Hirdetés
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen monitort vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Androidos tablet topic
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Baba figyelésre jelenleg egy Xiaomi Camera 3 PTZ van beüzemelve. Alapvetően a képminősége rendben van, éjjel is lát, meg telefonos és gépes szoftverezettség is megfelelő. Viszont van egy egy nagy hátránya...pontosabban kettő. Az egyik, hogy ha nincs internet, akkor belső hálón is elérhetetlen lesz. Tehát vak vagyok. Ekkor a kamera ráadásul még elkezd kékkel villogni ami kikapcsolhatatlan. A másik, hogy van benne mikrofon is, és nem túl jó érzés, hogy kép és hang adatok utaznak kínai szerverekre...Ezért arra gondoltam, hogy valami hasonlót összelegóznék Rpi alapokon... Nagyjából figyelembe vettem a pro - contra oldalakat, szóval most nem is erről szólna a kérdésem. Elkezdtem keresgélni, hogy egyáltalán mi az a kamera minőség amit el lehet érni éjjel látó képességgel együtt, de nem igazán találtam meggyőző próbálkozásokat. Sem YT, sem netszerte... Pedig egy OpenCV-vel összedrótozott képelemző képesség frankó lenne...mozgásérzékelés miatt...
Szóval van esetleg itt olyan aki próbálkozott ilyesmivel, esetleg látott olyan sample projektet amiben ezt megvalósították?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Eladó PC!! i7-9700/RTX2060 Super 8GB/32GB RAM
- 9800x3D // RX 9070 XT 16GB // 32GB RAM - Friss PCX Garival
- HP ProDesk Mini Gépek! Bomba ár, kicsi készlet:( G2-G3-G4!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest