Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- SSD kibeszélő
- Dell notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nabuka11
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Pi 4-em, rajta Libreelec, azon Netflix és HBO Go addonok. A napokban költöztem, és miután az új helyen összeraktam a cuccot nem akar lejátszani semmit sem Netflixről, sem HBO GO-ról. Előtte minden tökéletesen működött, gondoltam visszaállítok egy régebbi backupot, de így sem megy sajnos. Miután kiválasztom bármelyik tartalmat elkezd tölteni, megjelenik a jobb felső sarokban a kis lejátszás ikon és a tartalom címe, majd eltűnik és hibaüzenet nélkül egyszerűen csak nem kezdi el a lejátszást. Másnak is van ilyen problémája esetleg, csak nem találtam releváns infót vagy ez csak nálam probléma? Esetleg valakinek van ötlete arra, hogy mit tegyek, hogy megint jó legyen a cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játszós félkonfig
- MacSzerez.com - 2023 Mac Mini M2 Pro / 16GB RAM / 512GB SSD / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 iMac 21.5" 4K / i5 3 GHz / 256GB SSD / 16GB RAM / Garancia
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest