- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
mindkilla
üzenetére
Hmm úgy hangzik, mintha az a kis kapcsoló lenne elkurelódva amit tekerget a görgő. HA-n vannak emberek akik hirdetik hogy javítanak egereket, tégy egy próbát, ha be lehet olyan kis tekergetős kapcsolót szerezni (valszeg be lehet), akkor csak ki kell cseréltetni.
De ha még se lenne jó és mindenképp kukázódna az egér egy kis pénzt vissza tudsz belőle csinálni, megvenném donornak, mert nálam meg konkrétan eltört a görgő

-
Sziasztok,
A 2013-as DeathAddernel normalis, hogy a gorgo oldal iranyba mozog(inkabb lotyog)?
-
Benhill
senior tag
Hali!
Innen rendelt már valaki? megbízható a dolog?
http://www.tme.eu/hu/details/d2f-01f/push-on-blades-mikrokapcsolok/omron/deathadder v1-em van, már porosodik vagy 1 éve, de most meg akarom csináltatni a kapcsolót...duplakatt,,,szokásos probléma.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
tudna valaki kölcsönadni (némi kevéske ellentételezés fejében, mint pl sör illetve valami gagyi játék) 1-2 napra
-Razer Deathadder
(-Illetve Logitech G400s)egeret?
Leírások alapján a Deathadder-el illetve a Logi G400s-el szimpatizálok, de minimális kipróbálás nélkül nem szívesen veszem meg egyiket sem. Deathadder hibákkal tele a fórum...
Előre is köszi!
J. -
joysefke
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy a Synapse szoftverre mindenképpen szükség van-e az egér működtetéséhez (gombok programozása, dpi-állítása, fények kikapcsolása)? Vagy ezek mennek a Synapse nélkül is? Nem nyűgöz le az ötlet, hogy kell még egy folyamatosan futó felhős program a gépre...
-
Viper26
nagyúr
Régebben volt egy DA v2 Black Edition egerem, és gondolkozom, hogy megint visszatérek Razer vonalra, egy DA 2013-as változatot néztem ki, remélem ugyanolyan elégedett leszek vele mint az elődjével.
-
kemotox
addikt
válasz
trueblue11
üzenetére
Jujj azt nagyon megköszönném, és természetesen nem vatikáni valutával fizetnék (=isten fizesse meg
), hanem sörben vagy forintban, amelyik jobban tetszik. -
kemotox
addikt
Csövi!
3.5G-s DA-m van, már szerintem több, mint egy éve, hogy beszart. Letört a görgőről a kis pöcke. Azóta az utána lévő egerem is beszart szóval megint aktuális a téma, hogy valahogy meg kéne javítani a cuccot. Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne beszerezni egy görgőt? Vagy megjavítani?
Az a kis pici hatszög alakú nyúlvány tört le róla ami belemegy a görgetőkapcsolósizébe. Van egy 1200ft os gagyi Genius egerem, megnéztem annak ugyanolyan kis pöcke van (de a görgő maga sokkal kisebb szóval nem tudom csak simán kicserélni a görgőt), azt levághatnám és odaragaszthatnám. Csak félek, hogy pontatlanul sikerülne odaragasztani, és nem egy helybe forogna szépen hanem billegne picit. Valakinek van valami ötlete?
Köszi! -
trueblue11
csendes tag
sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy a Razer DA 3.5-öt rádugtam egy másik gépre nem amin mindig használom,ott kiírta,hogy új hardvert észlelt,de nem telepítettem fel a driver-t mondom most nem foglalkozom vele(ott még rendesen világított,de nem mozdult a kurzor ott sem),utána akarnám visszadugni az én gépemre és nem működik...nem világít,a gép sem érzékeli...lent az infra szenzor világít és annyi...Valakinek valami ötlet?

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
mindkilla
üzenetére
Ilyesmikre. Esetleg valami budapesti boltból lehet-e venni sima teflon-szalagot vagy hasonlót, amit ki kell vagdosni, rá kell ragasztani az egérre majd használni kell? Utóbbi jobb lenne.
-
pr1mzejEE
addikt
Hali, teflontalpat hol és mennyiért lehet kapni? Üdv!
-
Sz4bolcs
senior tag
Hali, valaki tudna segíteni képekkel, hogy ragasztószalaggal mennyire kell eltakarni az egér 'lyukát', ha lodot akarok csökkenteni?
-
Sz4bolcs
senior tag
Hali, szerváltam egy takasta12-féle Deathaddert, és van egy problémám vele.
A wheel gombot lenyomva néha fizikailag beragad, és nem ugrik vissza.
Találkozott esetleg valaki ilyen problémával? Esetleg orvosolni sikerült-e valami barkács módszerrel? -
mindkilla
tag
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Legalább 2 hete már használhatatlan a Synapse. Elindítom és 2mp múlva bezárja magát, futó folyamatok közt sincsen. Próbáltam már párszor újrarakni de nem segített semmit. Ezáltal a DeathAdder és a Blackwidow számos funkciója nem működik. (Még az a szerencsém hogy a Tiamat-nek nincs köze a programhoz.) OP rendszer: Win 8.1 (64bit).
Valaki tudna segítséget nyújtani ez ügyben?
-
siege5
aktív tag
Kicsit lekéstem saját magam elnézést.
Annyit akartam még hozzáfűzni, (hogy azért előfordul felfelé görgetésnél is, de itt kevéssé zavaró és ritkán adódik hogy észreveszem), illetve amit még nem kérdeztem meg, hogy lehet-e állítani valahol a görgők érzékenységét, hátha az megoldaná.
Sajnos a telepített driverben nem találtam ilyesmit. -
siege5
aktív tag
Üdv!
Vettem pár hónapja én is egy ilyen csodát, már tapintásra is más érzés mint egy mezei egér tehát meg vagyok vele elégedve.
Viszont mivel ennyire érzékeny én meg tapasztalatlan vagyok még a piszkálásához ezért előbb kérdezek.
Újabban előjött egy olyan probléma, miszerint a görgő lefelé görgetésnél mindig visszaugrik egyet.
Vagyis hogy példával éljek játékban snipe módoknál igen idegesítő mikor közelítek és mikor éppen beállna a megfelelő távolságra visszaugrik egy kicsit nagyobb távra, vagy chat ablakban legörgetek a szöveg végére és visszaugrik pár sort.
Olyan mintha kicsit el lenne kopva a fog amibe kapaszkodik a görgő (mondjuk ez saját vélemény).
Lehet valahogy orvosolni ezt a problémát?
Válaszokat előre is köszönöm. -
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy másnál is van-e olyan probléma, hogy a Razer Synapse bejelentkezik, de nem szinkronizál?
Nem tölti a profilt. Így alapbeállítással megy. Ideiglenesen megoldottam a Vezérlőpulton keresztül, hogy ne legyen olyan gyors. Már töröltem és újratelepítettem. Aztán újra töröltem és a regedit-et is takarítottam, de semmi változás.
üdv.
-
Beladon
aktív tag
Sziasztok!
Erre valakinek valami okos ötlete?
-
Aino
tag
Üdv!
Nincs vkinek egy rossz egere aminek jó a görgője, mert az enyém tegnap megadta magát. Nem lenne poénos emiatt egy újat venni.
Válaszokat előre is köszönöm! -
Steelseries QCK+-on elsőre nem is működött, csak vibrált a kék fény. Kimostam a padot, és megjavult. De biztosabbnak érzem a sima bútorlapon. Nem értem.
-
Sziasztok!
Beszereztem egy ilyen egeret. MX 518 után egyszerűen nem tudok vele rendesen játszani. Ennyire más? Ennyire szokni kell? Vagy rossz lenne? Annyira le kellett vennem az érzékenységét. Nincs valami általános beállítás valakinek MW3-t játszom néha nap. -
Drenadar
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
szerintem is valami mikrokapcsolós gond

Nekem is már több mint 5 éves, és van mikor dupla kattintást vesz be, van mikor meg semmit...
pedig nagyon szeretem ezt az egeret, de arra sem jöttem rá hogyan lehet szétszedni, és nem tudom itthon meg lehet e oldani a mikrokapcsoló cserét... -
PumpkinSeed
addikt
válasz
WolfheartGR
üzenetére
(#2053) .LnB

-
WolfheartGR
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Ezt olvasd el. És nem lesz RAJzerbetegség rögtön.

Abban a topikban kellett volna kérdezned, de a legtöbb ember ezzel a problémával jön oda. Szóval igazából csak visszaolvasni. -
.LnB
titán
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Razer betegség, nekem 2 Deathadderemnél is előjött, ha rákeresel ebben a topic-ban a dupla szóra akkor meglátod, nem vagy egyedül

-
PumpkinSeed
addikt
Olyan problémám van, hogy 3 különböző gépen is használtam a DA-mat és mindenhol fellelhető volt az a probléma, hogy több kattintás is dupla volt, pedig, csak egyet kattintottam. Miért lehet ez? 5 éves az egerem.
-
aAron_
őstag
-
.LnB
titán
Van egy Razer Deathadder egerem V2 (vagyis a 3500dpi-s) És megint előjött (már a második ilyen egerem) a dupla kattintós Razer betegség. Elegem van belőle, az egér teljesen sérülés, kopás mentes. Szeretnék tőle megválni, szerintetek mennyit kérhetek érte?
-
aAron_
őstag
válasz
anytime
üzenetére
nekem meg a black edition

máris lenne egy kérdésem, különböző játékokban hogy érdemes beállítani az ingame mouse speed-et?
winben alap 6-os, gyorsítás kilőve full 0-ásra, DPI 900-on, monitor FHD természetesen
eddig egyébként nagyon béna vagyok az összes játékban, nem is értem, remélem hosszú távon jobb leszek mint voltam
lehet az a baj régen csuklóból játszottam, most meg az valahogy nem működik valami jól, meg lehet nem is kéne erőltetni tovább -
anytime
őstag
Sziasztok!
Most tervezek rendelni egyet a 2013-as kiadásból, így biztosan jövök még kérdezni
- előre is köszönöm a segítséget.Egyúttal szeretnék billentyűzetet is rendelni mellé, ebben szeretnék segítséget kérni, bár ide egy kicsit OFF, de úgy gondolom, aki ilyen egérrel tolja, az ért a billentyűzetekhez is - én nem, ezért kérdezek

Amire szeretném a billentyűzetet:
- napi 8-10 órás gépelés, azaz halk legyen (gondolom, a mecha billentyűk kiestek),
- hetente 3-4 alkalommal játszom 1-2 órát (FPS - MoH széria + BF4 majd; RTW széria),
- legyen háttérvilágítása, ami ki- és bekapcsolható,
- jó lenne egy kis multimédiás támogatás,
- a gépelés miatt HUN kiosztású kellene.Tudom, sokat szeretnék egyszerre, de hátha ...
Még azt kérdezném, hogy van olyan hely, ahol ezek a darabok kint vannak (pl. MM) és meg lehet őket tapicskolni?
Előre is nagyon köszönöm!
Üdv:
A -
GU-81M
tag
Sziasztok!
Leváltottam a régi és haldokló A4tech 710bh egeremet (a görgő már nem működött rendesen, a hátulja szétnyílt) egy DeathAdder 2013-ra, alá pedig egy steelseries QcK egérpadot rakta. Eddig nagyon jól muzsikál, az A4technél jóval minőségibb érzetet kelt a felhasználóban.
Aki még nem döntött vagy vacillál, annak tudom ajánlani.A makrózhatósága milyen amúgy? Lehet olyanokat is csinálni vele, mint az újabb A4techekkel? (gondolom mindenki számára ismertek a bf3 norecoil, stb makrók...)
-
Johnny001
senior tag
válasz
Szöcsbi
üzenetére
Hi!
Szerintem tök egyforma mindkettő, én a mintásat venném

Nem fogsz rosszul járni. (Én még 3000 körül vettem, szóval elég régóta megvan és semmi gond vele.)
Azt még gondold végig a méretek alapján, hogy jó lesz-e, mekkora úton szoktad mozgatni az egeret, mivel játszol.
By.: Johnny
-
Szöcsbi
tag
válasz
Johnny001
üzenetére
rendben.Nagyon Szépen Köszönöm!
és akkor melyik érné meg jobban?
1:http://www.pcx.hu/termek/razer-goliathus-standard-speed-pad-fragged-egerpad-94324
2:http://www.pcx.hu/termek/razer-fragged-goliathus-standard-control-egerpad-95522(nekem őszintén szólva a 2. jobban tetszik,de megéri az ár különbséget?)
-
Szöcsbi
tag
én a közel jövőben szeretnék szert tenni egy ilyen egérre (2013-s kiadásra).úgy tudom hogy ez játékra tökéletes.(főleg fps játékokra gondolok)és arról szeretnék érdeklődni hogy milyen egérpadod ajánlotok hozzá?
-
varydave
tag
Sziasztok!
Mac OS X 10.8.4-en szeretnem hasznalni a Deathadder 2013-at, viszont a synapse abszolut nem ismeri fel, illetve az eddig vilagito kis lampa is kialudt. Volt valakinek esetleg ehhez hasonlo problemaja? Fel napja szenvedek vele, de nem sikerult megoldast talalnom a problemara.
Elore is koszi a segitseget!
-
emiki6
veterán
Üdv!
Mivel beszereztem én is egy ilyen egeret és szeretném szoftveresen állítgatni az egeret, de a szoftverek, amik járnak hozzá nem a legjobbak.
- "szinapsz": gép indításakor lassan indul és szinkronizál is meg minden és más felhasználóknál csak a probléma van vele. Nekem abszolút nem fontos, hogy felhőben tárolja a beállításaim, sőt. Nem tetsett, felraktam a régebbi szoftvert.
- Régebbi szoftver: Könnyen kezelhető, nem szinkronizál és jó... lenne, ha az egérnek a ledje öt másodpercenként nem villanna vagy aludna ki (nem arra a ledre gondolok, amelyik periódusosan elhalványul és kivilágosodik) egy pillanatra és akkor nem akadna egyet az egér. Ez sem a legjobb szoftver
Kíhúztam, visszadugtam az egeret, most a ledeket visszakapcsolta a windows de szerintem a cpi maradt. Újrainditás után is marad az imént említett windows általi kezelés, de nem tudok semmit állítani, viszont nem akad az egér 5 másodpercenként

Szóval van valami más rendesen működő szoftver ehhez az egérhez?
(csak cpi, freki állítás lenne lényeges) -
Madn!ght
addikt
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Nekem tegnap semmi előjel nélkül 6 év után megállt a DA-m.

A görgő alatti LED világít, de a logo nem pulzál, illetve nem is reagál semmire.A driver buzerálásával még este sikerült feltámasztani, de ma reggel már az sem segített.

Asszem egy Black Edition lesz az utódja, remélem annyit kihúz, mint az elődje.
-
Joe1985
tag
Helló!
Vettem egy razer deathadder 2013 egeret. Két dolog fura, kérlek segítsetek normális-e vagy hibásat kaptam.
1. A görgő gyorsan felfelé görgetve jóval hangosabb mint gyorsan lefelé.
2. Mouse movement recorderben minél magasabb dpi-n tesztelem annál gyakrabban eltér a képernyőn mért kurzor elmozdulás az egérétől, a max 6400-as beállításon folyamatosan villannak be zöld értékek. (egér gyorsítás természetesen kikapcsolva) Tehát némelyik pillanatban úgy viselkedik, mintha a windows csúszkán lassítva lenne az egér, de nincs 6-oson van.Köszi a segítséget!
-
PumpkinSeed
addikt
Van egy 5 éves Razer DeathAdder egerem. Az elmúlt 1 hétben nagyon remeg már a kurzor, pedig nem én lettem beteg, hogy remegjen a kezem. Ez annak a jele lehet, hogy kezdi megadni magát?
-
ChromeX
addikt
Üdv tudja valaki, hogy a razer deathstalker billnél milyen kiosztással lehet nálunk kapni? vagy ha van ilyen valakinek dobjon egy PÜ-t léégyszi
-
ottita
csendes tag
Sziasztok!
Jövö honapban szeretném lecserélni az A4tech x7 gamer egeremet egy Razer-re csak nem tudom eldönteni hogy melyik tipust vegyem meg az Imperator vagy Deathadder 2013 és érdekelni a ti véleményetek hogy méket ajánljátok.Elöre köszönöm válaszotokat -
penene
őstag
Rajzoltam köröket. A nagyobb windows sens tényleg gáz, a kisebb nagyon nem igazolt.
A szerző egyébként CS-vel példálózik és ott az in-game sens állíásra biztat, windows pedig középen.Nálam végül most úgy látszik, hogy középső csúszkán 1800 DPI az ideális asztali használatra, ill. starcraftra is. FPS más tészta.
Majd még kitapasztalom, valószínűleg szignifikáns változást nem fogok tapasztalni kicsit nagyobb DPIvel, de ingame sens csökkentéssel sem.
-
penene
őstag
válasz
kemotox
üzenetére
1.5 - A DPI és az in-game érzékenység viszonya.
Ebben a pontban pont azt írja, hogy mindig a legmagasabb DPI-n használjuk az egeret és inkább vegyük le a játékban a senst. Pont ezt csináltam amúgy.

"Nem számít, milyen érzékenységen játszol, a legmagasabb DPI beállításon kell használnod az egered. Ez nyújtja a legfinomabb pontosságot, és érezhetően simábbá teszi az egér mozgását."
Hmm..

Amiről te írtál és ő is, az a kisebb DPI-seknek a nagyobb windows sens problémájáról írt. A fordított, hogy túl nagy a DPI és emiatt lassítani kell, arról nem írt egy szót se, sőt, bátorított az ingame sens csökkentésre!
Most felraktam 6400 DPIre, és a 3. csúszkán van a windowsban az egér. Látszólag tök ugyanaz.
majd rajzolok köröket. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penene
őstag
válasz
kemotox
üzenetére
Kösz a linket, érdekes dolgokat ír, megfogadom.
Nálam most ugye a DPI magas, a windows kicsi, nyilván az is torzít, csak a másik irányba...Igazából annyira nem is vettem észre a különbséget játék közben.

Beállítottam úgy, hogy középen a windows csúszka, és akkor 1920*1080-on a 2000 DPI az, ahol számomra jól mozog az egér (3200 DPIn lentebb volt a csúszka, nem középen).
Majd próbálok így is játszani, aztán meglátom. Valszeg észre se veszem a különbséget, egyébként Starcraftot játszottam.
-
kemotox
addikt
Van különbség. Valami olyasmiről van szó, hogy ha egeren váltogatod mondjuk 1000 DPI-t meg 2000 DPI-t, akkor érezheted, hogy dupla olyan "gyors" illetve fele olyan "lassú" lesz az egér. Ha viszont hagyod az ezret, és windowsba felnyomod a csúszkát úgy, hogy dupla olyan gyors legyen, akkor nem fog 2000-ret számolni inchenként, hanem ugrálni fog, kihagy "lépéseket".
Nemtom ez így mennyire érthető, inkább megkeresem azt a leírást, amiből ezt én is "kitanultam"
Amúgy a lényeg az az, hogy ha neked bejön az a beállítás, kényelmes, és megy vele a játék, akkor hajrá, jó lesz az

-
penene
őstag
Beállítottam 6400-ra, a Windowsban meg levettem a senst. Tökéletes.

Persze ugyanolyan, mintha felezném a DPIt és nagyobb senst használok.Vagy mégis van különbség a 2 fajta beállítás között? Gondolom eleve nem kéne maxon járatni az egér DPI-t (szegény egér
)... Vagy nincsenek ilyen megfontolások a kisebb DPI mögött? Magasabb DPI-n esetleg hibáz, mert túl sok adattal dolgozik?Majd kipróbálok több féle beállítást.
-
penene
őstag
válasz
üzenetére
Köszi, már itt van.

Amit nem értek a DPI és érzékenységgel kapcsolatban. Azt mondjátok a DPI miatt lesz nagyobb a sens. De a senst meg lehet állítani játékokban is. Akkor még sem teljesen értem a DPI és érzékenység kapcsolatát. ill. érzem, csak nem értem, hogy miért a DPI-vel állítjátok a senst, miért nem pl. játékban?
Természetesen majd ki fogom próbálni, mi micsoda, aztán úgyis rájövök.

Igazából nem is a DPI miatt vettem, hanem eleve akartam Razer alakút. Egyelőre tetszik, bár jobb lenne egy kicsit kisebb. De már ez is laposabb kicsit, mint az MX500 volt, így jobban kézreáll, meg szépen csúszik, könnyű, stb. Egyelőre még töltöm a szoftvert.
-
törölt tag
Ahogy kemotox írja, nincs sok értelme a hatalmas DPI-knek. De úgy is kifogod tapasztalni, sokban függ a képernyőfelbontásodtól, az alap egérérzékenységektől (windows és a játék) meg hogy neked mi kényelmesebb. Példának egy FPS játékban nagy DPI-vel hamarabb odarántod az egeret az ellenségre, viszont körülményesebb pontosan fejre húzni a célkeresztet.

Én pl 1366x768-as felbontáson (laptop), alap windows egérérzékenység mellett CS:S-t 1600-1800 DPI-n játszok, stratégiákat valamint böngészéshez 1000-1200 DPI-t használok. És akkor 3500 DPI-s a halálosztóm, de igazából nincs szükségem arra hogy egy csuklómozdulattal 26x körbeforduljak.

-
kemotox
addikt
Minél nagyobb a DPI, annál kisebb mozdulatokkal kell operálnod. Ami tök jó mondjuk netezni meg ilyesmikhez, mert kényelmes, hogy alig kell mozdulnod, de pont ez miatt nem fogsz tudni rendesen célozni a játékokban. Ha játszani szeretnél, pláne FPS-t, akkor érdemesebb inkább kis DPI beállítást használni (1000, vagy az alatt mondjuk), és megszokni, hogy nagy mozdulatokkal kell zúznod, egész karból, nem csak csuklóból. (Ezért szokták mondani amúgy, hogy baromi nagy parasztvakítás ez a hatezercsilliárd DPI dolog, hiába tud az egér mondjuk 5400-at, annyival úgy se fogsz FPS-ezni..
)De ez csak SZVSZ, én így vettem észre.
-
penene
őstag
Holnap lesz a kezemben a G4, a lentiek alapján jóra számíthatok.
Ha játszik az ember, FPS, vagy stratégiai, akkor mely felbontás lehet az ideális, vagy közel ideális?
Gondolom minél nagyobb a felbontás, annál pontosabb a dolog, bár nyilván egy bizonyos pont után már mindegy. A túl nagy felbontás járhat negatívumokkal?Visszaolvastam (lehet nem eleget), de egyértelmű választ nem találtam ezekre a kérdésekre, csak azt, hogy váltogatjátok, gondolom nem ok nélkül.
Válaszotok előre is köszönöm!
Egy "ős régi" Logi MX-500at váltok, azt hiszem már ráfér, bár simán elkarcol, de gondoltam újítok, főleg, hogy nemrég fogtam kezemben hasonló egeret és sokkal jobban a kezemre áll.

-
Johnny001
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Hi!
Nálam az egér mellé odateszi a Razer 3.5G-t is, de csak egyszer. Ha letörölöd nem lesz ott és semmi gondot nem okoz, a többit nem tudom. Talán külön billentyűzet és HID az eszközöknél úgy van, vagy valamilyen usb-s eszközt talált billentyűzetnek (gamepad?).
-
Johnny001
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Hi!
Most nézem, hogy én fel se telepítettem, aztán úgy használom. Mit raktál fel hozzá, Synapse 2.0? Valószínűleg a billentyűzetet is odateszi, de ha vársz egy kicsit mindjárt felrakom.
-
ImpersonatoR
addikt
Másnál is kétszer jelenik meg az eszközkezelőben az egér?
Bootoláskor is azt írja, hogy két egér van csatlakoztatva. -
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Most jöttem meg a DeathAdder 2013-al és felraktam a Synapse 2.0-át és egyből írja, hogy van elérhető firmware frissítés az egérhez, szerintetek megéri frissíteni?
-
Stanchore
senior tag
Köszi, azt hittem valami trükkös gomb kombóval lehet, de akkor majd megkeresem a legjobbat. Fontos lenne, hogy stabilan tudjam fogni, mert nagyon alacsony (400) dpi-vel multizok a pontosság miatt, egy 180 fokos fordulás kb 40 centi húzás a padon
ez miatt elég sokat kell emelgetnem. Most adta meg magát a SS Sensei-em, úgyhogy muszáj leszek gyors venni valamit, szerintem ez lesz a befutó 
-
Def26
félisten
válasz
Stanchore
üzenetére
Szia
Be tudod állítani akármelyik gombra. Nekem pl. oldalt az első gomb 6400dpi az hátsó gomb 3600dpi. Ezeket az értékeket 1-6400dpi -ig bármire be tudod állítani. Egyébként nagyon fasza az egér, anyaghasználat és a forma is 5 -ös, iszonyatosan kézreál. Idáig ez volt az első egerem amit nem kellett megszokni, mert egyből kezembe simult.
Mivel optikai, iszonyú érzékeny. Nekem előtte egy a4tech x7 volt, 3600dpi -vel, lézer, anti-vibrate stb. Hát elbújhat a picsába ez mögött. -
Stanchore
senior tag
Üdv. Gondolkodom egy 2013 megvételén, a dpi-t menet közben hogy lehet állítani? Mert gombot nem látok hozzá, de valahol azt írták hogy van rá lehetőség...
-
Def26
félisten
válasz
xxSanchez
üzenetére
Ugye optikai kellet ez alap. Azon belül egy komoly márkát és minimum 5700 dpi -t akartam. Pár véleményt elolvastam, amiben panaszkodtak a Taipan -nál input lagra, amit állítólag egy firmware orvosolt. Állítólag megszűnt a hiba.
A deathadder formavilága egy közelebb áll hozzám.Amúgy meg most így belegondolva kicsit ódzkodok az optikai és lézer egyidejűleg történő használatától. Ugye a Taipan mindkét szenzort használja. Én úgy voltam vele, hogy maradok egy 3. szériát megélt tökéletes egérnél.

-
Def26
félisten
Sziasztok!
Napokban veszek egy deathadder 2013 4g egeret. Olvastam, hogy nincs rajta külön dpi állító gomb amivel játék közben tudom növelni agy csökkenteni a dpi érzékenységet. Kérdésem, hogy akkor ezek szerint nincs arra lehetőség, hogy játék közben állítgassam?
-
Vanir
veterán
Üdv!
Egyik haveromnak olyan hibája van a DAv2-vel, hogy a gombra rárakott parancsokat random előhozza az egér játék közben. Mouse4-re, Mouse5-re vannak beállítva a parancsok, és néha úgy szétbarmolja valami, hogy nem tud lőni játékban, folyamat gránátokat dobál mikor menne előre, stb.
Driverek újrarakva, Windows újrarakva, játék újrarakva, szóval mindent megpróbált már, úgyhogy most ezek után szeretnélek titeket megkérni hogy eszeljetek ki erre valami megoldást! Köszi.
-
kemotox
addikt
Nincs valakinek egy kikukázott Deathaddere? Megvenném néhány ezer copejkáért donornak, aztán mehetne a felújítás / modding ezerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehet az a baj régen csuklóból játszottam, most meg az valahogy nem működik valami jól, meg lehet nem is kéne erőltetni tovább

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)