-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murdock1981
tag
Nem akarok félrevezetni senkit. Emagról rendeltem a cuccot és a táp 5V 3A a matrica szerint és a fentebb írt anomáliák történtek meg velem. Mikor ide beírtam a problémámat, azt a tanácsot kaptam, hogy nem jó az 5V mert a gyári táp 5,1V-os. Kicseréltem a másikra, aminek valóban a kapocs feszültsége 5.2 volt, de azzal minden helyre jött és azóta probléma mentes. Lehet nem tudja a 3A-t de a telefonom 3500mAh-s akksiát 100 perc alatt feltölti, úgyhogy nem állhat messze a valóságtól. Gyári Samsung töltőt (2.1A) gyári kábellal is próbáltam, azzal sem volt jó. Az első képen az a táp ami nem vált be, de mondom, a telefont bitang jól tölti. A második képen az a táp, amit azóta is használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest