- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Riasztó topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
wassermann #36636 üzenetére
Nem is az eltávolítás a gond, hanem úgy összekötni két PAD-et, hogy ne legyen az a 3-as PAD csoport egy nagy óngolyó... Vezeték, meg pláne nem fér oda.
Berektam a leghegyesebb pákahegyet a wellerbe, de még az is virslinek tűnt... Olyasmire gondoltam, hogy simán összehúzom ónnal a nullás ellenállás helyett, mivel akkor 99% hogy az eredeti antenna vezetősáv is érintett lesz, azt egyszerűen elvágom szikével. Csak nem akartam nekiesni, hátha valaki már küzdött vele, mivel ez eléggé egyirányú megoldás!
Nem emberi módosításra tervezték az biztos... Ránézésre egy 0201-es tok lehet, vagy mégkisebb... Agyvérzés nélkül dolgozni 0402 alatt elég nehéz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest