Hirdetés
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Félkörpanorámás Thermaltake ház, ezúttal faberakással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Sziasztok,
sulis projektre vettem egy Raspberry Pi 2 B-t. Image-t telepítettem egy Class 10-es 32 GB-os Kingston microSD kártyára, rádugtam egy ethernet kábelt, Logitech Unifying adaptert, HDMI kábelt, illetve egy Lenovo PB410-es külső akksit, majd elindult a rendszer. Beállítottam a nyelvet, jelszavat, majd a második újraindításnál már befagyott GUI fogadott. Újraindítottam, egyszer ment, egyszer nem, gondoltam rádugom a RaspiCam-et. Ez kb. 5-ből egyszer működik (raspistill -o file.jpg), többi alkalommal vagy szintén GUI fagyás jelentkezik, vagy nem tud képet készíteni, mert nem is látja a kamerát.
Jól gondolom, hogy tápellátási gond lesz? Próbáltam még Xiaomi 10Ah-s külső akksit, LG 5V 1.8A telefon töltőt (kettőt), 5V 2.8A tablet töltőt, nem tudom még mivel kéne megnézni, mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest