- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
CooLM@$TeR
tag
Biztos, hogy készítek majd egy fincsi képsorozatot.

Pixel fórumán valaki azt vetette fel, hogy a hyperglideok tönkrevágják a szövet egérpadok kivételével az összeset . . .
Ez mennyire irracionális? A srác állítása szerint az alumínium padokat is tönkreteszi . . omg . . . Bár én még soha nem használtam idáig hyperglideot, de a DA alá kelleni fog a nagy hasa miatt. Viszont nehezen hiszem el, hogy a hyperglide tönkre vághatná egy exact mat-ot. Mégis mit tudna az alumínium felülettel kezdeni?? Egyetlen sérülhetősége ennek az összekarcolás, de a hyperglide nem azért van alapvetően, hogy csússzon? Akkor meg??
Na vki válaszolhatna erre a felvetésre, előre köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ez mennyire irracionális? A srác állítása szerint az alumínium padokat is tönkreteszi . . omg . . . Bár én még soha nem használtam idáig hyperglideot, de a DA alá kelleni fog a nagy hasa miatt. Viszont nehezen hiszem el, hogy a hyperglide tönkre vághatná egy exact mat-ot. Mégis mit tudna az alumínium felülettel kezdeni?? Egyetlen sérülhetősége ennek az összekarcolás, de a hyperglide nem azért van alapvetően, hogy csússzon? Akkor meg??