Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ha ilyen komoly egeret vettél akkor már komolyanvehetnéd a szoftveres részt is
Pl a windows sensit mindenképp érdemes a 6.pöckön hagyni így lesz csak normális a mozgás, emellett a Razer drivert is felettéb érdemes felrakni mert ugye külön usb vezérlője van. Meg van még 1-2 beállítás amit érdemes betartani(mint pl win accelfix) de ezeket már többször leírtam a Razer topicokban(nemolyan rég is összefoglaltam vmeik topicban). Hangsúlyozom nem muszály, de ha már ilyen egeret vettél akkor érdemes adni az ilyenekre, pl a friss razer driver az minimum
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pl a windows sensit mindenképp érdemes a 6.pöckön hagyni így lesz csak normális a mozgás, emellett a Razer drivert is felettéb érdemes felrakni mert ugye külön usb vezérlője van. Meg van még 1-2 beállítás amit érdemes betartani(mint pl win accelfix) de ezeket már többször leírtam a Razer topicokban(nemolyan rég is összefoglaltam vmeik topicban). Hangsúlyozom nem muszály, de ha már ilyen egeret vettél akkor érdemes adni az ilyenekre, pl a friss razer driver az minimum