Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Anno olvasgattam az eredeti gyártó doksijait is és nekem úgy tűnt, hogy főleg az időzítéssel lehet a probléma. Az olcsó klónoknál ez lehet nem is pont ugyanaz, mint az eredeti Hitachi HD44780-nek. A gpio vezérléses megoldásoknál nincs precíz órajeles vezérlés, hanem csak úgy nagyjából mennyi várakozás legyen módi van. Sok bajon volt azzal is, hogy gyakorlatilag kikommentezett sor ottléte / nemléte is befolyásolta a python script működését. Vakartam a fejemet, hogy miért működik, ha előtte van pár nem lényeges utasítás, meg komment és miért nem megy, ha kiveszem őket. Hát az időzítés miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann