Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BB9360
üzenetére
Én geekbuyingról vettem pi2-t januárban, EU warehouse-ból, +5$-os driver nélküli usb wifi-vel (mindegyik rendszer gond nélkül felismeri, jó minőségű és picike is), összesen 40$ volt szállítással(=ingyen hozták). Itthon talált usb töltőfejjel és egy ismerőstől ajándékba kapott (!
) 2gb sandisk microsd-vel használom, a legdrágább kiadásom, amin faraghattam volna, ha a pi-vel együtt rendeltem volna, egy boltban vett hdmi kábel volt, ami drágább volt a wifi sticknél... Így cakkpakk 15ezerből kijött minden. Házat kartonpapírból hajtogattam egy neten talált pdf alapján (max 10ft ha a nyomtatófestéket is beleszámolom).
Ettől ma már szerintem lehet jobb ajánlatokat is kifogni, mióta kijött a pi3.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) 2gb sandisk microsd-vel használom, a legdrágább kiadásom, amin faraghattam volna, ha a pi-vel együtt rendeltem volna, egy boltban vett hdmi kábel volt, ami drágább volt a wifi sticknél... Így cakkpakk 15ezerből kijött minden. Házat kartonpapírból hajtogattam egy neten talált pdf alapján (max 10ft ha a nyomtatófestéket is beleszámolom).
wassermann