Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
Sziasztok!
Elektronikai ismereteim hiányában okosabbak álláspontjára lennék kiváncsi. 1,2A-es tápom van jelenleg a pi-hez (512, rev2). Szeretnék beszerezni egy aktív usb hubot hozzá, amire majd szépen rákötöm a wifi adaptert és a 500GB-os 2,5-es vinyómat. (Kipróbáltam pi-ről hajtva, rendesen megült a rendszer, kapcsolgatta ki-be a vinyót, mivel nem kapott elég kakaót, de ezt tudtam is, csak hát a kíváncsiságom nem bírt ...)
Szóval lesz aktív hub, egy dologgal nem vagyok tisztában. Olvastam, átkötésekről, hogy azután USB-ről (hubról) tápláljátok a Pi-t, meg GPIO felől. Egyenlőre én nem másznék bele ilyen "bonyolult dolgokba"Csak az lenne a kérdés, ha aktív hubot kötök rá, nem fog "két felől tápot kapni?" Tehát nem lesz gond, ha megy a saját tápjáról és "visszatáplál" ? Vagy nem mindegyik aktív usb hub táplál vissza? (Vannak fogalmi zavarok, de nem igazán értem....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest