Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Nos, kitermeltem az előző DC-DC modult és beépítettem a helyére a másikat, amit előzőleg 5.08V-ra lőttem be. A nagy kapacitású Elkót végül nem építettem be (az eredeti 220uF helyére)...összeszerelve, csatlakoztatott SSD-vel nagy lendülettel bekapcsoltam és vártam a csodát! Megmértem a tüskesoron a 3.3V-ot, ami rendben is volt. Viszont az 5V helyett ismét csak 4.5V-ot mértem, de ezt már vártam is, ugyanis boot közben ott volt a villámjel.
" Lehet elég lenne a tápkábelt kicserélni. "
Ez már nem csak lehet, hanem biztos! Csak azért választottam ezt, mert a csatlakozásai megfeleltek és a hossza is pont jó volt! Nem oxidos, mert nem túl régen csomagoltam ki egy légmentesen leforrasztott, bliszteres csomagolásból...egy másik kütyü töltésére volt odacsomagolva!
Most azon agyalok, hogy lehetséges-e a tüskesorra közvetlenül csatlakoztatni a betápot? Ebben az esetben sokkal nagyobb keresztmetszetű vezetékkel kapná meg a szükséges feszültséget! Lehet ilyennel trükközni vagy nem ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest