Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gambeca
tag
válasz
bisti79
üzenetére
Három féle leírás alapján próbáltam életet kelteni a kiejlzőbe.
Kettőt megtaláltam a haramdikat perpill nem...
első link
második linkAz első link alapján kötöttem be az lcd-t.
Elsőnek meg volt az sudo apt-get update és az upgrade, majd utána csináltam a leírás alapján.
A leírás alapján nekem a kijelző címe nem "27" volt ha nem "3F", bár ezt nem igazán tudtam hova kell beírni...
Valamint volt olyan telepítendő csomag is amit nem telepített, mert nem találta...Most csinálok először ilyet, illetve az angolom sem túl jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann