Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
További fejlemények a RPi2+-ról.
Van egy WD 2.5"/ 5400 vinyóm amit eddig minden külső segítség nélkül meghajtott and stikk, 2db lejátszó, de ez nem hajlandó hanem leáll és addig nem megy tovább amig ki nem húzom vagy rásegítek egy töltővel. Na gondoltam kipróbálom a 3.5" külső vinyót, persze táppal és minden ment rendesen, most mellé dugtam simán a 2,5 és az is ment, tehát rásegített a nagytól kapott USB keresztüli energiát. valahol olvastam, hogy lehet az USB portra több energiát erőt átvezényelni.
Rádugtam a NAS-ra a kicsikét de ott meg nic névért meg jelszóért lett volna hajlandó szóba álni velem.
Erre van valami megoldás már olvastam hasonló kínokat itt a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Tekken 7 Playstation 4
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann