-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Sziasztok,
sulis projektre vettem egy Raspberry Pi 2 B-t. Image-t telepítettem egy Class 10-es 32 GB-os Kingston microSD kártyára, rádugtam egy ethernet kábelt, Logitech Unifying adaptert, HDMI kábelt, illetve egy Lenovo PB410-es külső akksit, majd elindult a rendszer. Beállítottam a nyelvet, jelszavat, majd a második újraindításnál már befagyott GUI fogadott. Újraindítottam, egyszer ment, egyszer nem, gondoltam rádugom a RaspiCam-et. Ez kb. 5-ből egyszer működik (raspistill -o file.jpg), többi alkalommal vagy szintén GUI fagyás jelentkezik, vagy nem tud képet készíteni, mert nem is látja a kamerát.
Jól gondolom, hogy tápellátási gond lesz? Próbáltam még Xiaomi 10Ah-s külső akksit, LG 5V 1.8A telefon töltőt (kettőt), 5V 2.8A tablet töltőt, nem tudom még mivel kéne megnézni, mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- DJI topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Anime filmek és sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest