Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Pulsar #29294 üzenetére
ha noobos multiboot vagy régebbi rendszer, nem up-to-date, akkor lehet nem támogatja azt, hogy bemozgassa a másik particióra.
Ha más nem, akkor linux alól (akár live ubuntu pendriveről) meg tudod szerkeszteni a kártya rendszer részén az etc -ben, ahogy egyébként is csinálnád gép előtt ülve.
Gondolom nem olyan amatőr hiba, hogy valójában wpa_supplicant.conf.txt csak elrejti a kiterjesztését a rendszer
(#29295) MaCS_70
nem azt mondta, hogy ugyanannyiért, hanem, hogy ugyanígy (avagy megegyezik vele a csomag)(#29287) chris-v
nocsak, nem is tudtam, hogy japánban is gyártatják. Az tudtam, hogy a brit gyár sony, de lehet akkor hazai pályán is tolják.
Amúgy mind kb egyforma, mind egyformán támogatott szoftverileg. Ha valami új ram fajtát kezdenek el használni, vagy ilyesmi, akkor kellhet friss oprendszer kép (vagy csak a boot tartalmát kézzel frissíteni hozzá, ha régebbi rendszer). A kínai is legfeljebb annyiból más, hogy esetleg nincs raja fcc és ce, de csak annyiban lehet más az olyan is, hogy nem kell utána fizetni a nyugati licenszdíjat a gyártónak. Bár nem is tudom van e még ilyen fajta kínai változat, vagy az is nemzetközi csak kínában készült. Piros nyákosról rég hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i3-10100F + RX 5500 XT 4GB + kingston hyperx fury 32gb 2x16gb + B460M-DS3H Félkonfig eladó
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- HP ProDesk 600 G4 SFF
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Apple Mac Studio M1 Max (10C CPU / 24C GPU) 32 GB 512 GB hibátlan
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest