Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apezka

aktív tag

válasz ghodyl #26108 üzenetére

A Pi-n többnyire valamilyen linux "származék" fut, de a kivétel erősíti a szabályt. Windows IoT ilyen feladatra ne is tervezz. Az általad leírtakra szerintem a raspbian (raspberry+debian) tökéletes, bár biztosan lehet mást is használni rá, nem ez fogja meghatározni mit jelenítesz meg, vagy mit nem...
    A kijelzőben én nem tudok segíteni én a saját projektemhez 7"-os touchscreen-t használtam, neked az feleslegesen nagy. Bújni kell a (Pi-s) webshopokat és biztosan találsz az igényednek megfelelő méretűt.
    Az egyes alkalmazások/szolgáltatások információi érdekesebbek, ahhoz amihez van API nem lesz gond csak össze kell "ollózni" és egy egységes felületet összerakni amin megjelennek a dolgok. Ha van idény olyan dologra aminek nincs API-ja az az érdekes. Arra neked kell kitalálni a mikéntet, hacsak az internet valamely eldugott bugyrában nem oldotta meg már más a dolgot. Bár az általad felsorolt dolgok mindegyikéhez található nagyon jó leírás csak össze kell ollózni, ahogyan fentebb is írtam.
    Nem illik itt ilyet kérdezni, de miért Pi-t használsz erre? Miért nem készítesz egy kis a tálcán futó alkalmazást? Nekem úgy tűnik, hogy kicsit ágyúval verébre esete...

Új hozzászólás Aktív témák