- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Én régen anno egy msi 3.0-val kezdtem, nagyon szerettem, de sajna mint minden nem tartott örökké. Majd váltottam MSI 4.0-ra. Ez is elkurodott 1 év után, majd megint ilyet sikerült vennem. (hálég olcsón..) De mostanra elég beteges lett, ki-be kapcsolgat, ugrál, és elég gyengus az a 100Hz.... (nem is 125!). Szóval egy jó szar egér ez az 4.0. Egy előnye van, mégpedig a fogása, hihetetlen kényelmes, és hozzászoktam. Le akarom már cserélni, de még nem volt megfelelő egér. Azonban most megláttam ezt az új razert, és eléggé megtetszett. Lenne 2 kérdésem.
1, Van köztetek szegedi, akinél megnézhetném élőben, és megfoghatnám, hogy milyen/mennyiben különbözik az enyémtől...
2, Láttam, hogy a pixelben 10900+áfa, ennél olcsóbban hol lehetne beszerezni?
Köszi a válaszokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest