- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Melyik változásokra gondolsz?
Én is csak egy webes szeminárium alkalmával világosodtam meg
BTW: 1-2 usernél szerintem teljes mindegy, (főleg ha vki 777-et csinál)
BTW2: force user -t még szoktam használni akkor is ha van ACL, mert mondjuk web servernél sokkal elegánsabb ha minden file az apach user-é. És nem kell a dolgozni vágyókat az apache csoporthoz adogatni aki csak heftülgetni akar.Ami viszont jó dolog és sok helyen még nem láttam az a Recycle Bin (törölt elemek v mi a neve magyarul)
Az adott megosztáshoz kell még hozzáírni az alábbi sorokat[megosztas]
# engedelyezi a recycle bin-t
vfs objects = recycle
# verzio kovetes, tehat ha 2-szer torlod a note.txt-t akkor mind a ketto tartalma meglesz
recycle: versions = Yes
recycle: keeptree = Yes
#milyen neven jelenjen meg a konyvtar (jelenleg RecycleBin)
recycle: repository = RecycleBin
recycle: inherit_nt_acl = Yes
# csak aki torolte az fer hozza
recycle: directory_mode = 0700Még egy hasznos dolog amivel a nagy file-ok másolását gyorsítja meg. (RPi-n még nem teszteltem)
A share beállitásaihoz kell beirniuse sendfile = Yes
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest