Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
UsagiYojimbo
üzenetére
Köszi.
Megnéztem az asztali pc-n...benne volt a videófájlba...ami érthetetlen, mert egyébként szinkronos a film. 
Na, a piros villogás, összeomlás egy új táppal megoldódni látszik.

A médiatár működése még mindig kérdéses számomra....amikor kitallózok egy mappát, akkor alul meg kell adni egy média nevet, valami ilyesmi. Azon a néven nem kerül ki a fő rendszersorra innentől a mappa? Pl betallóztam egy mese mappát, adtam neki médiatár névként Mese nevet és akkor az a fő jobbra balra sávon nem kéne megjelenjen?

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- eBay
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GIGABYTE A520M K V2,Ryzen 5 5500GT,Radeon RX 6600 V2 8GB,16GB.DDR4, Apacer(M2 SSD) 512GB,Windows 11
- Gamer PC RTX 3060, Intel Core i3-12100F
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Megnéztem az asztali pc-n...benne volt a videófájlba...ami érthetetlen, mert egyébként szinkronos a film. 

wassermann