Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Etzel

aktív tag

válasz Tibiajax #481 üzenetére

Hát nem tudom... és is feltettem a drivert, de szinte nem álítottam semmit, talán a sensin, és scrollon, de minimálisat, és (sztem) eltalálltam :) így most fekxik nagyon.
    Bf-ben szintén tökéletesen szerepelt, eddig míg 3x végighúztam az egeret, hogy megforduljon a vadászheli, most 1 nagy rántás és olyan manűvert csinált, hogy besz@rtam, behuggyoztam :Y
    Iszonyat megtetszett, a fogása is tökéletes, nem zavaró, nem kell ide-oda rakosgatnom az újjamat hogy jó legye.. habár néha zavar a kisújjam, amit nem tudom miért, de felfelé tartok a levegőben, és néha elfárad :DDD De nem kell semmi langyos dologra gondolni, nem úgy áll felfelé mint az angoloknak teázás közben ;] :))
    Lényegében meg vagyok elégedve vele nekem 8.9/10-ből :R
    Csak azért ''ennyi'' mert ragasztanom kellett az aljára, hogy ne érjen le a hasa, vmit kis cé-có a driver, és firmware-eknél, de egyébként Námbör Ván ;)

Hülye voltam, most dobtam ki 4 papírt az ablakon, most érkeztek meg a hyperglide-ok, de sztem ha így leragasztva használom, akkor az az életben nem fog elkopni :DDD
    Ebben a hónapban veszek hozzá sztem egy Razer Bundlet, megérdemli sztem, és ezt a szaros ragasztós módszert veszem is le a picsába, most sem szívesen tettem fel, de nem szeretném karcosan látni a dráááágasszzágot :D

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák