Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
Nem is az eltávolítás a gond, hanem úgy összekötni két PAD-et, hogy ne legyen az a 3-as PAD csoport egy nagy óngolyó... Vezeték, meg pláne nem fér oda.
Berektam a leghegyesebb pákahegyet a wellerbe, de még az is virslinek tűnt... Olyasmire gondoltam, hogy simán összehúzom ónnal a nullás ellenállás helyett, mivel akkor 99% hogy az eredeti antenna vezetősáv is érintett lesz, azt egyszerűen elvágom szikével. Csak nem akartam nekiesni, hátha valaki már küzdött vele, mivel ez eléggé egyirányú megoldás! 
Nem emberi módosításra tervezték az biztos... Ránézésre egy 0201-es tok lehet, vagy mégkisebb... Agyvérzés nélkül dolgozni 0402 alatt elég nehéz...

Új hozzászólás Aktív témák
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci, Jogtiszta Windows 11
- XXLPC Polar Pulse Gamer PC - Ryzen 5 5800X - 16GB DDR4 - 1TB SSD - RX7600 8GB
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Asztali PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Berektam a leghegyesebb pákahegyet a wellerbe, de még az is virslinek tűnt... Olyasmire gondoltam, hogy simán összehúzom ónnal a nullás ellenállás helyett, mivel akkor 99% hogy az eredeti antenna vezetősáv is érintett lesz, azt egyszerűen elvágom szikével. Csak nem akartam nekiesni, hátha valaki már küzdött vele, mivel ez eléggé egyirányú megoldás!