- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
Sziasztok!
Elektronikai ismereteim hiányában okosabbak álláspontjára lennék kiváncsi. 1,2A-es tápom van jelenleg a pi-hez (512, rev2). Szeretnék beszerezni egy aktív usb hubot hozzá, amire majd szépen rákötöm a wifi adaptert és a 500GB-os 2,5-es vinyómat. (Kipróbáltam pi-ről hajtva, rendesen megült a rendszer, kapcsolgatta ki-be a vinyót, mivel nem kapott elég kakaót, de ezt tudtam is, csak hát a kíváncsiságom nem bírt ...)
Szóval lesz aktív hub, egy dologgal nem vagyok tisztában. Olvastam, átkötésekről, hogy azután USB-ről (hubról) tápláljátok a Pi-t, meg GPIO felől. Egyenlőre én nem másznék bele ilyen "bonyolult dolgokba"Csak az lenne a kérdés, ha aktív hubot kötök rá, nem fog "két felől tápot kapni?" Tehát nem lesz gond, ha megy a saját tápjáról és "visszatáplál" ? Vagy nem mindegyik aktív usb hub táplál vissza? (Vannak fogalmi zavarok, de nem igazán értem....)
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest