- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Egy-két #30828 üzenetére
erős proci jobban tudja erővel bírni a hibás csomogok újra kérését.
Egyszer, még kollégiumban volt hasonló esetem, ahol az én gépemen használhatatlanul szakadozott a net, míg másik gépen meg ment. Valójában csak azért, mert a kollégának erősebb procija volt... de mindketten a koax hálózat azon a részén voltunk, amit a szomszédban egy rosszul beállított eszköz már lezárt előttünk -
azbest
félisten
válasz
Egy-két #30820 üzenetére
Mi lenne, ha az sd kártyával a rendszert kipróbálnád a másik pi zeroban?
Vagy erre gondoltál, hogy kipróbálta a másikban is?A dac-hoz gondolom a config.txt-ben be kellett kapcsolni a támogatást. Szóval ott kéne szétnézni, hogy az a modul okozza-e az akadást. Esetleg rosszul van felparaméterezve.
A hd audio, ha a zero próbálja lejátszani proci erőből, az megakasztja az biztos. Esetleg a dac-odhoz a pi konvertálná több csatornás pcm-re a hangot? Mert gondolom a dac-odnak kéne ezt megoldania.
-
llacee
őstag
válasz
Egy-két #30509 üzenetére
Köszi, ki is próbálom, bár már az appok készek raspi-ra.
[link] találtam eladót, de itt mind azt látom, hogy wifi peer-to-peer
Akkor a belső hálózaton csüngő többi wifi eszközzel nem is tudom vezérleni, csak aki rácsatlakozott?Kültéri megoldásként most mondta a kollégám, hogy nála két éve meg egy Zero egy terasz szerűségen Kerek hungarocell parfétorta dobozban + macska alom belül.
-
doberman
senior tag
válasz
Egy-két #30243 üzenetére
nem mértem... de a zeron-n futó libreelec-kodi viszi a média tartalmakat - pl a házi stream-szerverről a hd adások... - igazából nagyobb vas kellene mögé, hogy ki lehessen hajtani, nem ilyen harmat gyenge zero.. papír szerint 100-as. linux ismeri, kodi megy a többi nem számít...
-
fpeter84
senior tag
válasz
Egy-két #30243 üzenetére
Ha tényleg az a csipp van benne akkor az valóban USB 2.0 és tudnia kéne nagyságrendileg egy 60-80-90mbit-et hoznia - ami kérdéses lehet az a hosszútávú terheléses, melegedéses stabilitás - van hasonló adapterem ami elvérzik ezen a téren. Kis adatforgalomra tökéletes hosszútávon, de 10 perc max tempós letöltést már nem bír ki... Mondjuk egy ház letördelés+kis hűtőborda lehet ezt is megoldaná...
-
BB9360
aktív tag
válasz
Egy-két #30043 üzenetére
és @többiek, akik még foglalkoztak a kérdésemmel
köszönöm!
Megnéztem, egy JBL Clip 2 BT hangszóróval, azon is volt késés, de zene hallgatásakor nem tapasztaltam röccenést.
Nem találtam meg, hogy hogyan lehet szoftveresen butítani, de szerintem nem is érdekes, mert elengedem ezt a BT-s filmnézést, zenehallgatást a Pi-ről, hacsak nem a fentebb vázolt FM transzmitter-es olcsójánost próbálom ki...
Köszönöm! -
BB9360
aktív tag
válasz
Egy-két #30050 üzenetére
Játszhatna, de annyira nem. Elsőre azt hittem, hogy bluetoothos vezeték nélküli megoldással megoldom, és akkor jó lesz, mert a felhasználhatóság köre széles, senkit nem zavar. Ha 5+-os kábel kell, akkor az tényleg csak az este, egyedül történő tv-zéshez jó, amikor már mindenki alszik, de legalábbis senki nem járkál, mert különben ott van a vezeték. De köszönöm, az ötlet egyáltalán nem rossz, sőt!
-
BB9360
aktív tag
válasz
Egy-két #30043 üzenetére
Persze, lehet.
Leginkább két dolog zavar:
1. azt hittem, hogy ami bluetooth, az bluetooth és kész. Ha vmi hangot ad és bluetoothos és egy másik valami, ami hangot vesz/ad és bluetoothos, az működik együtt!
2. ilyen, azaz vezeték nélküli megoldás régen is volt, minőségre jobb, de annyiban valóban macerásabb, hogy az csak azzal megy, mihez csatlakoztatva van. Annyi minden egyszerűsödött, köszönhetően a bluetoothnak, hogy megkönnyítette az életet, ugyan minőségromlással járt, de nekem ez most pont másodlagos, hiszen este csak az érdekel, hogy ne zavarjak mást a filmek hangjával. Az olyan filmet, ahol a hangnak nagyobb jelentősége van, úgysem fejhallgatóval nézem...Vagy megtartom és csak zenét hallgatok, a kisebb ugrásokat meg túlélem...
-
BB9360
aktív tag
válasz
Egy-két #30036 üzenetére
Hm, ezt találtam:
"Default Latency Show Help
: 165 ms
aptX Latency Show Help
: N/A
aptX(LL) Latency Show Help
: N/A
These headphones do not support any additional codecs. This means their base SBC latency is 165ms which is fine for streaming music but maybe become an issue when watching videos or gaming. The slight sync issues are even more prominent on high frame rate content."Akkor lehet, hogy ez a baj?Tehát nem hibás a fejhallgatóm, hanem arra nem jó, amire én akarom. Jól gondolom?
Viszont ha arra kell nekem, amire, akkor hogyan érdemes keressek?
-
vadkörte
addikt
válasz
Egy-két #29281 üzenetére
Jelenleg a legkedvezőbb árú RPi3 HA-n 12.000 (volt, mert jegelt a státusza) 7.000 Ft körül Pi B+-t árulnak.
Hivatalos boltban a Pi3 még drágább, Kínából meg azért had ne.
Sok sikert egy táp/memóriakártya és HDD nélküli gép NAS-kénti használatához!Egyéb valami, bármi, amibe bele szeretnél még kötni???
Ne fogd vissza magad!Egyébként meg a srác felőlem azt csinál amit akar. Nyugodtan verje el a pénzét úgy, ahogy Neki jól esik. Csak aztán ne panaszkodjon, hogy vékonyra sikerült a mutatvány!
Amúgy nem szúrtam el a mount-olással semmit. Web-GUI-n keresztül elég nehéz lenne. Ugyanúgy van beállítva most is és vígan menetelnek rajt a megabyte-ok cirka 3x sebesseggel, mint előtte.
-
vadkörte
addikt
válasz
Egy-két #29275 üzenetére
10/100-as hálózat RPi2 + OMV v3 + 1TB Seagate 2,5" HDD USB2.0 házban, Samba megosztással. Az egyetlen eltérés az a jelenlegi felálláshoz képest, hogy akkor a vinyó még NTFS-re volt formázva. Egyszerűbb volt csatlakoztatni a PC-hez a másolásokhoz. A másolási sebesség ~3MB/s-nél nem volt gyorsabb
Ugyanazon a hálózaton egy DELL OptiPlex 160 van beállítva NAS-nak, SSD+HDD kombóval, a HDD-ről (ugyanaz a Seagate 2,5"-os) 10-13 MB/s-t produkál.
7.200 Ft-ból ha fejre állsz és ketyegsz, akkor sem fogsz kihozni Pi-vel NAS-t.
Egy 2,5"-es 1TB-os lemez HA-n is legalább 8-10.000 Ft. Hozzá egy USB-s ház 1.500-3.000 Ft. Ide már kevés a mobiltöltő, tehát vagy normális tápot teszel a Pi elé, vagy akítv HUB-ot használsz. Ha nincs azt is meg kell venned, ismét néhány ezez Ft kiadás. A hideg kiráz attól, hogy kábelek végein lógnak érzékeny eszközök, így kell valami házféle is. Egy megfelelő méretű műszerdoboz elegendő lehet, el is fér benne minden, de ez sincs ingyen (hacsak nem fekszik el épp egy otthon a sufniban) de akkor meg barkácsolnod kell.
Egy nagyobb négyszög profilos bekötődobozzal spórolhatsz nem kevés pénzt, de ismét csak barkácsolhatsz.Mellesleg nem sírok gigás NAS-ért és nem is volt 30-40E a "NAS"-om. Az alapgép Jófogásról postával együtt ~5.000 Ft volt (gép házban, 50W-os passzív táppal, HDD/RAM nélkül) SSD-t a HA-ról vettem, ~6.000 Ft-ért (60GB A-DATA) 1TB-os HDD-t szintén HA-ról, 10.000 Ft-ért. RAM-ot (2x2GB DDR2/800) meg VESA tartót havertól "kukáztam" két zacskó dohányért (szó szerint).
Tudtam, hogy "építek" valamit, a Pi-s NAS eleve ideiglenes volt és leginkább tapasztalatszerzésre használtam. -
chris-v
senior tag
válasz
Egy-két #29025 üzenetére
A gearbesten a kína verzó most email-es promoba $36.99
Ha valóban nincs különbség lehet be is rendelem. -
miroon
aktív tag
válasz
Egy-két #28805 üzenetére
Sajnos nem, ezt már tegnap este végig játszottam, hdmi kábelt is cseréltem, másik tv-n is próbáltam.
Hiába van bekapcsolva a tv előbb, akkor sem ad jelet a pi
most meg már sshzni se tudok, mert formáztam a memória kártyát és újrakiírtam a rendszert rá. Amit ugye nem tudok telepíteni így
-
nonsen5e
veterán
válasz
Egy-két #28794 üzenetére
Későn, de semmi probléma. Gépen különben is ott voltak a szóban forgó adatok elszórva pár helyen.
Legalább legközelebbre már ezt is tudom.Zoja™: Meglátjuk mi volt ez, egyelőre egy fél nap után még ugyanolyan stabil a rendszer, mint eddig volt hónapokig. Sajnos neten keresgélve sem találtam releváns információt a hibáról.
Nekem default GUI-s Raspbian van rajta. -
nonsen5e
veterán
válasz
Egy-két #28792 üzenetére
Jópárszor huzogattam mindent ki be. Az az érdekes, hogy az USB-vel együtt a vezetéknélküli csatlakozási lehetőségeket is eldobta, különben megoldottam volna mindent SSH-val.
Sajnos ez az egy új SD kártyám van, előző pont a pi alatt döglött még meg, miután 10 évet lehúzott különböző telefonokban.
Na azóta lubuntu pendrive alól ki tudtam szerencsére nyerni pár fontosabb adatot róla, most újrahúzom, aztán meglátjuk.. -
fuwiradis
aktív tag
válasz
Egy-két #28474 üzenetére
jonak tunik
ezen a zero w starter kiten gondolkodok, ahhoz van egy 16os sd kartya is. bar most elsosorban egy camera project amit szeretnek osszeutni, ahhoz lehet erdemes lenne egyenkent osszelegozni a boardot, kamerat meg sd kartyat.. (16g lehet keves is lenne egy ilyen projekthez)
egyebkent tapot itt sem latok a zero w-hez, ahhoz nem keszult?
ha mas nem lehet egy mobilos usb-s halozati toltovel majd kiprobalom
-
Egy-két
tag
válasz
Egy-két #28469 üzenetére
VC-1-es volt titokban belülről az mkv file kódolása ... Hát hogy lehetek ilyen vaksi
örülök ennek, mert nem a hardver a kevés (jelen igényeimhez) hanem én töltött.. aakrom mondani vásároltam meg a filmet rossz formátumban trueHD hanggal ráadásul
Köszi a segitséget azbest kollegának is, hiszen az ő meglátása bizonyult igaznak
-
Csicsóka
őstag
válasz
Egy-két #28465 üzenetére
SMB még erőforrást használ mint az NFS. Linux - Linux közt a legjobb megoldás az NFS. Nem érdemes szegény zero-t fölöslegesen terhelni. Ha system.d nem csatolja az NFS-t, beírhatod a /storage/.config/autostart.sh-ba is.
nano /storage/.config/autostart.sh
#!/bin/sh
(
sleep 10;
mount 10.1.1.1:/media/Nas /storage/Nas
) & -
azbest
félisten
válasz
Egy-két #28457 üzenetére
Az eg magos armv6 procival nem lehet annyira legénykedni, a hálózati forgalom is terheli a procit.
Ha a kodit sima linuxra telepítetted, akkor lehet nem kap elegendő video ramot, mert a config txt -ben nincs elgendő beállítva. 512MB ramos eszköznél 256-at is adható, hogy legyen elegendő a dekódoláshoz a gpu-nak. 112 alatt esélyes, hogy szaggatni fog (talán annyi van a 256 megásakhoz megadva libreelecben)
Ja látom közben, hogy librelec, azon elvileg alapból be van lőve a szükséges ram mennyiség. A gyenge procival elvileg be lehet kapcsolva pár optimalizáció, hogy ne akarja túl gyakran frissíteni a gui-t a kodi (10 fps-re limitált). Nem tudom optimalizálják-e még pi1-esekre. Aztán ha van alul futó szöveg (rss feed), azt kikapcsolva is fel lehet szabadítani némi proci erőt.
Másolás közben nézd a kodi azon oldalát ahol a prociterhelést írja.
Ha a film mpeg2 vagy vc1 codec-es, akkor nem fog boldogulni vele dekóder licensz nélkül.
-
bala6120
senior tag
-
stickermajom
addikt
-
bb.bocs
őstag
-
azbest
félisten
válasz
Egy-két #28204 üzenetére
ja hát persze, amire ráírják, hogy pi-hez van, arra tesznek felárat is. Ettől persze sok kommersz fajta is van, ami pont ugyanolyan jó (1 dolcsi körül már van kínából is). wassermann gondolom csak mellényúlt, hogy stereo audiokáblet mutatott, amin a csati tövénél lévő video hiányzik, azaz a földre zár
Azzal lehet még probléma, hogy van amelyik fajta jack töve hosszabb, bár az lehet camcorder-es fajta eleve, ami nem igazán jó.
-
vadkörte
addikt
válasz
Egy-két #28141 üzenetére
Amit lehet én is külföldről szerzek be. A leírtak sajnos személyes tapasztalataim. A mostani vitás dologban ott hibáztam, hogy külföldi tartózkodás miatt 1 nappal csúsztam ki az E-bay 30 napos védelméből. Az eladó néhány levélváltás után már nem reagál, refound-olni nem akar. Most már PP-lal levelezek ezügyben.
Ilyen kis "apróságok" azért nem veszik el a kedvem a külföldi vásárlásoktól. -
Archttila
veterán
válasz
Egy-két #28141 üzenetére
Én amikor csak tehetem külföldről rendelek.
Legutóbb miután megérkezett egy BT fejes kiderült, hogy hibás. Felvettem az Amazonos eladóval a kapcsolatot, aki még másnap útnak indítottak egy brand new példányt, a régit pedig megtarthattam.Na ilyen mikor lesz itthon kérem szépen?
-
vadkörte
addikt
válasz
Egy-két #28134 üzenetére
RPi2, MálnaPC-s SD-re telepített Raspbian-nal, szoftvertárolóból telepített Kodi-val volt. Vele párhuzamosan egy 1GB-os Class 1-es kártyára tettem egy LibreElec-et, azon kívül, hogy lassan töltődött be, sok hátrányát nem éreztem.
Lehet, hogy beállításbeli probléma volt, nem állítom, hogy nem. Leírtam, hogy nálam mi vált be. Ennyi.(#28136) kovbandi82:
fHD tartalmakat is nézek RPi2-n NAS-ról, 100-as hálózaton streamelve. Meg sem kottyan neki.(#28139) Egy-két:
Egyébként, ha Pi és külföldi rendelés, akkor inkább Pimoroni. Ott tuti nem ba***k át, bár a Királyi Magyar Debilintézetet - gyk. posta - ott sem tudod kivédeni, csak, ha futár szállítja.
Augusztusban rendelt 3 csomagomból 3 eltűnt...Ennyit a postáról.
-
kovbandi82
őstag
válasz
Egy-két #28135 üzenetére
Külföldről nem akarok rendelni mostanában értékesebb dolgot, konkrétan elveszetek rendes követési számmal rendelkező csomagjaim. Használtan 8-9k között megveszem, wifi bt nem lényeg, mivel mindent vezetéken használok itthon. Főleg azért kell egyelőre, hogy ne kelljen pendriveról bootoltatni a laptopot, ha Linux kell az Openwrt-s Banana pimhez. Ha meg annyira megszeretem, vagy kevés lenne, akkor megy a gyerekeknek medialejatszonak, oda ugyis max hd filmek mennek.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Egy-két #28036 üzenetére
User error volt
Céges laptopon próbáltam Win 10-en, ott meg mindenféle usb korlátozások vannak.
Az Etcher elkezdte flashelni a kártyát majd miután fél óráig csak a "Starting"' volt látható kikapcsoltam. Ezután Win 10 alól nem fértem hozzá a kártyához, formázni sem tudtam. Ma betettem egy Win7-es gépbe, ott újra particionáltam és formáztam. Azóta Win 7 és Ubuntu alatt tökéletesen működik, de Win 10 alatt még mindig írásvédett a kártya. -
melan
senior tag
válasz
Egy-két #27985 üzenetére
Minden lehetőséget kipróbáltam. Ha továbbengedem a nyers hangot, 3 állítási lehetőségem van: AC3 kompatibilis vevő, Dts kompatibilis vevő és Ac3 kódolás. Ha kiveszem az Ac3 kódolást, akkor a DTS nem jön át, és a hangproji ki is írja a forrást, hogy 3+2. Ha bekapcsolom, akkor dolbíban átmegy. Még kipróbálom ezt a sor módosítát, hátha...
-
melan
senior tag
válasz
Egy-két #27981 üzenetére
jogos a kérdés a Dolby és a Dts "kihallására" vonatkozóan, főleg a hangprojektor esetén... namost nagyon hangyányi eltérés hallható a két leképezés lejátszása során, a Dts kicsit erőteljesebb, de nem akkora az eltérés, hogy a kardomba dőljek miatta
inkább csak azért problémázom rajta, mert szeretem, ha "rendjén" működnek a dolgok, ez kicsit nálam a
maximalizmus, túlzott precízségrigolyaA hangprojektor nem Hdmi-s, akkor sokkal könnyebb dolgom lenne - optikai bemenet van rajta 2. Jelenleg úgy néz ki a felépítés, hogy a Pi2-ből megy Hdmi-n a jel egy "elosztóba", ami leválasztja a Hdmi jelről a hangot és továbbítja optikán is. Ebből továbbmegy Hdmin a kép és a hang a Tv-re, illetve optikán a hangprojektorra. Ezt az elosztót szerettem volna kiiktatni (külön áramforrás, egyszer majdnem hazavágta a Pi2 Hdmi csatiját egy áramkimaradás/visszatérés során). Most úgy néz ki, hogy vagy a Digi+ marad bekötve, és "elviselem", hogy nem tudtam kihozni azt a rendszerből, amit lehetne
vagy visszateszem a kis elosztót, és marad a régi felállás - és lesz egy eladó Digi+ csatim
-
melan
senior tag
-
Egy-két
tag
válasz
Egy-két #27744 üzenetére
Úgy látom hogy a linkelt helyen nem egyértelműen írják le a fstab-os mountolási opciókat, így itt le van írva szebben és érthetőbben. Bár más eszközhöz készült de ez linuxnal ugyanúgy működik. Tégy újra egy próbát!
https://obihoernchen.net/1235/odroid-xu4-with-openmediavault/
-
ger1895
csendes tag
válasz
Egy-két #27708 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Igen secben kell megadni az korabbi projektekben feltűnt volna ha nem. Amugy nem jarsz messze az igazasagtol de csak majdnem. Ez nem ennyire hasznos inkabb a kihívás és a kiváncsiság volt szem előtt nem a gyakorlatiasság. Elvileg chilli paprikát fog ontozni a script. Gombnyomással növelhető a víz mennyisége ahogy fejlődik a kis habanero. Később automatizálni szeretném talajnedvesség mérővel és dht11 el a locsolást. Ez is inkább csak a kihívás miatt dehát ez van nem hagy nyugodni.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Egy-két #27699 üzenetére
A legutóbbi kiadott Pi -vel rendelkezem, Raspberry Pi 3 Model B -vel (asszem rev 1.2 van a nyákra írva).
Ennyire számítana az, hogy NTFS vagy ext4?
Alább bemásoltam az /etc/fstab fájlban levő tartalmat.
A 4 .sorban levő bejegyzéssel mountolom a kérdéses HDD -t.
1. proc /proc proc defaults 0 0
2. PARTUUID=8040d1a7-01 /boot vfat defaults 0 2
3. PARTUUID=8040d1a7-02 / ext4 defaults,noatime 0 1
4. /dev/sda1 /mnt/storage ntfs defaults 0 0
5. # a swapfile is not a swap partition, no line here
6. # use dphys-swapfile swap[on|off] for that -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Egy-két #27688 üzenetére
hűtőborda kifejezésen valami ilyesmit értesz:
Aluminum Heat Sink Blue Cooling Cooler for Raspberry Pi 2 3 Model B Rpi B+
Ezt rá kell ragasztani a processzorra? Ha igen ehhez kell külön valamilyen ragasztó?
Tokból találtam egy ilyet, ami beépített ventillátoros, ezt mennyire ajánljátok:Kit for Raspberry Pi 3 Model B + Clear Box Case Transparent Enclosure Box Case
-
azbest
félisten
válasz
Egy-két #27531 üzenetére
az audio_pwm_mode=2 -ben nem hinni kell
Kőkemény matek és fizika.A régi, alapértelmezett megoldás "PWM-based 11-bit audio @48kHz", ami ráadásul nyitott audio port mellett, csend esetén visszaváltott automatikusan kisebb mintavételezésre, ami miatt a kvantálási zaj hallható lett.
Ehelyett implementáltak egy ilyet: "7-bit 2nd-order Sigma-Delta modulated at 781.25kHz. The effective noise floor with this scheme approximates that of CD-quality audio DACs."
Az audio cd és super audio cd esetén is hasonlót használnak. Csak ott 1 bites, de több MHz-es megoldással. A régi topicjában írnak még technikai részleteket [link]
A gpu számol,Azért nem alapértelmezett még, mert néha előfordulhatnak még fennakadások vele. Mondjuk, ha a az órajeleket valaki elállítgatja, mert tuningol, akkor főleg kijöhetnek hibák, mivel a memória órajelével összemérhető adatmozgatást igényel. Ja meg a video deinterlacer, 8 csatornás hd audio downmix 2 csatornára és a kamara használata is a gpu-t veszi igénybe, szóval együtt minden már sok lehet neki
(#27533) weiss
nem a kernel, hanem a firmware rész kezeli ezt a boot partición lévő blobokbanchromecasthoz múltor vettem egy egész olcsó hdmi extractort [link]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest