- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Hát jó lenne ha lenne!
Előfizettem egy streem-re (NFL) de európai IP vel nem enged fel.. onnan szedném le a meccseket stb stb.
Azért kellene csatlakoznia egy VPN-szerverhez. a melóhelyes videóleszedés az nem gond az tudna menni sima IP vel...NA az nekem is homály.. !!!
an 2 szolgáltatónál most egy hónapos próbaregem.. mind a kettőnek van kliensprogija, azzal tudok a streemhez csatlakozni szépen meg a tárhelyükhöz.. és az egyiken elég jó video van hogy linuxal (OpenVPN-el) hogy kell kapcsolódni, na attól se lettem okosabb mert nekem kínai de majd csak belejövök...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest