Hirdetés
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
még rá is kérdezett, hogy ezen feltételek mellet is kell a kit, vagy törölje? hidd el nem értettem félre semmit pont azért hívott fel, hogy ezekkel tisztában legyek... (ezt ő mondta) én is meglepődtem de nem volt türelmem végigmenni melyik ország EU tag stb stb leckén mert dolgoztam. Egyébként gondolhatod, hogy nemmondom vissza feleslegesen de mondtam neki, hogy ez már kis túlzással bő 10k-val hosszabb na 
Farnell-ről egyébként rendszeresen rendelek alkatrészeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még rá is kérdezett, hogy ezen feltételek mellet is kell a kit, vagy törölje? hidd el nem értettem félre semmit pont azért hívott fel, hogy ezekkel tisztában legyek... (ezt ő mondta) én is meglepődtem de nem volt türelmem végigmenni melyik ország EU tag stb stb leckén mert dolgoztam. Egyébként gondolhatod, hogy nemmondom vissza feleslegesen de mondtam neki, hogy ez már kis túlzással bő 10k-val hosszabb na
wassermann