- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
scream
üzenetére
Nem tudom, összefügg-e a két dolog, de én egy RPi2B-vel tapasztaltam azt, hogy anyósom DIGI ONT-jére (Fiberhome AN5506-02-FG) dugva egyszerűen elérhetetlen a helyi hálózatról. Egyelőre nem küzdöttem vele, mert nem égetően sürgős, de képtelen voltam megoldást találni rá. Itthoni hálózaton (TP-Link/D-Link switchekkel és routerrel) ugyanaz a Pi ugyanazzal az OS-sel (a 2019 őszén aktuális LibreELEC) tök jól ment.

Neked milyen hálózati eszközeid vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann