Hirdetés
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
Egy-két
üzenetére
Jópárszor huzogattam mindent ki be. Az az érdekes, hogy az USB-vel együtt a vezetéknélküli csatlakozási lehetőségeket is eldobta, különben megoldottam volna mindent SSH-val.
Sajnos ez az egy új SD kártyám van, előző pont a pi alatt döglött még meg, miután 10 évet lehúzott különböző telefonokban.
Na azóta lubuntu pendrive alól ki tudtam szerencsére nyerni pár fontosabb adatot róla, most újrahúzom, aztán meglátjuk..
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jogász topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann