Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Jim-Y #4095 üzenetére

Az új rev2-es pi-met használva egy hét alatt többször kellett backup-ból helyre állítanom a kártyákat, mint előtte hónapokon át a legelső sorozatost használva.

Igaz a kártyák is sokat voltak már használva, hogy mind a kettő egyszerre menne tönkre... Ahogy néztem a két pi kártya foglalatát, az rs components-es példányon egy kicsit még gagyibb a foglalat, mint a régebbin. Kidolgozatlanabb az érintkezők tövénél, picit talán a műanyag is más... érzésre talán nem olyan szoros.

Sok múlhat az érintkezők anyagán is. Elvileg felül lehet bírálni a kártyaolvasó sebességét, ha jól emlékszem több lépésben felvitték 50MHz-re, amitől már egész gyors, csak éppen érzékenyebb.

(#4097) wassermann
    a futásban érzésre pörgősebbnek tűnik a class 10-esem, mint a 4-es. De főleg a backup az ahol a 8GB-os kártyánál nagyon jó a 16MB/sec sebesség, így is eltart egy ideig mire végez :)

A hűtőbordát én is részben azért használom, mert szerintem jól néz ki :) Meg más boardnál tapasztaltuk, hogy ok nem sérül meg ha véletlen túlmelegedne, mert akkor lefagyasztja magát, de azért stabilabb komolyabb igénybevételnél, ha van borda.

Új hozzászólás Aktív témák