett jobban, nagy kül szerintem nincs, qck taáln kényelmesebb mert vékonyabb egy picit, de én csak egyszer próbáltam ki őket boltban, úgyhogy ez nem mérvadó

-
malwy
senior tag
supergamers.hu-n rendeltem egy razer deathaddert-meg egy qck közepes méretű alaplapot.
Továbbá a megjegyzésbe odaírtam, hogy be tudnak-e szerezni hyperglide-t az aljára.
Na most ez 16-án, ha jól tudom kedden történt...
Most meg vasárnap van, egér sehol
Lehet nem találtak ide ebbe picike kis faluba ahol lakom
-
Neoteric
addikt
Supergamer télleg korrekt.
én augusztus végén vettem a deathaddert meg a mini steel padot tőlük, másnap hozta is a futár.
mellesleg nem is drága.
-
Chrys_
addikt
Egyszer már írtam, hogy exactmat-ot vettem a DA-hez. Akkor még nem sokat használtam, jó volt a csuklótámasszal együtt használva. Viszont nélküle az alu-lap hideg és ez már nem túl jó.
-
mindfreak
őstag
Rosszat nem tudok elmondani a pixel.hu-ról leszámítva, hogy baromi drága!
Most nálam ez a favorit: SuperGamer.hu
-
Neo76
tag
Sziasztok!
Tegnap én is beruháztam egy Death Adder-re. Már az üzletben, amikor kipróbáltam nagyon kényelmes volt, és az oldalsó két gombja is kényelemesen kezelhető volt, ami ugyebár játék alatt nagyon fontos. Korábban MX500-zal játszottam UT3-at, ami szintén nagyon élvezetes volt, de ez az egér jobbnak tűnik. Alapbeállításokkal használva (500Hz, 1800dpi) UT3 alatt nagyon jó volt közelre -és távolcélzásra is, kellően gyors volt. Nagyon élvezetes volt vele a játék, már első használatkor is.
Nem tudom egyhamar elképzelni, hogy ennél gyártanak-e jobbat, max akkor, ha a jövőben az egér és billentyűzet ki lesz váltva valamire.
Az egérpad, amivel használom Razer Goliathus Speed. Nagyon jól irányítható rajta, szinte semmi ellenállást nem lehet érezni. -
DroneZ^
őstag
ez a Razer PAX08 mire fel készült? Kit reklámoz? vagy mégis? és miért nincs fenn a razer honlapon? érdekes...
-
pr1mzejEE
addikt
Kipróbáltam játk közeb az egeret 500hz-en. Érdekes én érzem a különbséget (talán a low sens miatt, ami 0.72 cod2ben) 1000 és 500hz között, bár nagyon kicsi, egyáltalán nem befolyásol semmit.
-
CséZé
őstag
Azért, hogy ne menjen át a topic off-ba...Razer PAX08
-
G@ß!
őstag
BME-sek UPP!

-
FeRRaR1
őstag
A nagy sulizásban, nem tudja valaki h hogyan kell használni a PTE s órarend szerkesztő progit

Pollackra valaki?

-
pr1mzejEE
addikt
mindenki nyaral?

-
DroneZ^
őstag
Nemkell gazdagnak lenni hogy jó gamer egerünk legyen. MS1.1a MS3.0. Az említettek mind nagyon elterjedt olcsó egerek a profi játékosok körében. Sőtt, több van belőlük mint pl 1 drága DeathAdderből vagy bármi másból. Pedig a hivatásos játékosnak nem probléma hogy drága egeret vegyen. Bár az MS3.0 még mindig nem elég olcso magyarországon. De az MX300 MX1.1a MXwmo abszolút olcsó egerek, és tökéletesek játékra.
-
BemAnyó
senior tag
Bocsi de én sem születtem gazdagnak, a teszt pedig a profi gamer egerekről szólt, az egyszerűbb/olcsóbb lézeres megoldás ezt majdhogynem alapból kizárja, még a felsőkategóriás lézeres egerek se nagyon bírják az igazi terheléseket (gyorsulást), persze ha 2000Dpi -n játszól akkor nem valószínű hogy kiakasztod mivel ott elég merész gyorsan mozgatni az egeret, 1600 nál többet nem nagyon szoktak használni eleve, de senkit sem akartam megbántani
-
-
DroneZ^
őstag
hát tudom, hogy OTT kilehet probálni sok ideig. De én hazavinném hogy a jo kis CRT-n cszzek vele 3-4 órát ,vagy mégtöbbet, és utánna alkossak véleményt.. azon a fullHD wide LCD-n CS Source-al, nemtudok véleményt alkotni....
Ja és ráadásul vista is van rajta, gyorsulgat összevissza az egér. Nem egy jó tesztkörnyezet
PH Címlap...
sztem a PH-t annyira nemizgatja a Gamer egér, meg egérpad, még ha jó és érdekelt teszt, akkorsem... Főleg nem tőlem, 1 kis amatőrtől 
-
BemAnyó
senior tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Ha gondolod egy MS6000 es gagyiságot kölcsön adhatok tesztelésre, bár szerintem egyáltalán nem hiányzik a gamer egerek közűl (ahogy az A4 lézeres gagyik sem), egyébként nagyon jó összefoglaló lett, grat
, aki nek meg hiányérzete van az adakozzon

"Razer Lachesis - 16680 HUF
Razer Boomslang 2007 - 23880 HUF
Microsoft SideWinder - 15000 HUF
Logitech G9 - 22680 HUF"biztos összedobják a "kritikusok"
és ha már idáig eljutottunk még kéne mellé egypár 6 - 7K egérpad is mert azokat sem árt kipróbálgatni hogy melyiken hogy viselkednek 
(lehet meg kéne ezzel keresni a PIXELT és csinálni egy "drága nagy giga mega gamer egér/pad tesztet", még az is lehet hogy PH cimlapra kirakná, kitudja...)

-
DroneZ^
őstag
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Hát kösz... Legalább te gratulálsz

Úgy feltud bosszantani hogy: "kihagytad az a4tech 750F v2,987 B verzióját" Nem vagyok én cég

Razer Lachesis - 16680 HUF
Razer Boomslang 2007 - 23880 HUF
Microsoft SideWinder - 15000 HUF
Logitech G9 - 22680 HUFKinek van ennyi pénze?

Különben is, a fent említett egerek, nem igazábol gamer egerek! Ezek a vakító egerek, 1 híresebb játékos nem használja ezeket

-
kavicssli
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
Na akkor pont jókor irod a cikket!
MEllesleg ilyen egérpad van hozzá!
-
DroneZ^
őstag
válasz
kavicssli
üzenetére
Szépek a rángatózási tünetek! Ez az átka 1 rossz optikának, hogy megadja magát nagyobb rántáskor, bár felület függvénye is.
Azt nem árultad el hogy pontosabban milyen padod van... Gondolom valami műanyag, S&S vagy SP...
Csak a DeatHaddert ajánlom. Mert: kényelmes, legjobb optika, 1000hz-en megy, de 500-on használd, szerintem!!! hogy miért az majd kiderül az cikkelböl, most 5 percmulva, pontosan 15:00kor.
Ráadásul olcsóbb mint a sz@r Copperhead.. Diamondback 3G-nek jo optikaja van, ugyanaz mint a DeathAdderé, csak katasztrófális a fogása. OCZ egeret nem ajánlom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Röviden: DeathAdder
-
kavicssli
addikt
Ahogy elnézegettem 3 fajta razer egér van ami tetszik
- Razer Copperhead 12.990ft
- Razer DeathAdder 9790ft
-Razer Diamondback 3G 8490ftAz árak közötti különbségek "tükrözik" a tudás közti különbségeket?!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! A gurukhoz lenne egy kérdésem hátha tudnak benne segiteni! Szóval van egy A4TECH X-710FS egerem! 2 hete vettem hozzá egy egérpadot! steelseriest!!! Viszont megdöbbentve tapasztlatam azt hogy valami nem stimmel az egérpaddal mivel 1200Dpin nyomom mintha magától rángatózna az egér rajta! Ezt úgy kell elképzelni hogy változó időköznként mintha félrehúzna illetve félrerántana az egerem! szóval egérpad ki alóla és marad az asztal!

Milyen razer egeret ajánlotok! NApi 4-6 órában COD4ezek szóval elég sokat játszok de csak ezzel az egy játékkal! A razer alá milyen egérpadot tudtok ajánlani ami tökéletes hangsúlyba lesz az egérrel!!
A másik pedig hogy olvasgattam valamelyik topicba hogy nem csak a DPI számit hanem a Hz is! Milyen felbontáshoz milyen beállitásokat kell/kellene alkalmazni! 1440*900ba nyomom Full max beállitások mellett! [link]
..és honnan érdemes rendelni razer egeret+egérpadot?!

Váalszokat előre is köszönöm!
-
FeRRaR1
őstag
válasz
DroneZ^
üzenetére
voltam havernál, neki Cooperheadje van már vagy 2 éve, hozzá S S, és már nagyon el van kopva a 2. szett talpa is, ráadásul nem valami jó a fogása, mivel a tenyér felülettől lefelé keskenyedik eléggé, no mag a jobb oldali 2 + Gomnb lenyomhatatlan ha nem engedem el kicsit

De kicsit kisebb a LoD ja legalább

De sokkal jobb a Death Adder

-
DroneZ^
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
2 dolog okból vesz az ember jobb egeret.
Valaki inkább csak játszogat, és 1 megbízható, olcsó egérre van szüksége.
Valakinek nemolcsó kell, nem új, hanem az kell amivel játszani tud. Ilyen pl a Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0. Technikailag abszolút nem fejlett. 400dpi... stb. Csak olyan alakja van, olyan fogása, amivel könnyebben tudnak játszani az emberek mint a többivel: A Microsoft ezt nagyon jól tudja, kihasználva az alkalmat, jó drágán árulja mai napig, az amúgy nem egy extra egerét. Csakhát amire való, azt tudja a legjobban
-
pr1mzejEE
addikt
A tesztet én is kiváncsian várom

-
pr1mzejEE
addikt
Mostanában azt tapasztalom gamer fórumokon, hogy rengetegen térnek át deathadderre, ugyanis dobja piacra a razer az új egereit, de igen magas árakon magyar viszonylatban. Ez az egér meg még szerintem a megfizethető kategóriában van, bár én még 13.500-ér vettem télen. Nálam van 9 hónapja és még alig koptak a talpai, pedig napi 6-7 óra cod2.

-
drax18
csendes tag
Üdv! Lassan megjön a Razer Deathadderem és egy Razer Goliathus Alfa Speed Pad Egérpadot válaszottam hozzá
Szerintetek jó párosítás ? Van valakinek valamilyen tapasztalata erről ? -
DroneZ^
őstag
Nektek betölti? Ha igen, megjelenés előtt, az észrevételeket elküldhetitek privátban!

-
DroneZ^
őstag
Sajnos amennyiben nem jutok Diamondback 3G, Razer Boomslang 2007, Microsoft SideWinder tesztalanyokhoz, így azok kimaradnak a tesztből... Világ összes egerét én sem tudom megvenni

Teszt 90%-a kész. Csak egy kis hibajavításra van szükség, és ha még kapok pár egeret, azt bevonom a tesztbe.

-
pr1mzejEE
addikt
Szerintem a mantis is elég a DeathAdder alá. Bőven..

-
DroneZ^
őstag
á mamár irtam kb 4 oldalt, egyszerüen nem bírom tovább.. majd holnap folytatom a cikk írást, most fejezem be lassan a Microsoftot is

-
DroneZ^
őstag
na, előszó, az összes Logitech teszt és képei, Razerek és képei kész van... Még hátravannak a Microsoftok és a Steelseries Ikari... Nem könnyű, egy sörre meghivhattok ha valaha befejezem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
épp most fejeztem be a deathadder-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Mikrotik routerek
- Arc Raiders
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

10km-re lakok pesttől. másfél óra míg pixelbe buszozok 
), olyasmi mint az ipon , csak itt van mindenféle nyalánkság, nekem még útba is esik hazafele melódiából,