Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otapi
tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Sziasztok!
December elejére várom a Rasbpi-met, addig tervezgetem a kütyüt meg beszerzem hozzá a cuccokat. Raspbmc-t tervezek rajta futtatni egy USB-IDE átalakítóval csatlakoztatott HDD-vel.
Volna-e valami közkeletű megoldás arra, hogy használaton kívűl ne pörögjön a HDD? Egyelőre ott tartok, hogy a Raspberry menne állandóan, és a HDD tápját egy relén keresztül adom, amit a Raspberry irányít az egyik GPIO kimenetén. Attól függően hogy éppen fut-e az xbmc vagy nem.A sima tápkapcsolót, ami kikapcsol mindent, elvetettem mert ahogy néztem az xbmc-ből ki kellene lépni kikapcsolás előtt, de ez a lépés néha kimaradna ha volna egy kapcsoló gomb a külső házon, így veszélyes

Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann