- Autós kamerák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Az új rev2-es pi-met használva egy hét alatt többször kellett backup-ból helyre állítanom a kártyákat, mint előtte hónapokon át a legelső sorozatost használva.
Igaz a kártyák is sokat voltak már használva, hogy mind a kettő egyszerre menne tönkre... Ahogy néztem a két pi kártya foglalatát, az rs components-es példányon egy kicsit még gagyibb a foglalat, mint a régebbin. Kidolgozatlanabb az érintkezők tövénél, picit talán a műanyag is más... érzésre talán nem olyan szoros.
Sok múlhat az érintkezők anyagán is. Elvileg felül lehet bírálni a kártyaolvasó sebességét, ha jól emlékszem több lépésben felvitték 50MHz-re, amitől már egész gyors, csak éppen érzékenyebb.
(#4097) wassermann
a futásban érzésre pörgősebbnek tűnik a class 10-esem, mint a 4-es. De főleg a backup az ahol a 8GB-os kártyánál nagyon jó a 16MB/sec sebesség, így is eltart egy ideig mire végezA hűtőbordát én is részben azért használom, mert szerintem jól néz ki
Meg más boardnál tapasztaltuk, hogy ok nem sérül meg ha véletlen túlmelegedne, mert akkor lefagyasztja magát, de azért stabilabb komolyabb igénybevételnél, ha van borda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest