Legfrissebb anyagok
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CooLM@$TeR
tag
Biztos, hogy készítek majd egy fincsi képsorozatot.

Pixel fórumán valaki azt vetette fel, hogy a hyperglideok tönkrevágják a szövet egérpadok kivételével az összeset . . .
Ez mennyire irracionális? A srác állítása szerint az alumínium padokat is tönkreteszi . . omg . . . Bár én még soha nem használtam idáig hyperglideot, de a DA alá kelleni fog a nagy hasa miatt. Viszont nehezen hiszem el, hogy a hyperglide tönkre vághatná egy exact mat-ot. Mégis mit tudna az alumínium felülettel kezdeni?? Egyetlen sérülhetősége ennek az összekarcolás, de a hyperglide nem azért van alapvetően, hogy csússzon? Akkor meg??
Na vki válaszolhatna erre a felvetésre, előre köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez mennyire irracionális? A srác állítása szerint az alumínium padokat is tönkreteszi . . omg . . . Bár én még soha nem használtam idáig hyperglideot, de a DA alá kelleni fog a nagy hasa miatt. Viszont nehezen hiszem el, hogy a hyperglide tönkre vághatná egy exact mat-ot. Mégis mit tudna az alumínium felülettel kezdeni?? Egyetlen sérülhetősége ennek az összekarcolás, de a hyperglide nem azért van alapvetően, hogy csússzon? Akkor meg??