Hirdetés
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
chris-v #29150 üzenetére
"Megértem, csak kicsit húztalak"
Végülis az ember gyereke mit várjon egy vámpírtól!"Bár ha meggondolom lehet inkább legozni kellene..."
Logout-on olvastam a napokban egy Millenium Falcon építést. Az árak xxx.xxx Ftláttán a hidegrázás kerülgetett.
Ez a kis rádióprojekt is "teljesen felesleges" kategória, hisz ott a konyhai rádió, órával. Amire kell, arra jó. Itt inkább az építés öröme ami izgalomba hoz. Nameg az, hogy egy halálraítélt eszköz, még ha csak részeiben is, de tovább élhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest