- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ha csak ennek akarod szentelni a Pi-t akkor igen. HAOS image-et rá és az majd karbantartja magának.
Ha mást is rá szeretnél bízni, inkább ne, Home Asssitant Docker konténereit kézzel frissítgetni Raspbian-on nem túl szórakoztató. (Évekig így használtam a HA-t egy Pi4-en, de mivel utáltam frissítgetni folyton le voltam maradva rengeteg verzióval.)
Inkább egy Intel N100-as mini PC + Proxmox és a HAOS-t mint VM használni, és akkor az mellé olyan további VM-eket indítasz amilyeneket csak szeretnél. Nagyobb HA upgrade előtt is lehet a Proxmox-on át snapshot-olni, és ha összedönti magát, 2 kattintás és megint üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Star Wars rajongók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Könyvajánló
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann