- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CooLM@$TeR
tag
Nos én azóta legariztattam a rágcsálót, az újhoz pedig csak a gyári cdről tettem fel a drivert és a firmware-t. Az 1.21 firmware-t nem ajánlom senkinek, bár volt olyan, akinek probléma nélkül felment. Sajnos elég sok embernél azonban kinyírja az egeret, s mivel nem tudod a szerencsétlent resetelni, ezért buktad. Az általad bemásolt infók teljesen helytállók:
Wheel light glows but razer logo does not flash any more.
When plugged into any computer, it says ''USB Device Not Recognised''
Ezeket sajnos én is a saját bőrömön tapasztalhattam meg. Nálam ráadásul nem is kellett profilt váltogatni meg ilyesmi, az 1.21 firmware magától elcseszte az egészet. Az 1.05 driverrel mindenféle állítgatással együtt sem volt bajom, de a firmware nagyon rizikós, azt tényleg nem ajánlom senkinek.
Hihetetlen, hogy képtelenek Razereknél normális szoftverek összekalapálására. Amúgy mindezek mellett tényleg csak szuperlatívuszokban beszélhetek az egérről. Vettem rá hyperglide-okat, és van hozzá egy Razer Mantis Speed Mat és egy Razer Armadillo kábel-tartó, hát mit ne mondjak, egy élmény vele a PC használat. Idáig 1.1A-t használtam már jópár éve, s a különbség valami eszméletlen. MX-eket is próbáltam már, de nekem azok nem álltak kézre, pedig nem csak 1-2 óráig volt szerencsém hozzájuk. DA-nál az első percben olyan érzésem volt, mintha már időtlen idők óta ezt használnám. A gyűrűsujj elhelyezése nálam nem volt probléma, ez nagyon egyéntől függő lehet.
Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom a DeathAdder-t, én Counter-Strike 1.6-ban és StarCraft: BroodWar-ban teszteltem rengeteget, s tényleg nagyon sokat számít egy jó egér. Az egyetlen negatívum a szoftverek gyengesége, de remélhetőleg hamarosan kijön egy épkézláb driver és firmware páros, addig pedig én maradok a gyári cd-n lévő cuccok mellett.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest